הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוסר פרופורציה

• פותח/ת השרשור YairS
  • פורסם בתאריך

YairS

משתמש מתחיל
17
3
נק' מוניטין:
3
17
3
יש לי קצת בעיה עם הקטע הזה אבל לא ברמה כזאת גדולה , נגיד חזה אחד יותר גדול מהשני ומה שלא מובן לי זה שאני מתאמן כאילו על כל החזה אז יכול להיות שאחד ככה ואחד ככה וזה גם בקשר לרגליים אני ימיני ברגל אבל בשמאל אם מסתכלים טוב אפשר לראות שיש לה יותר צורה מאשר לימין , ועכשיו אני לא יודע מה לעשות אשמח לעזרה ..:sporty074:

אתה כנראה עושה רק בנץ פרס , פרס לחזה
שזה מתכון בטוח לדיספרופורציה

• פותח/ת השרשור
אתה כנראה עושה רק בנץ פרס , פרס לחזה
שזה מתכון בטוח לדיספרופורציה
אתה יכול להסביר במילים יותר פשוטות ?
מה אני צריך לעשות כדי לא להגיע למצב הזה

הגוף שלנו בנוי בצורה לא סימטרית.
בית הלל דוגלים בתרגילי עזר לצד החלש; בית שמאי אומרים שכדאי להמשיך בעבודה מאוזנת ועם הזמן זה יסתדר.
אני שייך לבית שמאי, כמה זמן אתה מתאמן?

• פותח/ת השרשור
הגוף שלנו בנוי בצורה לא סימטרית.
בית הלל דוגלים בתרגילי עזר לצד החלש; בית שמאי אומרים שכדאי להמשיך בעבודה מאוזנת ועם הזמן זה יסתדר.
אני שייך לבית שמאי, כמה זמן אתה מתאמן?
התחלתי להתאמן לפני שנתיים S.W ועברתי למכון בערך חצי שנה שאני מתאמן במכון , יש לי תוכנית מסודרת אבל עדיין אני צריך ללמוד עוד הרבה בקשר למושגים וכל זה ..
התחלתי להתאמן לפני שנתיים S.W ועברתי למכון בערך חצי שנה שאני מתאמן במכון , יש לי תוכנית מסודרת אבל עדיין אני צריך ללמוד עוד הרבה בקשר למושגים וכל זה , מה אתה ממליץ לעשות ?..

התחלתי להתאמן לפני שנתיים S.W ועברתי למכון בערך חצי שנה שאני מתאמן במכון , יש לי תוכנית מסודרת אבל עדיין אני צריך ללמוד עוד הרבה בקשר למושגים וכל זה ..

גם לי היה בהתחלה הבדל בכוח בין יד ימין ליד שמאל, עם הזמן יד ימין התחזקה ועכשיו הן אותו דבר (אני שמאלי).

כמו שרשמתי קודם, אני בעד המשך עבודה מאוזנת, אבל לא פוסל הוספת נפח בתרגיל עזר לצד החלש אם מתעקשים.

@incin

האם זה בסדר שבתכנית FBW עם תרגילים מורכבים שכוללים סקוואט, בנץ' פרס וצ'ין-אפס אשלב בנץ' פרס עם דאמבלים במקרה של חוסר פרופורציה כמו שדובר כאן ?

@incin

האם זה בסדר שבתכנית FBW עם תרגילים מורכבים שכוללים סקוואט, בנץ' פרס וצ'ין-אפס אשלב בנץ' פרס עם דאמבלים במקרה של חוסר פרופורציה כמו שדובר כאן ?

כן, זה בסדר גמור לשלב עבודה עם דאמבלים, למרות שאני אישית הייתי מתרכז בלהעלות את המשקל בבנץ' עם המוט כמה שיותר מהר והעבודה עם הדאמבלים יכולה קצת לעכב אותך.

@incin

כל שבוע אני מעלה את המשקל בבנץ'.
אגב איך הנושא מתקשר להעלת משקלים ? לא כ"כ הבנתי את הקשר.

גם אצלי החזה בצד שמאל יותר גדול(גם אני שמאלי) והימין קטן יותר בהשוואה אליו

@incin

כל שבוע אני מעלה את המשקל בבנץ'.
אגב איך הנושא מתקשר להעלת משקלים ? לא כ"כ הבנתי את הקשר.

גם אצלי החזה בצד שמאל יותר גדול(גם אני שמאלי) והימין קטן יותר בהשוואה אליו

העבודה הנוספת לחזה יכולה להקשות עליך לעלות את משקל העבודה בבנץ' מבחינת ההתאוששות, אם בכל מקרה אתה מעלה משקל רק משבוע לשבוע (קצב די מתון להתחלה) אז כנראה שלא תהיה בעיה.

יש אנשים שמסתדרים יותר טוב עם נפח ויש פחות, כנ"ל לגבי יכולת התאוששות - ההמלצה שלי היא להמשיך להתקדם בבנץ' ועם הזמן הצדדים יתאזנו.

Back
למעלה תחתית