ייעוץ אנבר -(אוקסנדרולון)

EvOoloziA

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום לכולם,
יש אצלי כבר כדורי אנבר..
אני מתכנן לקחת (אני בן 20)
חשוב לציין שאני במאסה.
אני דיי מפחד מזה למרות שברור לי שזה חומר חלש..
רציתי לקבל חוות דעת מאנשים שהשתמשו בזה
עד כמה סיכון לתופעות לוואי יש לו
תודה..

אני חושב שיש לבאייר שרינג את הפרופיל הזה,לא יודע אם זה נחשב לרפואי ...וזה כדורים של 10
ליאור,כל החומרים שיש לבאייר נחשבים לרפואי?
והאם יש להם דיאנאבול רפואי ?...
אני משתמש בטסט אננתת שלהם..אני יכול להשיג חומרים רפואיים,כדאי לי תמיד להשיג חומר של באייר או שיש חברות יותר טובות?..

אין לך יותר מידי של באייר חוץ מדקה סוסטנון טסט ועוד כמה בודדים .
אבל כל עוד הבסיס שהוא טסט הוא רפואי זה מצויין עדיף מאנדרגראונד , ולא אחי אתה טועה באייר שרינג לא מייצרים אנאבר , האנאבר הרפואי שיש כרגע לפחות מה שאני מכיר הוא הבונאבר , ויש גם את של המדיטק שהוא מאוד טוב !

אני חושב שיש לבאייר שרינג את הפרופיל הזה,לא יודע אם זה נחשב לרפואי ...וזה כדורים של 10
ליאור,כל החומרים שיש לבאייר נחשבים לרפואי?
והאם יש להם דיאנאבול רפואי ?...
אני משתמש בטסט אננתת שלהם..אני יכול להשיג חומרים רפואיים,כדאי לי תמיד להשיג חומר של באייר או שיש חברות יותר טובות?..
הם רפואי לחלוטין אתה יכול להשיג דיבול של אלפא פארמה שהם מצויינים או של וורמודג׳
אז עזוב באייר,איזה חומרים ניתן להשיג רפואי ?....אני יודע שבולדנון אין אותו רפואי,מה עוד ?..
בולדנון טוב אתה יכול להשיג של בלקן , ג׳נזה

בולדנון איכותי או טייגר או אקוופייז הוטרנרי ( ניסיתי בעצמי פצצצה מתקתקת ) ,

ליאור מצטער להגיד לך אבל הדיבול של וורמג'ה חרא של דבר , אלפא פארמה סביר +

כל ערבי היה גאה לראות את הסלט שעשיתם כאן. ממתי לבאייר יש סוסטנון או דקה ?
באייר מייצרים טסטווירון שהו טסט אנטט, בין היתר מיוצרים על ידי החברה פרויירון, אספירין ועוד..
כל אלו מיוצרים בברלין גרמניה.
שרינג פלאו המשתייכים לאורגנון מיצרים סוסטנון שגם הוא מתחלק לשנים: לקראצ'י המגיע מהודו וסין, בעיקר מיוצר בפקיסטאן, לבין סוסטנון תוצרת הולדנד, שזה מה שנמכר בבתי מרקחת בארץ. לפני כמה שנים נכנסו המון זיופים של סוסטנון מסוג קראצ'י, כיום כבר לא שווה לדילרים להתעסק עם זה כשיש כל כך הרבה אלטרנטיבות זמינות כאן בארץ.
דקה של אורגנון הולנד מזמן הפסיקו לייצר, הדקה היחידי תחת השם אורגנון, הוא דקה שמגיע מפקיסטאן, עובד בסדר תלוי על איזה באטץ נופלים.

לגבי האנבר, המשלוחים הראשונים של וומודגה היו מעולים, כל מי שהשתמש היה יותר ממרוצה. לאחרונה אנשים שהתחילו סייקל של אנאבר וורמודגה דייוחו בעיקר עליה בנוזלים (שלא אפשרית עם אנאבר)ֿ, כאבי ראש, לחץ דם, כאבים בבטן ועוד שלל תופעות לוואי שמזכירות את התופעות של דיבול או של נפוסים. ההבדל בין הבאטצים, שעכשיו זה מגיע בסטריפים של 25 כדור לאומת סטריפ של 10. בכל אופן, בשלב זה אין דיווחים טובים על הבאטץ האחרון.

האנאבר של סירוקס הוא כמובן לא רק אנאבר, כלומר, זה אנאבר מעורבב, חלקם הגיעו באמת עם אנאבר במינון נמוך בשילוב עם ווינסטרול, נכון לעכשיו כמה טוענים שראו בדיקות מעבדה וזה דיבול עם ווינסטרול.

בכל אופן, את האנאבר המקורי מאוד קשה להשיג שמיוצר תחת השם בונובאר של חברת body research. מחירו כל כך גבוהה, שבאמת כבר שווה להשקיע בפפטידים.

קבצים מצורפים

• תמונה 1.JPG
    תמונה 1.JPG
    KB 73 · צפיות: 537
  • תמונה 2.JPG
    תמונה 2.JPG
    KB 83.7 · צפיות: 522
  • תמונה 3.JPG
    תמונה 3.JPG
    KB 90 · צפיות: 559
נערך לאחרונה:
בולדנון איכותי או טייגר או אקוופייז הוטרנרי ( ניסיתי בעצמי פצצצה מתקתקת ) ,

ליאור מצטער להגיד לך אבל הדיבול של וורמג'ה חרא של דבר , אלפא פארמה סביר +
בולדנון וטרינרי זה הכי אמיתי ברור שעדיף זה כמו טסט רפואי
לגבי הדיבול של וורמודג׳ השתמשתי בעבר היה די טוב וגם עם האנדרול שלהם שעשה אותי ממש עצבני , אבל כח הרגשתי מאנדרול של אבדי הטורקי ושל בריטיש דיספנסרי הכי חזקים , הדיבול הלבבות הכחולים גם טובים

צודק טעות שלי סוסטנון ודקה לא מיוצרים על ידיי באייר , טוב שהערת ותיקנת שלא היינו מטעים אנשים כאן
התבלבלתי למרות שהאורגנון הולנדי אחלה של חומר !

צודק טעות שלי סוסטנון ודקה לא מיוצרים על ידיי באייר , טוב שהערת ותיקנת שלא היינו מטעים אנשים כאן
התבלבלתי למרות שהאורגנון הולנדי אחלה של חומר !
בטח שהוא אחלה כי הוא רפואי ! חח

הסוסטנון הרפואי דווקא יותר כואב מבאמת פלא של דבר.
האנטט הגרמני זה הדבר הכי טוב שאי פעם יוצר ברפואי.

אנאבר רפואי בא בכדורים של 2.5 מ"ג ואף לא קונה או משיג ובארץ.
אנאבר שבאמת אפשרי זה בונאבר או מדיטק עדיפות לבונאבר.

אני התחלתי עם סוסטנון הולנדי מבית מרקחת בארץ וזה כואב פצצות הזרקתי לכתפיים וזה נראה שהדמן התרכז שם ופשוט לא רצה להתפזר לאחר חודש היה נראה שיש לי סיליקון בכתפיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית