הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ syntrax marix 5.0- האם יכול להחליף 2 ארוחות ביום?

ishaiZ

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
אהלן אנשים טובים.

התחלתי להתאמן בערך לפני כ4 וחצי- 5 חודשים בחדר כושר.

מתחילת האימונים הקפדתי על 5 ארוחותביום ,עמוסות קלוריות "כמו בספר". ובחודש ושבוע האחרון התחלתי חיטוב כשגם בו אני מקפיד מאוד לאכול מעט פחממות ושומנים.

מבחינת השינויים בגוף באמת שאין לי תלונות ראיתי שמסך הכל שלושה אימונים (חזקים P:) בשבוע ותזונה נכונה אפשר להגיע לאחלה תוצאות, ובקרוב אני רוצה להתחיל מצב בו אני משמר את המצב הקיים מבלי לרדת או לעלות (לא בשריר ולא בשומן).

השאלה שלי היא כזאת... שמתי לב שבשביל לעלות במסה או להתחטב תוך כדי שימור מסת שריר צריך להקפיד על תפריט, איך להגיד את זה...דיי קיצוני חשבת שאולי יש דרך שאני אוכל לשמור על הגוף כמו שהוא בסדרך שתהיה לי קצת יותר קלה, כי סך הכל 5 חודשים זה לא נורא להיות פנאט... אבל במשך חיים שלמים מן הסתם זה מבאס.

האם יש אפשרות במצב של שימור המסה והשומן הנוכחי , לאכול שלוש ארוחות נורמטיביות ולהחליף שתי ארוחות בחלבון של סינטרקס בתוספת פחמימה כלשהי?
שמעתי שזה חלבון שנספג לאט בגוף ולכן יכול להחשב כארוחה?

בגדול אם אתה מגיע לצריכת חלבון היומית שלך ב3 ארוחות אין צורך בחלבון
הכל עניין של כמויות

• פותח/ת השרשור
אוקי אבל נניח שאני לא מגיע?
אני מתאר לעצמי שזה יהיה קשה לדחוס את כל הכמות שצריך בשביל לשמר מסה של שריר ב3 ארוחות... והאמת שזה גם דיי נחמד לשתות שייק ,זה סה"כ לא משהו עמוס שומן או סוכרים מצד אחד ומצד שני זה טעים...

במקרה כזה זה תקין לפרוס את התפריט היומי ל3 ארוחות מוצקות ועוד שני שייקים ?(שיבואו עם פחמימה כמו תמרים או סוג של דגני בוקר)

כן זה תקין לגמרי/אחלה

Back
למעלה תחתית