הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג קרוספיט

כשאני יתחיל להתאמן איתך אני מצפה לכזה דבר:
אימון עם השותף הסופר מפלצת שלי

אימון crossfit open ראשון. 5 סיבובים+30 דאבל אנדרס+ 8 סנאצ'ים= 261 חזרות.

ביום שני אבצע את האימון שוב ואשיג יותר. כרגע הטייק הראשון של האימון היה זוכה למקום 33 באסיה. אני מכוון ל270 חזרות וצפונה בניסיון השני ביום שני. היום אבצע מטקון כלשהוא רק כדי להזיז קצת את הגוף, מחר מנוחה לקראת שני.

@Crossfiter גם אתה מרגיש כאילו טרקטור דרס לך את הבייספס והטרפזים?

אימון crossfit open ראשון. 5 סיבובים+30 דאבל אנדרס+ 8 סנאצ'ים= 261 חזרות.

ביום שני אבצע את האימון שוב ואשיג יותר. כרגע הטייק הראשון של האימון היה זוכה למקום 33 באסיה. אני מכוון ל270 חזרות וצפונה בניסיון השני ביום שני. היום אבצע מטקון כלשהוא רק כדי להזיז קצת את הגוף, מחר מנוחה לקראת שני.

@Crossfiter גם אתה מרגיש כאילו טרקטור דרס לך את הבייספס והטרפזים?

אחי האימון ממשכאבו לי הכתפיים ועכשיו לא כןאב לי כלום משום מה, שוקל ללכת על זה היום שוב.

אחי האימון ממשכאבו לי הכתפיים ועכשיו לא כןאב לי כלום משום מה, שוקל ללכת על זה היום שוב.

מציע לך לחכות. חכה שיצאו התוצאות מהרצליה ותראה אתה בכלל צריך.
אנ חושב שאם אני אדורג בישראל במקום יותר גרוע מ20, אבצע שוב. אם לא- לא חושב, סתם בזבוז זמן (לנוח יום לפני, לוותר על אותו יום עצמו מבחינת אימונים וכו')

עריכה- קבל תיקון על מה שאמרתי. אם אראה בראשון בערב שאני לא במקום 48 או למעלה (לכיוון מספר אחד), אבצע שוב. אני רוצה לסיים כמה שיותר קרוב לריג'יונלס. ממש ממש רוצה. אימון היום. רק רציתי להתנשף קצת, להוציא קיטור.

כמה שיותר סיבובים ב20 דקות/10 סיבובים-

250 מטר חתירה (חובה מתחת לספליט של 1:50)
12 רינג דיפס סטריקט
9 toes to bar

7 סיבובים+חתירה+8 רינג דיפס. מחר מנוחה, ביום שני מסתער על 14.1

נערך לאחרונה:
לא חזרתי על האימון אתמול. 5 סיבובים- 500 מטר חתירה, 20 סטריקט רינג דיפס-18:32 אני כרגע בניו יורק. לשבוע וחצי הקרוב אני מתאמן בreebok crossfit 5 avenue. מקום מטורף לחלוטין.
) 5 סיבובים- 10 toes to bar, עשרים צעדי לאנג׳ עם פלטה של 20 מעל הראש, שלושים דאבל אנדרס
מנוחה 5 דקות
5 סיבובים של הנ״ל.

הרמה פה מדהימה. אני אזכרה בהלם מהעובדה שה״בחור הממוצע״ שלהם, יכול להיות בטופ 10 בישראל בכל יום. עוקבי הלוג הזה ודאי שמו לב שלאחרונה אני פחות מתמקד בלשפר את הכוח או הסיבולת לב-ריאה שלי, אני מתמקד באתלטיות,
שבעיניי היא שילוב דינאמי של שניהם. האימון היום בהחלט דרש יותר מ״סתם״ כוח או מנוע.

20 דקות כמה שיותר סיבובים- 2 טיפוסי חבל ללא רגליים, 20 feet (הסטנדרט הוא 15), 20 חזרות של wall ball ששוקל 20 פאונד. 9 סיבובים+2 טיפוסי חבל. אחר״כ השלמתי ל12 סיבובים.

נערך לאחרונה:
מתח עם 25 קילו 15/14/12- מאוד הופתעתי. היה קל

10 סיבובים- 10 רינג דיפס, 10 בוקס ג׳אמפ, 30 דאבל אנדרס- 18 ומשהו

60 חזרות לא על זמן- רינג דיפס

משקל גוף- 89 קילו

20 דקות. כל דקה אי זוגית- חתירה 250 מטר דקה זוגית- 10 בנץ פרס 85 קילו. בהנץ נהיה מאתגר בערך מהסיבוב השישי. מחר מבצע את 14.2

יש לי חרא מזל. ביום שתכננתי לבצע את 14.2 (שהוא גם היום האחרון), חטפתי קלקול קיבה עצבני. מקווה להרגיש טוב עד שישי הבא.

מתאמן עם ריבוק נאנו.

ימתאמן עם ריבוק נאנו יש לי חרא מזל. ביום שתכננתי לבצע את 14.2 (שהוא גם היום האחרון), חטפתי קלקול קיבה עצבני. מקווה להרגיש טוב עד שישי הבא.
אני ערכתי לך את הטקסט כדי שזה יהיה יותר בעל משמעות

תרגיש טוב !

חזרתי מניו יורק. אני מאוד שמח שהלכתי להתאמן שם, כי זה לחלוטין שינה את איך שאני רואה את הספורט הזה שנקרא קרוספיט, אני עכשיו מבין יותר מה צריך לעשות כדי להיות בטופ.

1) אימונים נכונים- במבט לאחור על ה3 חודשים האחרונים, האימונים שלי לא היו מגוונים מספיק. (זמנים של מטקונים, תרגילים במטקונים וכו'),
ולא עבדתי על מוביליטי מספיק.
2) מבט על הדרך, במקום רק על התוצאה הסופית- אני שם לב שבשלושה החודשים האחרונים, ובמיוחד בשבועיים של האופן, הלחצתי את עצמי, מתוך מחשבה שאם אדחוק את עצמי לפינה- אבצע בצורה אופטימלית, דבר שלא היה נכון בכלל. שכחתי להנות.
על אחד הקירות במכון בניו יורק כתוב משפט שאומר- "there's a time to chill and a time to kill". אני מאמץ את זה מעכשיו.

האימון אתמול היה- 10 דקות סולם עולה- 3,6,9 וכו' של רינג דיפס סטריקט והאנג קלין 60 קילו, הגעתי לחמש חזרות בסיבוב של ה21, ואז סיימתי אותו אחרי הזמן.
היום- 18 דקות כמה שיותר סיבובים- 250 מטר חתירה, 30 דאבל אנדרס- 9 סיבובים

1) סטריקט רינג דיפס- 5*15 עם וסט של 15 (משקל גוף-89), אח"כ, 25 חזרות עם 10 קילו על הוסט.

2) מלא מוביליטי

מחר 14.3

14.3- סט ראשון (עוד פעם בשני).

113 (23 חזרות בסט של ה125)

יותר מאוחר בערב- 15 דקות כמה שיותר סיבובים של 250 מטר חתירה, 10 c2b, חמש עשרה קטלבל סווינג עם 24- 5 סיבובים+160 מטר חתירה.

די מבסוט מהתוצאה הנוכחית של 14.3, בהתחשב בעובדה שלא אימנתי גב תחתון כבר חודשיים. אניאחזור על האימון רק אם אהיה חייב

נערך לאחרונה:
לא חזרתי על 14.3. רק עכשיו חוזר למוט, ולא רוצה לדפוק את זה.
אני עכשיו עומד במקום ה54 בארץ (אחרי 14.2 הייתי 72), יש עוד שני אימונים. עקביות תהיה מילת המשחק פה.

כמה שיותר סיבובים ב20 דקות:
250 מטר חתירה
10 סטריקט רינג דיפס

12 סיבובים.

אם אצליח להוציא באימוני האופן את הפוטנציאל שלי במלואו- לא רחוק היום בו אהיה אחד הטובים בארץ. ב14.3 התקרבתי לשם

לא חזרתי על 14.3. רק עכשיו חוזר למוט, ולא רוצה לדפוק את זה.
אני עכשיו עומד במקום ה54 בארץ (אחרי 14.2 הייתי 72), יש עוד שני אימונים. עקביות תהיה מילת המשחק פה.

כמה שיותר סיבובים ב20 דקות:
250 מטר חתירה
10 סטריקט רינג דיפס

12 סיבובים.

אם אצליח להוציא באימוני האופן את הפוטנציאל שלי במלואו- לא רחוק היום בו אהיה אחד הטובים בארץ. ב14.3 התקרבתי לשם

אתה תגיע לRFA לדעתי...אין סיבה שלא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית