הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלב חם ואבקת חלבון

ofirdr78

משתמש מתחיל
125
100
נק' מוניטין:
1,130
125
100
Sporter פ"ת
יש לי אבקת חלבון של סאן בטעם שוקולד (זה יותר מוקה. מאוד טעים לי אישית).

האם ניתן להרתיח חלב ולהוסיף לאבקה, וליצור שוקו חם, או שזה יפגע בחלבון באיזו דרך?

תודה.

מצד אחד חלבון בנוי מאינזימים ואינזימים נהרסים בחום, מצד שני אנחנו בביצה קשה ובשניצל אני בספק אם החלבון נהרס.
הייתי רוצה לדעת את התשובה לשאלה גם 😃
עריכה : גם בדרך כלל בהוראות יצרן רשום שמומלץ מים קרים או חלב קר. לא רשום כלום לגביי נוזל חם.

נערך לאחרונה:
מצד אחד חלבון בנוי מאינזימים ואינזימים נהרסים בחום, מצד שני אנחנו בביצה קשה ובשניצל אני בספק אם החלבון נהרס.
עריכה : גם בדרך כלל בהוראות יצרן רשום שמומלץ מים קרים או חלב קר. לא רשום כלום לגביי נוזל חם.

דנטורציה?

אני זוכר שניסיתי לשים באבקת חלבון שלי מים חמים
ומה שקרה שכל החלבון נהפך למין מוצק ספוגי מגעיל ביותר

החלבון לא מאבד מערכו התזונתי בחימום, טיגון, אפיה או בישול. הוא כן משנה את תכונותיו (ביצה קשה ללא ספק שונה קצת מביצה טריה) אבל חומצות האמינו עמידות, וזה מה שחשוב כי ממילא הגוף מפרק את החלבון לחומצותיו לפני השימוש.

או, בניסוח אחר: אם אתה נותן לחבר שלך אבני לגו כדי שירכיב מהן את מגדל אייפל, לא איכפת לו אם הן באות בצורה של גשר הזהב, הפירמידה בגיזה או פשוט בתפזורת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית