הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש ביותר מ5 גרם קריאטין

eli100

משתמש מתחיל
129
5
נק' מוניטין:
21
129
5
גו אקטיב קרית אונו
בוקר טוב
התחלתי לקחת קריאטין ב27.9
אני לוקח עם השייק אחרי אימון ישר ושותה אחרי זה חצי ליטר מים
עד עכשיו אני לא מרגיש שזה עוזר או משהו אבל ראיתי שזה מתחיל אחרי חודש בערך
שמעתי על הרבה אנשים שלוקחים 5 גרם לפני אימון ו5 גרם אחרי - אני רוצה לנסות את השיטה הזאת, זה בסדר? לא מזיק?
גם שמה לשתות חצי ליטר עם הקריאטין?

אין שום יעילות בהעמסת קריאטין.
תמשיך לקחת כל יום 5 גרם, במידה ולא תראה שינוי כנראה שאתה מהאחוז עליו הקריאטין לא משפיע.

• פותח/ת השרשור
תמשיך לקחת כל יום 5 גרם, במידה ולא תראה שינוי כנראה שאתה מהאחוז עליו הקריאטין לא משפיע.
בנתיים קפאין לא עובד עלי ככה שיכול להיות שזה הכיוון :\

הוא לא שואל על העמסה הוא רוצה לשנות את המינון שהוא לוקח. ואין שום מחקר שאומר שיותר מ5 גרם קריאטין ביום זה לא אפקטיבי פשוט רוב המחקרים שנעשו על קריאטין היו על הכמות הזאת. אתה יכול לקחת כמה שאתה רוצה אדוני תעלה מינון ותראה איך זה משפיע.

הוא לא שואל על העמסה הוא רוצה לשנות את המינון שהוא לוקח. ואין שום מחקר שאומר שיותר מ5 גרם קריאטין ביום זה לא אפקטיבי פשוט רוב המחקרים שנעשו על קריאטין היו על הכמות הזאת. אתה יכול לקחת כמה שאתה רוצה אדוני תעלה מינון ותראה איך זה משפיע.
פורסם כאן מחקר על ספיגת הקריאטין שהיא בין 3-5 גרם ביום במשך החודש הראשון.
אז אתה רוצה להמליץ לו לקחת 10 גרם בשביל שהוא ישתין בין 7-5 גרם?

ושוב לפותח האשכול, לוקח בין 30-35 יום לקריאטין להשפיע כאשר לוקחים 5 גרם ליום, תתאזר בסבלנות...

בין שבועיים לשלוש שבועות זה הזמן שלוקח , אין יתרון לקחת מעל 5 גרם ולא הוכח שמעל זה אתה מקבל משהו.

בין שבועיים לשלוש שבועות זה הזמן שלוקח , אין יתרון לקחת מעל 5 גרם ולא הוכח שמעל זה אתה מקבל משהו.

ועוד שאלה בנושא....
אתה ממליץ על שלב העמסה כדי שהקריאטין יתחיל לעבוד מהר יותר? לקחת 20-30 גרם ביום למשך שבוע? או שזה ממש מיותר? (אני חושב ומקווה שזה מיותר חחח)

יש יתרון אחת. זה חוסך את זמן אגירת הקריאטין בשריר בכחצי. הבעיה עם זה לאנשים שפעם ראשונה לוקחים קריאטין, שזה יכול לגרום לבעיות בבטן (בעיקר שילשולים/כאבי בטן) ולכן זה לא מומלץ.

יש יתרון אחת. זה חוסך את זמן אגירת הקריאטין בשריר בכחצי. הבעיה עם זה לאנשים שפעם ראשונה לוקחים קריאטין, שזה יכול לגרום לבעיות בבטן (בעיקר שילשולים/כאבי בטן) ולכן זה לא מומלץ.
בנוגע לשימוש קבוע ללא העמסות ו\או הפסקות של 7-10 גרם ביום.
נתקלתי בכמה אנשים שאומרים שה5 גרם ביום זה טוב למי ששוקל 70-85, מעל זה כבר צריך יותר. האמת, נשמע הגיוני.
האמת ששלושתם שוקלים 105-115 קילו (שניים גם מוזרקים), אז אם זה משנה את המשוואה אשמח לשמוע.

יתרונות \ חסרונות? דעתך?

בנוגע לשימוש קבוע ללא העמסות ו\או הפסקות של 7-10 גרם ביום.
נתקלתי בכמה אנשים שאומרים שה5 גרם ביום זה טוב למי ששוקל 70-85, מעל זה כבר צריך יותר. האמת, נשמע הגיוני.
האמת ששלושתם שוקלים 105-115 קילו (שניים גם מוזרקים), אז אם זה משנה את המשוואה אשמח לשמוע.

יתרונות \ חסרונות? דעתך?
אפשר לקחת 10 גרם אם אתה שוקל מעל 100 ק"ג, תוך כדי אמונה במחקרים על עכברים.

ועוד שאלה בנושא....
אתה ממליץ על שלב העמסה כדי שהקריאטין יתחיל לעבוד מהר יותר? לקחת 20-30 גרם ביום למשך שבוע? או שזה ממש מיותר? (אני חושב ומקווה שזה מיותר חחח)

משה ענה לך במדוייק , זה מקצר תזמן לתגובת הקריאטין אבל מקצר גם תזמן שאתה צריך לקנות עוד 😃

אני כבר לוקח קריאטין כמה חודשים מ.ג 100-110 ובהתחלה לקחתי 5 גרם ואחרי חודש וחצי בהמלצת המאמן שלי עליתי ל10 ג ביום. השינוי אכן הורגש.

• פותח/ת השרשור
חחחח...
האמת שאני שוקל 92 :\
ניראה עוד שבועיים מה קורה..
תודה רבה לכולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית