הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתלבט בין 3 אבקות חלבון

• פותח/ת השרשור idann
  • פורסם בתאריך

idann

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
אני מתלבט בין 3 אבקות חלבון שעונות על צרכיי.
המטרה של האבקה היא להשלים את צריכת החלבון היומית וצריכתה מיד לאחר אימון.

שלושת האבקות:
Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey Banana Cream -- 2 lbs
Champion Nutrition Pure Whey® Plus Protein Stack Banana Cream Pie -- 4.8 lbs
Syntrax Matrix® 2.0 Bananas and Cream -- 2.04 lbs

קראתי בעוגן את הביקורות של הגולשים על שלושתם אבל אני מעוניין לדעת פרטים יותר קונקרקטים.

האם שלושת החברות Optimum\Champion\Syntrax נחשבות לחברות איכותיות עם מוצרי איכות שעברו כמה וכמה בדיקות מעבדה?

למיטב הבנתי מבין שלושתם, Syntrax מדובר בתשלובת 3 סוגי חלבון על פני השתיים האחרים שהם WHEY (חלבון מי גבינה).
למה עדיף או לא עדיף תשולבת חלבון על פני חלבון מי גבינה?

האם הייתם ממליצים להתחיל עם Optimum? ולנסות לגוון בטעמים והחברות?

האם קיים אתר\חברה שבדקה אבקות חלבון של החברות השונות מבחינת חומרים כימיים מסוכנים ופרסמה דוחות ותוצאות?
ואם נמצא חברה שנפלה בביקורת לדוגמה יותר מפעם אחת?

אופן הצריכה של האבקת חלבון לאחר אימון, האם מומלץ לצרוך בנוסף פחמימה? ואם כן איזו? חפשתי מאמר בנוסף שמסביר זאת ועוד לא הגעתי אליו. אם מישהו מכיר מאמר שמסביר את התזונה לאחר אימון מה מומלץ יהיה מצויין.

תודה רבה.

נערך לאחרונה:
אישית טעמתי את האופטימום בננה ואת הסיינטרקס בננה, הסיינטרקס הרבה יותר טעים ממש כמו מילקשייק לדעתי נסה אותם, למרות שאופטימום נחשבת לאבקה איכותית יותר אני חייב לומר שסיינטרקס שיחקו אותה בטעמים. חוץ מתות שהוא דוחה.
עם אכפת לך יותר מאמינות האבקה אז לך על האופטימום יש לה שם עולמי לעומת סיינטרקס..

• פותח/ת השרשור
ראיתי שבאחד האתרים שמוכרים אופטיום גולד אין אישור של ה- FDA. לאילו אבקות בתחום יש אישור?
ידוע לך אם האופטימום נמכרת רשמית בארץ ועוברת אישור של משרד הבריאות?

לפי כל השבחים פה, נשמע לי קצת מוזר העניין.

ראיתי שבאחד האתרים שמוכרים אופטיום גולד אין אישור של ה- FDA. לאילו אבקות בתחום יש אישור?
ידוע לך אם האופטימום נמכרת רשמית בארץ ועוברת אישור של משרד הבריאות?

לפי כל השבחים פה, נשמע לי קצת מוזר העניין.
יצא חוק בארה"ב שהFDA לא מפקח על תוספים .. הכי חשוב לראות שזה מיוצר במפעל GMP
אבל אופטימום זה אחת החברות המובילות בשוק התוספים .

טעמתי את האופטימום ואת הסינטרקס
האופטימום מתערבב יותר טוב וגם יותר טעים טיפה לדעתי

• פותח/ת השרשור
אתם מכירים אתר שמספק ביקורות על מוצרי תוספי תזונה - ביקורת מקצועית רפואית?
ומה דעתכם על ה-Champion גם עליהם שמעתי לא מעט המלצות וכאן נראה שהאופטימום שולט.

אופטימום זה איכות, אבקה קלילה לא כבדה, מתפרקת מהר. אבל יחד עם זאת אם אתה מסוגל לאכול 6-7 ארוחות מסודרות תוך כדי שמירה של 30-40 ג' חלבון לפי דעתי עדיף שתרד מאבקה בסופו של דבר וכאן הדגש זה מתחיל ונגמר בתוסף תזונה ולא מחליף תזונה.

גם הצ'מפיון טובים - טעמתי את הקרם עוגיות והווניל שלהם- הקרם עוגיות היה טוב והווניל פחות מבחינת מתיקות וטעם ככה שהוספתי לו או בננה או סוכר ענבים כדי לשפר והוא יצא בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית