הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אקנה בגב?

WAssupahi

משתמש מתחיל
24
1
נק' מוניטין:
-5
24
1
שלום. אני בן 18.

אני על סייקל של טסט ובולדנון של 350 מ"ג בשבוע. כמות נמוכה יחסית. מחר (יום ראשון) זה יהיה השבוע השלישי של הסייקל. אני אמור להריץ תסייקל ל8 שבועות.

אז ככה, היום פתאום אחי הקטן בא ואומר לי "איכס ישלך חצקון על הגב" . בחיים לא היה לי את זה אז ישר הנחתי שזה מהטסט.
הגיוני שאחרי שבועיים אני רואה את זה?
בכל מקרה גם אם זה לא בגלל זה, אם יהיה בעתיד יותר, איך אפשר לטפל בזה?

תודה מראש

יהיה לך הרבה יותר זה התופעות לוואי של הסייקל הראשון ובכלל לגילך זה לא בריא . מ350 מג לא תראה תוצאות סתם שרפת כסף שרפת בריאות וזמן , להבא שמציעים לך משהו תקרא באינטרנט לפני שאתה עושה משהו ולווא דווקא בפורום הזה

אין ממש מה לעשות אצל המון אנשים זה קורה זה חלק מתופעות הלוואי. הפתרון הוא תמיד לשמור על נקיון הגוף ולמזער את הסיכויי לפצעים. ואולי גם לנקות תזונה ולאכל פחות סוכרים ושומנים לא טובים.
בכללי אחרי שבועיים לא אמור להיות לך כלום פצעון תמיד יכול לצאת בלי קשר.. כשמדברים על אקנה מדברים יותר על התפרצות של די המון פצעים בגב לא פצעון מסכן

• פותח/ת השרשור
יהיה לך הרבה יותר זה התופעות לוואי של הסייקל הראשון ובכלל לגילך זה לא בריא . מ350 מג לא תראה תוצאות סתם שרפת כסף שרפת בריאות וזמן , להבא שמציעים לך משהו תקרא באינטרנט לפני שאתה עושה משהו ולווא דווקא בפורום הזה

אתה פשוט ממורמר מהחיים.
קראתי הרבה באינטרנט אם 300 יספיק בתור סייקל התחלתי ואמרו שכן ואנשים הצליחו לעלות מיזה 10 קילו וקיבלו אחלה תוצאות

אתה פשוט ממורמר מהחיים.
קראתי הרבה באינטרנט אם 300 יספיק בתור סייקל התחלתי ואמרו שכן ואנשים הצליחו לעלות מיזה 10 קילו וקיבלו אחלה תוצאות
קודם כל תדבר יפה , חח אם אני ממורמר מהחיים אז אתה אדיוט גמור . רק תעשה טובה ילד כשיקרה לך משהו עוד כמה ימים אל תבוא לפה לבכות אה !!
פשש וואי אפילו לבטא את עצמך בכתב אתה לא יודע קראת הרבה באינטרנט אם 300 יספיק בתור סייקל ... חחח

קודם כל תדבר יפה , חח אם אני ממורמר מהחיים אז אתה אדיוט גמור . רק תעשה טובה ילד כשיקרה לך משהו עוד כמה ימים אל תבוא לפה לבכות אה !!
פשש וואי אפילו לבטא את עצמך בכתב אתה לא יודע קראת הרבה באינטרנט אם 300 יספיק בתור סייקל ... חחח
אני אוהב את הברנש

אתה פשוט ממורמר מהחיים.

חבל שאין לי את הגישה להטיס אותך מפה לכיביניאלפמאט.

איבר מינך הצנוע לא הרגיש רטיבות מימיו ואתה רץ להזריק?

ילד בן 16 , אוי ילד בן 16 מה הולך פה?

@WAssupahi
תשמע, אתה מתחיל להגזים וזה סתם מביא את העצבים.
פה זה לא בית זונות, תעשה מה שבא לך ואל תבוא לשאול שאלות אם אין לך זין גם להקשיב לתשובות.
גם אם בתשובה אומרים לך דברים שלא בא לך לשמוע.

אתה בן 18!! כבר באת לפה כמה פעמים עם בעיות ואתה לא לומד וטורח להקשיב.
להבא - אם אין לך סבלנות, אני מציע שאתה לבד תבחר להוציא את עצמך מפה.

לא יכול להיות שאנשים יקשיבו לך, ינסו לעזור לך, יענו לך ואתה חושב שהם ממורמרים.

לגבי הפצעים בגב - עצם השאלה מראה שאתה לא באמת קורא כלום!!
הרי ידוע שסטרואידים גורמים לפצעונים... זה אחד הדברים הבסיסיים שידועים.
עקב עליה בשומניות העור וסתימתם של נקבוביות החלב ודלקת בהם שהופכת לפצעונים.

אז אתה באמת קורא?

סטרואידים ברוב המקרים באמת גורמים לאקנה אבל חצ'קון בודד ועוד בגיל 18,רק שבועיים מתחילת הסייקל לא קשור לזה.למה אתה לוקח סטרואידים בגיל 18? אתה מתחרה?

סטרואידים ברוב המקרים באמת גורמים לאקנה אבל חצ'קון בודד ועוד בגיל 18,רק שבועיים מתחילת הסייקל לא קשור לזה.למה אתה לוקח סטרואידים בגיל 18? אתה מתחרה?
קבל תיקון הילד בן 16 כמו שהוא כתב בפרופיל שלו , ואני לא מאמין שהוא גם שבועיים על סייקל יש מצב שיותר ...

שלום. אני בן 18.

אני על סייקל של טסט ובולדנון של 350 מ"ג בשבוע. כמות נמוכה יחסית. מחר (יום ראשון) זה יהיה השבוע השלישי של הסייקל. אני אמור להריץ תסייקל ל8 שבועות.

אז ככה, היום פתאום אחי הקטן בא ואומר לי "איכס ישלך חצקון על הגב" . בחיים לא היה לי את זה אז ישר הנחתי שזה מהטסט.
הגיוני שאחרי שבועיים אני רואה את זה?
בכל מקרה גם אם זה לא בגלל זה, אם יהיה בעתיד יותר, איך אפשר לטפל בזה?

תודה מראש

לא מצליח להבין את זה... איזה מחקרים קראת שהבנת שאתה צריך טסט ממקור חיצוני?!...

אתה מוטרד מחצ'קונים?! יש לך רשימה אדירה של דברים שצריכים להטריד אותך לפני...

ממליץ לך להקשיב לכל מה שהחבר'ה אמרו למעלה.
בכל מקרה גם לי הייתה את הבעיה, (לא עקב שימוש בחומרים)
והיה לי כמות מאוד גדולה על הגב.
יש תכשיר בשם acnetrim שאתה יכול לבקש מהרופא עור.

מי הבן ז*נה שמכר לילד בן 16 סטרואידים?! (אם הוא לא הזמין לבד כמובן...)
היום זה לא בעיה להשיג זה כמו ממתקים , אם מוכרים סמים ממריצים בפיצוציות אז מה זה סטרואידים כנס לסתם מכון כושר תראה בחור גדול ותבקש לקנות מימנו אתה חושב שהוא ישאל אותך בן כמה אתה

ילדון תפסיק ומהר עם הסייקל ,לגבי התופעות לוואי כמו שאמרו כאן אתה תחווה תופעות נוספות ,
הפצעון אחד לא חושב שזה קשור לסייקל ,
בכל מקרה תצא מהסייקל לפיסיטי מסודר (מקווה שאתה יודע מה זה פיסיטי ! ובמידה ולא תקרא בנעוצים !)
תקרא יותר תחקור על הנושא לעומק ,
תתחיל בגיל 20 ותפסיק להקניט כאן אנשים על ימין ושמאל שמבינים המון ויש לי הרבה יותר ניסיון ממך,
והחארות שמוכרים לילדים בני 18 הם לא בני אדם ..

למה בגילך להתחיל עם הקקה הזה? בכללי אני לא מבין אנשים שלוקחים סטרואידים אלא אם כן זה הפרנסה שלהם פיתוח הגוף

למה בגילך להתחיל עם הקקה הזה? בכללי אני לא מבין אנשים שלוקחים סטרואידים אלא אם כן זה הפרנסה שלהם פיתוח הגוף

אני מסכים איתך , כל מי שמשתמש בסטרואידים הוא חלש אופי ואומלל.

להתרחק כמו מאש מסוכן!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית