עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תופעות לוואי הן לא המדד כמובן
אך אם אתה משתעל בזריקות מרים 30 אחוז יותר ויש לך התפרצויות זעם סימן שיש לך טרן לזה התכוונתי לא לחצ׳קון בגב
את ההשוואה עשיתי לסוסטנון של אורגנון מבית מרקחת וואלה אותו דבר.
בדקת את החומרים במעבדה שהגעת לנתונים הללו?
ומדוע אנטט אנדרגראונד בגלל המחיר ואו הזמינות 20 שקל לזריקה לעומת 60 זה בהחלט שיקול כשיש לך סייקל 3 חודשים או יותר לדוגמא עם בולדנון.
תכלס יש אנדרגראונד שיש להם חומרים טובים , אננטט הוא לא כזה יקר כדי לייצר ובגלל זה הוא עולה זול .
רק תסביר את זה לדילרים שמחזיקים אנטט וסוסטנון רפואי חחחחח
א
נ
המקור שלי, עבורי הוא אמין, לכן אני מופתע כשאני קורא על 100% שמן ולכן שואל על סמך מה מבוסס?
אני לא שואל לשם הויכוח (והמבין יבין)...
עכשיו אם אתה אומר לי שמבוסס על בדיקות מעבדהאו לחילופין בדיקות דם וכיוצא בזאת אני מבין...
אביעד,איזה חומרים ניתם להשיג באופן רפואי..חוץ מטסט?..
יענו...מה בית מרקחת יכול להשיג ?,אני יודע שבולדנון אין רפואי,מה עוד ?
נגיד שאין לרוקח חומר כל שהוא ואני מבקש אותו,עזוב מרשם אני יכול לשחרר בלי מרשם...סתם לדוגמא אם ביקשתי ממנו דקה...הוא יוכל להזמין או מה שהוא יכול להשיג זה רק טסט ?..אין.
יש כדורי טסט' ויש גם למריחה.
אבל בארץ בארץ - רפואי אין כלום חוץ מ2 אלו בהזרקה.
אז אתה רק מוכיח עוד יותר שאתה מדבר שטויות.
בגלל שאתה מרים יותר או שיש לך רויד רייג' זה אומר שיש לך טרן בדם? אוי יא ברוך.
מי שמכיר אותי מספיק טוב יודע בדיוק איפה אני שם את המילים שלי.
ואתה רק מוכיח שאנשים בחיים לא יבינו שיש יותר ממינון בהבדל בין רפואי לבין אנרגראונד לא משנה כמה תנסה להשוות ביניהם.
תחסוך כמה שבא לך על הבריאות שלך ועל כמות המתכות הרעילות ועל תנאי הייצור הירודים ואחרי זה תפרסמו גם שסייקל אחד שניים לא עושה כלום לבריאות.
אני לא ארד לרמה מיקרוביאלית על ההבדלים
גם לא ברמת ההשפעה על הגוף וההבדלים שבספיגת החומרים ואיכות הקריסטלים.
רוצה לשלם 20 שקל ולחשוב שקנית טוב? תעשה מה שבא לך.
כסף זה לא שיקול בסייקלים - להגיד את זה - זה כמו להגיד במילים אחרות
תשמע - במקום הקרנות נראה לי שאני אנסה שיטה חדשה של עשבים כי הקרנות בסרטן זה 3 חודשים ועולה 20 אלף
ודשא נגד סרטן זה 5 אלף שקל.
מי שנכנס לדברים האלה צריך שמראש לא יתכוון לחסוך וישלם את המחיר הדרוש למוצרים הכי טובים שידו משגת.
כמו שכנראה לא היית קונה פרגניל כלומיד וטמוקסיפן של חברת אלפא פארמה או אטלס או כל דבר אחר
והיית קונה רפואי - גם פה אותו דבר. זה לא שונה. אתה רק משכנע את עצמך שכן.
חרטא ברטא. לא נתקלתי באנטט יותר טוב מהגרמני - אתה מוזמן להראות לי.
סוסטנון כן נתקלתי - אנטט בחיים לא.
מה שהם מחזיקים בתפזורת ולא בקופסאות נורמליות עם עלון לצרכן לכל קפסולה זה לא נראה לי.
כשאני מדבר על רפואי אני מדבר כל אמפולה בקופסא.
אתה לא יכול לשאול לשם הויכוח. כי אני יכול להגיד לך שאני בדקתי רמות בדם של כמה משתמשי נובה ויש הבדלים עצומים.
בין כאלה שלא הגיבו בכלל לכאלה שגדלו משמעותית.
אם המקור שלך אמין כמו שאתה חושב ואתה סומך עליו -רוץ איתו.
אני יכול להגיד לך שיש כמה שמקבלים רק חומרים טובים שלהם, אבל לא נכנס לזה.
אחי הגזמת קח את טאייגר הם רפואי ? גנזה פארמה ? בלקן ? שלושתם האננטט בן זונה לפי הנסיון שלי איתם וגם שימוש בגרמני אנטט רפואי כולל סוסטנון אורגנון הולנדי תוצרת הארץאז אתה רק מוכיח עוד יותר שאתה מדבר שטויות.
ואתה רק מוכיח שאנשים בחיים לא יבינו שיש יותר ממינון בהבדל בין רפואי לבין אנרגראונד לא משנה כמה תנסה להשוות ביניהם.
תחסוך כמה שבא לך על הבריאות שלך ועל כמות המתכות הרעילות ועל תנאי הייצור הירודים ואחרי זה תפרסמו גם שסייקל אחד שניים לא עושה כלום לבריאות.
תשמע - במקום הקרנות נראה לי שאני אנסה שיטה חדשה של עשבים כי הקרנות בסרטן זה 3 חודשים ועולה 20 אלף
מי שנכנס לדברים האלה צריך שמראש לא יתכוון לחסוך וישלם את המחיר הדרוש למוצרים הכי טובים שידו משגת.
כמו שכנראה לא היית קונה פרגניל כלומיד וטמוקסיפן של חברת אלפא פארמה או אטלס או כל דבר אחר
מה שהם מחזיקים בתפזורת ולא בקופסאות נורמליות עם עלון לצרכן לכל קפסולה זה לא נראה לי.
אתה לא יכול לשאול לשם הויכוח. כי אני יכול להגיד לך שאני בדקתי רמות בדם של כמה משתמשי נובה ויש הבדלים עצומים.
בטח מי שאוכל קרוב לצלחת אוכל יותר , זה ברור ככה זה בחייםאז אתה רק מוכיח עוד יותר שאתה מדבר שטויות.
מבית מרקחת בארץ ניתן להשיג רק טסט או סוסטנון , בולדנון הוא בכלל לא ברפואה כולל טרן , דקה מזמן הפסיקו לייצר ברפואה כולל דיבול הופסק מזמן , אני חושב שהדיבול הלבבות הכחולים הוא רפואי סיני אם אני לא טועה , אנבר יש רפואיאביעד,איזה חומרים ניתם להשיג באופן רפואי..חוץ מטסט?..
יענו...מה בית מרקחת יכול להשיג ?,אני יודע שבולדנון אין רפואי,מה עוד ?
כנראה שאני באמת מקורב לצלחת.
והכי חשוב למה אני שוב פעם משתמש חדש למען השם!!!???
צריך להיות לך תת כותרת
ייחצן של נובה פארם
קח בהומור כן ? 😃
הוא גוזר קופונים בכל מקום חחחחח לקחתי(רוצה קופון הנחה)
לגבי הכותרת הייתי עד לא מזמן משתמש פעיל פתאום נהפף לחדש.
נגיד שאין לרוקח חומר כל שהוא ואני מבקש אותו,עזוב מרשם אני יכול לשחרר בלי מרשם...סתם לדוגמא אם ביקשתי ממנו דקה...הוא יוכל להזמין או מה שהוא יכול להשיג זה רק טסט ?..
אצלי אמין בתחום הוא מי שלמילה שלו יש גיבוי מוכח והוא מהווה סמכות מקצועית. לדעתי כ"א צריך מישהו כזה...
אבל אני מסכים שאסור לחסוך בחומר ספציפי. אין בזה שום היגיון...
אחי הגזמת קח את טאייגר הם רפואי ? גנזה פארמה ? בלקן ? שלושתם האננטט בן זונה לפי הנסיון שלי איתם וגם שימוש בגרמני אנטט רפואי כולל סוסטנון אורגנון הולנדי תוצרת הארץ
בטח מי שאוכל קרוב לצלחת אוכל יותר , זה ברור ככה זה בחיים
מבית מרקחת בארץ ניתן להשיג רק טסט או סוסטנון , בולדנון הוא בכלל לא ברפואה כולל טרן , דקה מזמן הפסיקו לייצר ברפואה כולל דיבול הופסק מזמן , אני חושב שהדיבול הלבבות הכחולים הוא רפואי סיני אם אני לא טועה , אנבר יש רפואי
אז אתה רק מוכיח עוד יותר שאתה מדבר שטויות.
רויד רייג מטורף הופיע לי רק אבל רק בסייקלים של טרן כנ"ל שיעול.
מצטער לא מכיר אותך מספיק.
זה לא מסתכם רק בחומרים יש תזונה מכון תוספים ושאר ירקות.
אז לפי השטויות שאני מדבר קונים הכול אנדרגראונד ולפי דעתך רק את הטסט רחמנא ליצלן רפואי נכון?
מה יש לקנות רפואי מה ? חוץ מטסט (בזבוז של כסף לא חוזר על הטעות הזאת).
דיברתי על "סוסטאנון" (ככה כתוב על האריזה) בעברית עם קופסא ישירות מבית מרקחת.
אם המקור שלך אמין כמו שאתה חושב ואתה סומך עליו -רוץ איתו.אולי אני באמת מקורב לצלחת ייתכן
אני יכול להגיד לך שיש כמה שמקבלים רק חומרים טובים שלהם, אבל לא נכנס לזה
כנראה שאני באמת מקורב לצלחת.
והכי חשוב למה אני שוב פעם משתמש חדש למען השם!!!???
@Moshe
יש באג קטן , אנשים שהיו ״משתמשים קבועים / משקיעים ״ הפכו למשתמשים חדשים.
Eranjos מאוד מאוכזב מכך , זה פוגע לו במוניטין ובאמינות.
להבא תעשה ציטוט מסודר כי זה מבלבל את העיניים איפה אתה מגיב.
שוב, אם אתה מתקמצן או רוצה לחסוך כסף זו בעיה שלך חבר.
אנשים שעולים לאולימפיה או מתחרים אפילו בארץ זורקים עשרות אלפי שקלים על הורמוני גדילה רפואיים ועוד מצרכים.
זה לא תחום זול ומי שרוצה להשקיע את הבריאות שלו בזול זו בחירתו.
אתה יכול להמשיך להצדיק את החסכנות שלך - זו בעיה שלך.
עובדה היא שכלומיד וטמוקסיפן אם הייתי מציע לך לא רפואי בחצי מחיר כנראה היית מהסס.
אתה חושב שאין הבדלים - סבבה אז אין.
לגבי המשתמש חדש- אין לי מושג תפנה למשה בשאלה.
חח אין פה בכלל ויכוח כל אחד יכול לדבר חופשי זה מה שיפה כאן , ואני לא מבין למה דווקא אתה חושב שרושמים תאייגר סלח לי אביעד אבל תשים לב שטייגר זה הטיגריס שעל הקופסא ורושמים טייגר עם ט׳ ולא ת׳ אבל זה לא משנה... אתה בעצמך אמרת שטייגר הם מעולים אז מה זה משנה אם זה UG ?לא כי דקה לא מיובא לארץ ואין אישורים לכך ולכן לא.
בדיוק כמו T3 שאנשים שבאמת זקוקים לT3 בארץ מקבלים טופס מיוחד שנקרא 3ג'
זה טופס שמאשר להם לייבא באופן מיוחד מחו"ל.
אני מזמן הפסקתי להאמין בגיבויים.
בדיקות דם הם הגיבוי הטוב ביותר שאני מכיר - אם אתה רוצה להתווכח איתם אתה מוזמן.
קודם-כל שאנשים יפסיקו לכתוב טאיגר - זה תאיגר!!! מלשון תאילנד
דבר שני כל אלו שהזכרת לא מתקרבים לאנטט גרמני רפואי - סורי. תשכנע את עצמך שהם מעולים, אבל מפה ועד להיות רפואי זה הבדלי שמים וארץ.
והעובדה שאנחנו בכלל דנים בזה מראה את חוסר הבקיאות של אנשים בכל הנוגע לייצור תרופות.
אני הפסקתי להתווכח עם אנשים שלא רוצים להקשיב.
שכל אחד יקנה מה שהוא רוצה ויחסוך כמה שבא לו. זה שחלק מהדברים אין ברירה ויש לקנות אנדרגראונד - אז פשוט אין ברירה.
חח אין פה בכלל ויכוח כל אחד יכול לדבר חופשי זה מה שיפה כאן , ואני לא מבין למה דווקא אתה חושב שרושמים תאייגר סלח לי אביעד אבל תשים לב שטייגר זה הטיגריס שעל הקופסא ורושמים טייגר עם ט׳ ולא ת׳ אבל זה לא משנה... אתה בעצמך אמרת שטייגר הם מעולים אז מה זה משנה אם זה UG ?
בסדר גמור שהם לא רפואי , הם נותנים לי תמורה בעד מה שאני משלם למרות שהם יקרים אבל לא חסרים חברות UG יותר זולות שהם באיכות שלהם לדוגמא בריטיש דראגון האגדיים היום יש רק זיופים , יש את GP שאני מאוד אוהבאמממ אולי כי הם רושמים על האריזה תאיגר באנגלית מלשון תאילנד (טיגריס תאילנדי)
איך רושמים טייגר אני יודע
מעולים הם מעולים. רפואי הם ממש לא