הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים בתקופת מיגרנות

• פותח/ת השרשור StasZ
  • פורסם בתאריך

StasZ

משתמש משקיע
3,171
2,676
נק' מוניטין:
9,487
3,171
2,676
ACT חיפה
אז אני באמצע SS כבר חודשיים וכמה שבועות
עכשיו חזר הסתיו חורף מה שלא יהיה וחזרו לי גם המיגרנות(לא סתם מיגרנות, מיגרנות 24/7)
עכשיו כשאני נגיד את הסקוואט הכבד בגלל הלחץ זה גורם לי לכאב ראש עצום! ולמשל אתמול לא הצלחתי לסיים את כל ה3 סטים שלי

אז רציתי לדעת מה לעשות
לעשות ריסט ולהוריד משקלים שיהיה פחות עומס לתקופה של השינויים באקלים וכו'

או לעשות משהו אחר(תלוי מה תמליצו)

קשה לי להאמין שתצליח להתאמן כראוי בזמן מגרנה. אימא שלי כל החיים שלה סובלת ממגרנות וכשיש התקף היא בקושי מצליחה לתפקד; ממש צריכה לשבת בחדר חשוך עם כמה שיותר שקט סביבה ולוקחת תרופות חזקות. לפעמים אפילו מקיאה ורק אז המצב מתחיל להשתפר.
כפי שאתה יודע SS היא תכנית קפדנית ובעלת מטרות ושם כל סט הוא סט, בניגוד לתכניות כמו ABCD(EFGH.....( ששם לפעמים הכל נראה כמו לונה-פארק אחד גדול, תלוי מי מבצע אותה.
אני ממליץ לך להכות את הבעיה מהשורש. יש הרבה רופאים וכל מיני וגישות שונות לטיפולים במגרנה, כולל טיפול מונע. אל תרים ידיים. יש הרבה תרופות שיכולות לעזור ולפעמים אפילו שילובים שונים של תרופות. אל תסבול סתם. תרדוף אחרי כל מומחה ומומחה, ייתכן ובסוף ותקבל את הטיפול המתאמים ותראה שיפור ניכר בתסמינים.
בקשר לאימון בזמן מגרנה, פשוט תקשיב לגוף שלך. ואם אתה ממש סובל אפילו אל תתאמן או לחלופין תעשה אימוני דילאוד, כלומר תתאמן FBW 30%-40% מהמקס שלך, העיקר לשמור על כושר שריר מסויים עד יעבור זעם.

• פותח/ת השרשור
קשה לי להאמין שתצליח להתאמן כראוי בזמן מגרנה. אימא שלי כל החיים שלה סובלת ממגרנות וכשיש התקף היא בקושי מצליחה לתפקד; ממש צריכה לשבת בחדר חשוך עם כמה שיותר שקט סביבה ולוקחת תרופות חזקות. לפעמים אפילו מקיאה ורק אז המצב מתחיל להשתפר.
כפי שאתה יודע SS היא תכנית קפדנית ובעלת מטרות ושם כל סט הוא סט, בניגוד לתכניות כמו ABCD(EFGH.....( ששם לפעמים הכל נראה כמו לונה-פארק אחד גדול, תלוי מי מבצע אותה.
אני ממליץ לך להכות את הבעיה מהשורש. יש הרבה רופאים וכל מיני וגישות שונות לטיפולים במגרנה, כולל טיפול מונע. אל תרים ידיים. יש הרבה תרופות שיכולות לעזור ולפעמים אפילו שילובים שונים של תרופות. אל תסבול סתם. תרדוף אחרי כל מומחה ומומחה, ייתכן ובסוף ותקבל את הטיפול המתאמים ותראה שיפור ניכר בתסמינים.
בקשר לאימון בזמן מגרנה, פשוט תקשיב לגוף שלך. ואם אתה ממש סובל אפילו אל תתאמן או לחלופין תעשה אימוני דילאוד, כלומר תתאמן FBW 30%-40% מהמקס שלך, העיקר לשמור על כושר שריר מסויים עד יעבור זעם.

תודה על העזרה
כבר הלכתי לניורולוג וכו' וכו'
הוא נתן לי מרשם לכדורים וזה
אבל ההשפעה שלהם די איטית אבל מורידה את כאבי הראש לכל היום
אז עברתי לADVIL בגלל שהם משפיעים הרבה יותר מהר לפרק זמן קצר(במקרה הזה מספיק בשביל אימון)
אז אני מתחיל להביא כדורים ביחד איתי לחדר כושר
פשוט זה הכה אותי בבום גדול לפני שני אימונים

והמיגרנות אצלי גרועות בדיוק כמו של אמא שלך
בכללי כל המשפחה שלי ככה.... קצת מבאס אבל מתרגלים

בכול מקרה תודה על העזרה

אשמח לעוד תגובות

תודה על העזרה
כבר הלכתי לניורולוג וכו' וכו'
הוא נתן לי מרשם לכדורים וזה
אבל ההשפעה שלהם די איטית אבל מורידה את כאבי הראש לכל היום
אז עברתי לADVIL בגלל שהם משפיעים הרבה יותר מהר לפרק זמן קצר(במקרה הזה מספיק בשביל אימון)
אז אני מתחיל להביא כדורים ביחד איתי לחדר כושר
פשוט זה הכה אותי בבום גדול לפני שני אימונים

והמיגרנות אצלי גרועות בדיוק כמו של אמא שלך
בכללי כל המשפחה שלי ככה.... קצת מבאס אבל מתרגלים

בכול מקרה תודה על העזרה

אשמח לעוד תגובות
אשמח לדעת אם זה תורשתי ?

גם אצלי במשפחה זה ככה (מה שמצחיק שזה תורשתי אצל הבנים במשפחה).
אני גם סובל ממגרנות בתדירות גבוה , ההמלצה הכי טובה זה טיפול תרופתי .
אני כבר שנתיים ככה וניסית כמעט כל כדור (גם מהחזקים ביותר) אפשרי ומינונים שונים ולצערי ההשפעה שלהם חלשה עלי . אבל אצלי זה בעיקר בערב ככה שאם אני מתאמן לפני אין לי בעיה.

תבקש מרשם מהניורולוג כדורים שלוקחים בזמן המגירה , בתחילת המגרינה ותראה אם זה עוזר לך.

• פותח/ת השרשור
גם אצלי במשפחה זה ככה (מה שמצחיק שזה תורשתי אצל הבנים במשפחה).
אני גם סובל ממגרנות בתדירות גבוה , ההמלצה הכי טובה זה טיפול תרופתי .
אני כבר שנתיים ככה וניסית כמעט כל כדור (גם מהחזקים ביותר) אפשרי ומינונים שונים ולצערי ההשפעה שלהם חלשה עלי . אבל אצלי זה בעיקר בערב ככה שאם אני מתאמן לפני אין לי בעיה.

תבקש מרשם מהניורולוג כדורים שלוקחים בזמן המגירה , בתחילת המגרינה ותראה אם זה עוזר לך.

כמו שאמרתי כבר הלכתי לניורולוג הוא נתן לי מרשם לכדורים
אבל עד שהכדור משפיע לוקח איזה שעה מתחילת ההתקף אבל הוא תקף לכל היום
בגלל זה אני לוקח בדרך כלל ADVIL במקרה של אימונים(כמו לפני שנה בערך כשעוד התאמנתי באומניות לחימה)

כמו שאמרתי כבר הלכתי לניורולוג הוא נתן לי מרשם לכדורים
אבל עד שהכדור משפיע לוקח איזה שעה מתחילת ההתקף אבל הוא תקף לכל היום
בגלל זה אני לוקח בדרך כלל ADVIL במקרה של אימונים(כמו לפני שנה בערך כשעוד התאמנתי באומניות לחימה)
אוקי , אבל עדיין הכאב מפריע לך באימון נכון?
אם הכדור מעביר את המגרינה ואין כאב , מה הבעיה ?
אם הוא לא עוזר , תבקש משהו חזק יותר.

• פותח/ת השרשור
אוקי , אבל עדיין הכאב מפריע לך באימון נכון?
אם הכדור מעביר את המגרינה ואין כאב , מה הבעיה ?
אם הוא לא עוזר , תבקש משהו חזק יותר.

בעקרון רציתי לשאול מה לעשות עם אני לא מוכן(כי לא הגעתי לאימון עם כדורים וזה) כי הקיץ עבר עלי בסדר גמור בלי כאבי ראש
עכשיו חזר החורף ובקיצור נדפקתי

ויש גם את הימים שכדור במינון גבוהה לא עוזר בכלל
זה מה שמציק במחלות כרוניות כמו מיגרנה

סטאס, ניורולוג אחד זה כנראה לא מה שיכריע את הכף. לפי מה שאני רואה הטיפול שקיבלת לא הכי מדבר אליך, עד כדי כך שאתה משתמש באדוויל שזה כדור בכלל לא יעודי למגרנה, אבל לפחות הוא קצת משפיע.
תחפש המלצות לניורולוגים טובים באינטרנט או מקומות אחרים. לא שאני חלילה אומר שהניורולוג שלך לא טוב, אבל מה אכפת לך בעוד חוות דעת וגישות שונות? לפעמים זה גם יהיה ניסוי וטעייה עד שתעלה על דרך טובה בטיפול שהכי מתאים לך.. מה אכפת לך?
תחשוב שזאת מחלה כרונית שמי יודע אולי תלווה אותך כל חייך. כדאי לחפש ניורולוג שידוע בעיקר פועלו בתחום המגרנות, דע לך שיש כאלה.

רפואה שלמה אחינו

• פותח/ת השרשור
סטאס, ניורולוג אחד זה כנראה לא מה שיכריע את הכף. לפי מה שאני רואה הטיפול שקיבלת לא הכי מדבר אליך, עד כדי כך שאתה משתמש באדוויל שזה כדור בכלל לא יעודי למגרנה, אבל לפחות הוא קצת משפיע.
תחפש המלצות לניורולוגים טובים באינטרנט או מקומות אחרים. לא שאני חלילה אומר שהניורולוג שלך לא טוב, אבל מה אכפת לך בעוד חוות דעת וגישות שונות? לפעמים זה גם יהיה ניסוי וטעייה עד שתעלה על דרך טובה בטיפול שהכי מתאים לך.. מה אכפת לך?
תחשוב שזאת מחלה כרונית שמי יודע אולי תלווה אותך כל חייך. כדאי לחפש ניורולוג שידוע בעיקר פועלו בתחום המגרנות, דע לך שיש כאלה.

רפואה שלמה אחינו
קודם כל סטס כותבים בלי א'.
כבר הלכתי לאחת טובה, לא זוכר את השם שלה
אבל בעיקרון כל המשפחה שלי הלכה עליה
רק אני תקוע בלי תרופה מתאימה
בדרך כלל דברים שמורידים לי את כמות ההתקפים זה ימים שלבים בלי הרבה בעיות בשינויי מזג אוויר
וספורט אבל חלק ממנו
יש דברים שאני לא מסוגל לעשות כמו ריצה למרחק ארוך בגלל פלטפוס אז אני מסתדר עם ספרינטים למרחקים של 50-200 מטר
בדרך כלל הספרינטים ל50 מטר הם על שיפוע של משהו כמו 5-15 ס''מ בגלל שהכבישים לא הכי ישרים היום

בנתיים בתקופת מסה זה לא כזה עוזר לי להוריד את המיגרנות בגלל שנוצר לי לחץ גדול על הגוף גם ככה בנוסף למיגרנות

חוץ מזה שזה כבר היום השלישי שהראש כואב לי ברצף גם עם migralev שזה הקדורים לטווח ארוך,וגם ADVIL, וזה נגרם בגלל החרא שהולך באקלים עכשיו.

ותודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית