הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מילואים בזמן חיטוב, מה עושים?

ishaiZ

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
בזמן שאתם תמשיכו להתחיל עם בנות במכון הקרוב לביתכם , סחבק נקרא לאימון של 5 ימים בצאלים. אשמח אם תעזרו לי במספר שאלות.

אני נמצא בתקופת חיטוב עכשיו ואני ממש מרוצה מהתוצאות עד כה, מה אני יכול לעשות בשביל לשמור על המצב הקיים?
מצד אחד אני לא רוצה לאבד את מסת השריר שעבדתי בשבילה כל כך קשה, ומצד שני אני גם לא רוצה להעלות בשומן יותר מדיי, למרות שאני מעדיף להעלות קצת שומן מאשר לאבד שריר...

איך עליי להתנהל לדעתכם?

לא יודע מה אתך אני מתאמן קשה במכון שלי. הדבר האחרון שאני מסתכל עליו זה בנות. כל כולי באימון.

צאלים זה מקום ארור, עשיתי בו גם אימון של 3 ימים לפני כמה שנים והיה זוועה.
תתכונן לזבובים ויתושים הכי גדולים שראית בחיים שלך וכדאי שתיקח איתך קרם או תרסיס נגד חרקים או שתביא רשת מהבית כי אתה תסבול.
אם אתם מתכוונים לישון בשטח(ויכול להיות שזה מה שתעשו כי זה אימון...) תביא איתך פוטר ארוך כי די קר שם בלילות.

מבחינת תזונה אין לי יותר מדי מה לתת לך טיפים כי בצבא אין כמעט אוכל נורמלי בגלל שהכול מאיכות ירודה שם ורוב האוכל ספוג בשמן.
אם בא לך אתה יכול לקנות הרבה קופסאות של טונה ולאכול שם בנוסף לטונה שתקבלו במנות קרב.

קח תיק עם אוכל יבש מהבית אולי זה יציל אותך: טונה, לחם מלא וכו'.
אם יורידו לכם אוכל לשטח את באסה - כי מה שיש במבחר זה מה שיש
הבעיה היא בעיקר בארוחת הצהריים - שם הכל ספוג שמן והמנה הבשרית היא בד"כ רדודה (המבורגר, נקניקיות, קבב וכד')
ארוחת בוקר וערב די דומות ע"ב לחמים, גבינות, ירקות, ביצים. בערב גם מוסיפים בד"ע פסטה/פירה/פתיתים וכד'.
אם תהיו בחדר אוכל - תבחר לך מה שפחות הורס

בהצלחה

תעשה מתח שכיבות סמיכה סקוואטים לאנגים בטן בכל הוריאציות, תוסיף משקל אני בטוח שתמצא מה למלא ובמה למלא

5 ימים שלא תקפיד על תזונה לא יגרמו לכתף שלך להתפרק ולא יהרסו לך את החיטוב מקסימום תעלה 1-2 קילו שתוריד תוך שבוע
צא בראש שקט

שטויות. אתה יכול לספור קלוריות ולגביל את עצמך. לגבי אימונים טוב לעשות קצת הפסקות.

סחבק צריך להביא אוכל מהבית

שבוע מילואים זה אחלה זמן לעשות שבוע נייטרלי והפסקה מאימונים, תפסיד 2-3 אימונים לא יקרה כלום לשריר

• פותח/ת השרשור
תודה על העצות חברים

קב״ן.

סחבק אל תדאג 5 ימים זה לא משמעותי, קח איתך מהבית טונות לחם מה שאפשר תקפיד לאכול בזמן, תשתדל להתאמן שכיבות שמיכה מרפקים מתח מה שאפשר. אבל בעקרון אחי זה ממש לא נורא טוב לנוח קצת מאימונים.

האימון מילואים האחרון שראיתי היה תרגולי הליכות ארוכות, הסתערויות, הקפצות, רמה באמת גבוה.
ככה שלדעתי תנסה למצוא זמן וכוח בין לבין בשביל תרגילי כוח בעיקר לפלג גוף עליון. התחתון ייאנס מספיק.

Back
למעלה תחתית