הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה פרס וסקוואט

Mynameisraz

משתמש מתחיל
188
10
נק' מוניטין:
28
188
10
לגבי הפרס
לאחר הסרטון הקודמת ראיתי את הסרטון של רפיטו ואני מקווה שעשיתי טוב

סקוואט העלתי פעם קודם ואמרתם שהיה טוב אבל יש לי כאבים ברגל שמאל במאחורה של הרגל ולאחר סיום סט יש לי כאב במפשעה רציתי לדעעת למה זה גורם ?

@Beast and cheat
@Psycho

נערך לאחרונה:
לא אוהב את סיגנון הפרס הזה בכלל, בכל מקרה, כמה הערות.
תיישר את מפרק כף היד, תוציא מרפקים קדימה ותלחץ את המוט בקו ישר, לא אחורה, אלא ישר למעלה.
זה הסיגנון פרס בלי באונס מהחזה?
הסקוואט שלך לא טוב, בין אם זה HB או LB.

• פותח/ת השרשור
לא אוהב את סיגנון הפרס הזה בכלל, בכל מקרה, כמה הערות.
תיישר את מפרק כף היד, תוציא מרפקים קדימה ותלחץ את המוט בקו ישר, לא אחורה, אלא ישר למעלה.
זה הסיגנון פרס בלי באונס מהחזה?
הסקוואט שלך לא טוב, בין אם זה HB או LB.
אתה יכול לפרט מה לא טוב בסקוואט ?

בפרס הברך שלך נעולה לגמרי, אתה צריך להיות עם ברך רכה אחרת יהיה לך לחץ רציני עליהם ואתה שוחק אותן לגמרי

בפרס הברך שלך נעולה לגמרי, אתה צריך להיות עם ברך רכה אחרת יהיה לך לחץ רציני עליהם ואתה שוחק אותן לגמרי
ממש לא נכון, הברך שלנו אמורה להנעל, ככה אנחנו עומדים, מה שאתה אומר שווה ערך ללהגיד לכולם לא לעמוד עם ברכיים נעולות כי זה שוחק את הברכיים. זה פשוט לא נכון, מה גם שזה לא אפשרי לעמוד בלי לנעול את הברכיים כי אתה מבזבז אנרגייה בכך.

פותח הפוסט, תקן את הסטאפ בפרס - המרפקים שלך מאחורי המוט, האמות צריכות להיות אנכיות כשמסתכלים עליהן גם מהצד וגם מאחורה. ושים משקל על המוט, זה קל לך.

• פותח/ת השרשור
ממש לא נכון, הברך שלנו אמורה להנעל, ככה אנחנו עומדים, מה שאתה אומר שווה ערך ללהגיד לכולם לא לעמוד עם ברכיים נעולות כי זה שוחק את הברכיים. זה פשוט לא נכון, מה גם שזה לא אפשרי לעמוד בלי לנעול את הברכיים כי אתה מבזבז אנרגייה בכך.

פותח הפוסט, תקן את הסטאפ בפרס - המרפקים שלך מאחורי המוט, האמות צריכות להיות אנכיות כשמסתכלים עליהן גם מהצד וגם מאחורה. ושים משקל על המוט, זה קל לך.

אמרו לי גם שהסקוואט לא נכון , זה נכון ? פעם שעברה אמרתה לי שהוא בסדר

אמרו לי גם שהסקוואט לא נכון , זה נכון ? פעם שעברה אמרתה לי שהוא בסדר
הוא ממש לא, והוא מקולקל מאוד
אתה מתחיל בעמידה כפופה, אתה צריך לעמוד
לרדת יותר עמוק
לא לנסות להשאר עם גב אנכי לריצפה
לקחת נשימה גדולה לפני כל חזרה ולהחזיק את האוויר בפנים עד שהיא מסתיימת

יש הבדל בין לעמוד עם ברכיים נעולות לבין לעמוד עם מוט של 40 קילו ויותר מעל הראש עם ברכיים נעולו

יש הבדל בין לעמוד עם ברכיים נעולות לבין לעמוד עם מוט של 40 קילו ויותר מעל הראש עם ברכיים נעולו
אז מה תגיד על סקוואט ודדליפט בהם עומדים עם ברכיים נעולות עם משקלים הרבה יותר גדולים?
ואגב, לברכיים זה לא משנה אם המוט על הגב או בידיים ואם מעל או מתחת לראש.

אז מה תגיד על סקוואט ודדליפט בהם עומדים עם ברכיים נעולות עם משקלים הרבה יותר גדולים?
ואגב, לברכיים זה לא משנה אם המוט על הגב או בידיים ואם מעל או מתחת לראש.
שמע יש לך הרבה יותר ניסיון ממני (הבדל ברמה של שנות אור) אז אני לא אתווכח, כנראה שהמאמן אצלנו הטעה אותי כי הוא נשמע יחסית משכנע בקטע הזה, למרות שמהפורום פה למדתי שמאמנים בחדרי הכושר מלמדים המון טעויות.

שמע יש לך הרבה יותר ניסיון ממני (הבדל ברמה של שנות אור) אז אני לא אתווכח, כנראה שהמאמן אצלנו הטעה אותי כי הוא נשמע יחסית משכנע בקטע הזה, למרות שמהפורום פה למדתי שמאמנים בחדרי הכושר מלמדים המון טעויות.
אכן הוא הטעה.

ניכר שלא הבנת את העיקרון של דחיפת האגן לפני כל חזרה בפרס. לא דוחפים קדימה ומרימים. אתה דוחף קדימה ובולם את עצמך בכוח (מנסה לדחוף אחורה בעצם), מהבלימה, המוט שרוצה להתמיד בתנועה נותן קפיצה קטנה שנותנת לך תנופה לחזרה. תסתכל שוב על הסירטון הסבר עם דגש על התוצר בסוף הסרטון. בהתחלה הוא מנסה להסביר איזשהו עיקרון והוא מראה כמו מה שאתה עושה אבל זו לא התנועה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית