צהריים טובים,
התחלתי SS אחרי חצי שנה של ABC וFBW במשקל 84 ק"ג - כיום 91 ק"ג
באימון היום שמתי לב שהדרך לסיום קרובה.. כבר כמה זמן שאני מנסה לעלות ל137.5 ק"ג סקואט ולא מצליח... הכי הרבה שהצלחתי 5X3 זה 135 ק"ג - מבאס מאוד כי ממש תחננתי על ה150...
היום נתקעתי על 150 ק"ג דדליפט
הפרס גם תקוע על 60 ק"ג
מקבילים עם תוספת 40 קילו 5X3 עדין מתקדם בקטנה
מתח 5X3 16 קילו תוספת עדין מתקדם
הבנץ' עוד לא הגיע ל100% (כרגע 87.5 ק"ג)
לא השתשמשתי בחגורה , ממריצים כלשהם, קפאין לא עוזר לי, לפני 3 שבועות התחלתי עם קריאטין שגם ניראה לי לא התחיל להשפיע.
לוקח מולטיויטמין, אומגה 3 ואבקת חלבון.
יש לי בעיה של שינה, כל דבר מעיר אותי , אני עובד הרבה לילות ונדיר שאני יושן יותר מ5 וחצי שעות בלילה, אני משאר שזה מה שתוקע אותי אבל לצערי אין לי איך לתקן את זה.
למרות השינה הזאת לגבי אוכל אני מקפיד ואוכל כמה שיותר עד שאני נחנק.
לא יודע מה כדאי לעשות,לעבור לטקסס, להתחיל חיטוב, להמשיך להילחם על התוכנית? תחננתי לסייים אותה עוד איזה חודש.
אשמח להמלצות
משקלים התחלתיים בתוכנית:
סקואט 90 ק"ג
בנץ' 65 ק"ג
דדליפט 100 ק"ג
פרס 45 ק"ג
מתח 3 סטים של מקסימום
מקבילים 5X3 עם 30 ק"ג משקולת
התחלתי SS אחרי חצי שנה של ABC וFBW במשקל 84 ק"ג - כיום 91 ק"ג
באימון היום שמתי לב שהדרך לסיום קרובה.. כבר כמה זמן שאני מנסה לעלות ל137.5 ק"ג סקואט ולא מצליח... הכי הרבה שהצלחתי 5X3 זה 135 ק"ג - מבאס מאוד כי ממש תחננתי על ה150...
היום נתקעתי על 150 ק"ג דדליפט
הפרס גם תקוע על 60 ק"ג
מקבילים עם תוספת 40 קילו 5X3 עדין מתקדם בקטנה
מתח 5X3 16 קילו תוספת עדין מתקדם
הבנץ' עוד לא הגיע ל100% (כרגע 87.5 ק"ג)
לא השתשמשתי בחגורה , ממריצים כלשהם, קפאין לא עוזר לי, לפני 3 שבועות התחלתי עם קריאטין שגם ניראה לי לא התחיל להשפיע.
לוקח מולטיויטמין, אומגה 3 ואבקת חלבון.
יש לי בעיה של שינה, כל דבר מעיר אותי , אני עובד הרבה לילות ונדיר שאני יושן יותר מ5 וחצי שעות בלילה, אני משאר שזה מה שתוקע אותי אבל לצערי אין לי איך לתקן את זה.
למרות השינה הזאת לגבי אוכל אני מקפיד ואוכל כמה שיותר עד שאני נחנק.
לא יודע מה כדאי לעשות,לעבור לטקסס, להתחיל חיטוב, להמשיך להילחם על התוכנית? תחננתי לסייים אותה עוד איזה חודש.
אשמח להמלצות
משקלים התחלתיים בתוכנית:
סקואט 90 ק"ג
בנץ' 65 ק"ג
דדליפט 100 ק"ג
פרס 45 ק"ג
מתח 3 סטים של מקסימום
מקבילים 5X3 עם 30 ק"ג משקולת
נערך לאחרונה: