שלום חברים,
לפני 3 שבועות נרשמתי למכון כושר והחלטתי להתמיד ולהשקיע למטרת חיטוב שעד כה זה מפתיע שאני באמת משקיע ועם רצון.
החשש הגדול שלי זה התזונה, הייתי אצל דיאטנית אבל יצאתי עם הרבה ספקות והרבה שאלות שעלו אחרי, וצריך לחכות שוב פעם לדיאטנית :/.
בכללי, אני צמחוני, בן 22, שוקל 82, 1.72, במכון כושר אני עובד בעיקר על כל המכשירים, 2 סטים של 12, והליכון חצי שעה (סך הכל שעה וחצי חדר כושר) - 4 פעמים בשבוע ובנוסף 3 ימים שבהם אני לא במכון אני עושה הליכון חצי שעה בבית. בנוסף אני לוקח אבקת חלבונים
השאלות העיקריות שלי הם:
1 - במקרה ואני עובד לילות, מה לעשות עם התפריט היומי שנתנה הדיאטנית?
2 - האם שתיה כמו קולה זירו מזיקה ומכילה הרבה קלוריות שיפריעו להורדה במשקל למטרת חיטוב?
3 - האם יש צורך לעשות יום מנוחה בשבוע שלא כולל הליכון? האם זה מזיק לעשות הליכון ב-3 ימים הנותרים בשבוע?
התפריט היומי שלי הוא:
בוקר: 2 פרוסות לחם, גבינה/קוטג', ירק
לפני אימון: חצי בננה/2 תמרים
צהריים (בעיקר אחרי אימון כי אני מתאמן בבוקר): 0.75 כוס מג'דרה/ביצה אחת - חביתה + לחמניה חיטה מלאה + ירק
ארוחה נוספת: סלט ירקות עם בולגרית + משקה דיאטטי
ארוחה נוספת: סלט ירקות - קשה לי עם 2 סלטים ככה
בימים בהם אני מתאמן בצהריים:
צהריים: 2 שניצל טבעול 4.5 אחוז שומן, ירקות
אחרי אימון: 0.75 כוס מג'דרה/ביצה אחת - חביתה + לחמניה חיטה מלאה + ירק
ערב: פרחיות עם גבינה
***התפריט כולל בתוכו שתיית אבקת חלבונים על בסיס יומי
מה דעתכם?
לפני 3 שבועות נרשמתי למכון כושר והחלטתי להתמיד ולהשקיע למטרת חיטוב שעד כה זה מפתיע שאני באמת משקיע ועם רצון.
החשש הגדול שלי זה התזונה, הייתי אצל דיאטנית אבל יצאתי עם הרבה ספקות והרבה שאלות שעלו אחרי, וצריך לחכות שוב פעם לדיאטנית :/.
בכללי, אני צמחוני, בן 22, שוקל 82, 1.72, במכון כושר אני עובד בעיקר על כל המכשירים, 2 סטים של 12, והליכון חצי שעה (סך הכל שעה וחצי חדר כושר) - 4 פעמים בשבוע ובנוסף 3 ימים שבהם אני לא במכון אני עושה הליכון חצי שעה בבית. בנוסף אני לוקח אבקת חלבונים
השאלות העיקריות שלי הם:
1 - במקרה ואני עובד לילות, מה לעשות עם התפריט היומי שנתנה הדיאטנית?
2 - האם שתיה כמו קולה זירו מזיקה ומכילה הרבה קלוריות שיפריעו להורדה במשקל למטרת חיטוב?
3 - האם יש צורך לעשות יום מנוחה בשבוע שלא כולל הליכון? האם זה מזיק לעשות הליכון ב-3 ימים הנותרים בשבוע?
התפריט היומי שלי הוא:
צהריים (בעיקר אחרי אימון כי אני מתאמן בבוקר): 0.75 כוס מג'דרה/ביצה אחת - חביתה + לחמניה חיטה מלאה + ירק
ארוחה נוספת: סלט ירקות עם בולגרית + משקה דיאטטי
ארוחה נוספת: סלט ירקות - קשה לי עם 2 סלטים ככה
בימים בהם אני מתאמן בצהריים:
צהריים: 2 שניצל טבעול 4.5 אחוז שומן, ירקות
אחרי אימון: 0.75 כוס מג'דרה/ביצה אחת - חביתה + לחמניה חיטה מלאה + ירק
ערב: פרחיות עם גבינה
***התפריט כולל בתוכו שתיית אבקת חלבונים על בסיס יומי
מה דעתכם?