אני מתלבט בין 3 אבקות חלבון שעונות על צרכיי.
המטרה של האבקה היא להשלים את צריכת החלבון היומית וצריכתה מיד לאחר אימון.
שלושת האבקות:
Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey Banana Cream -- 2 lbs
Champion Nutrition Pure Whey® Plus Protein Stack Banana Cream Pie -- 4.8 lbs
Syntrax Matrix® 2.0 Bananas and Cream -- 2.04 lbs
קראתי בעוגן את הביקורות של הגולשים על שלושתם אבל אני מעוניין לדעת פרטים יותר קונקרקטים.
האם שלושת החברות Optimum\Champion\Syntrax נחשבות לחברות איכותיות עם מוצרי איכות שעברו כמה וכמה בדיקות מעבדה?
למיטב הבנתי מבין שלושתם, Syntrax מדובר בתשלובת 3 סוגי חלבון על פני השתיים האחרים שהם WHEY (חלבון מי גבינה).
למה עדיף או לא עדיף תשולבת חלבון על פני חלבון מי גבינה?
האם הייתם ממליצים להתחיל עם Optimum? ולנסות לגוון בטעמים והחברות?
האם קיים אתר\חברה שבדקה אבקות חלבון של החברות השונות מבחינת חומרים כימיים מסוכנים ופרסמה דוחות ותוצאות?
ואם נמצא חברה שנפלה בביקורת לדוגמה יותר מפעם אחת?
אופן הצריכה של האבקת חלבון לאחר אימון, האם מומלץ לצרוך בנוסף פחמימה? ואם כן איזו? חפשתי מאמר בנוסף שמסביר זאת ועוד לא הגעתי אליו. אם מישהו מכיר מאמר שמסביר את התזונה לאחר אימון מה מומלץ יהיה מצויין.
תודה רבה.
המטרה של האבקה היא להשלים את צריכת החלבון היומית וצריכתה מיד לאחר אימון.
שלושת האבקות:
Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey Banana Cream -- 2 lbs
Champion Nutrition Pure Whey® Plus Protein Stack Banana Cream Pie -- 4.8 lbs
Syntrax Matrix® 2.0 Bananas and Cream -- 2.04 lbs
קראתי בעוגן את הביקורות של הגולשים על שלושתם אבל אני מעוניין לדעת פרטים יותר קונקרקטים.
האם שלושת החברות Optimum\Champion\Syntrax נחשבות לחברות איכותיות עם מוצרי איכות שעברו כמה וכמה בדיקות מעבדה?
למיטב הבנתי מבין שלושתם, Syntrax מדובר בתשלובת 3 סוגי חלבון על פני השתיים האחרים שהם WHEY (חלבון מי גבינה).
למה עדיף או לא עדיף תשולבת חלבון על פני חלבון מי גבינה?
האם הייתם ממליצים להתחיל עם Optimum? ולנסות לגוון בטעמים והחברות?
האם קיים אתר\חברה שבדקה אבקות חלבון של החברות השונות מבחינת חומרים כימיים מסוכנים ופרסמה דוחות ותוצאות?
ואם נמצא חברה שנפלה בביקורת לדוגמה יותר מפעם אחת?
אופן הצריכה של האבקת חלבון לאחר אימון, האם מומלץ לצרוך בנוסף פחמימה? ואם כן איזו? חפשתי מאמר בנוסף שמסביר זאת ועוד לא הגעתי אליו. אם מישהו מכיר מאמר שמסביר את התזונה לאחר אימון מה מומלץ יהיה מצויין.
תודה רבה.
נערך לאחרונה: