נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
@
תודה
אז הכל טוב חוץ מהעומק? כי אני מודע לבעיה של העומק, אם זה ככה אז מעולה, אני אוריד קצת משקל כדי להתרגל לרדת יותר עמוק.
אתה יודע איך אני יכול למצוא את הבאונס? כי באמת הרגשתי שזו הבעיהרק עכשיו קלטתי שערבבתי כאן בין שני שרשורים שונים, חשבתי שדיברת על החוב לראק שנתתי ל-Vosegus.
לגבי הסקוואט - נראה כאילו אתה עולה מהברכיים ולא מהאגן בתחתית, העומק לא אחיד כי אתה כל הזמן מחפש את הבאונס ולא מוצא אותו.
בחלק מהחזרות אתה לא שובר אבל זה יסתדר כשתבין איך למתוח את ההמסטרינג לגמרי ולקבל את הבאונס.
אתה יודע איך אני יכול למצוא את הבאונס? כי באמת הרגשתי שזו הבעיה
את ההאמסטרינגס או המקרבים? אני מרגיש מתיחה יפה במקרבים, מרגיש לי כאילו אני שובר מקביל אבל אני רואה את הסרטון ואני במקביל בלחץ.כשאתה שולח את הברכיים לצדדים ויושב אחורה אתה צריך להרגיש את ההמסטרינג נמתח, כשאתה יורד למטה תחשוב על לדחוף את המשקל למעלה עם התחת ולא מהברכיים.
בנוסף, אל תיתן לחזה לקרוס בתחתית.
אני רוצה גם שתעשה את התרגיל בצורה יותר מתפוצצת ולא כאילו הרגע יצאת מהמיטה 😃
את ההאמסטרינגס או המקרבים? אני מרגיש מתיחה יפה במקרבים, מרגיש לי כאילו אני שובר מקביל אבל אני רואה את הסרטון ואני במקביל בלחץ.
הסיבה שהחזה שלי קורס היא שהמוט מחליק לי כל הזמן, ואני מרים מרפקים ממש גבוה כדי לפצות על זה ולכן קשה לי להחזיק חזה
אני אוריד משקל כדי לעבוד על הנקודות הללו, אני חושב גם שהעמידה שלי רחבה מדי, אם אתה מצליח לראות מהזווית הזו תגיד לי אתה. אני גם אנסה להתפוצץ יותר בעלייה
להוציא את התחת חזק החוצה ולמטה, נראה לי שהבנתיאם המוט מחליק סימן שהוא מלכתחילה לא היה במקום הנכון, יכול להיות שאתה מוציא את המוט מוו יותר מדי גבוה? לגבי העמידה בלתי אפשרי לראות מהזווית הזו, גם לא רואים את כפות הרגליים אז אני לא יודע אם הן פונות לצדדים יותר מדי.
הבאונס בתחתית מגיע מההמסטרינג המתוח, אתה צריך להרגיש את האגן שלך רוצה להסתובב כשהגב התחתון מחזיק אותו נעול. תחשוב "תחת" בירידה וזה צריך להסתדר.
אנסה באימונים הבאים לצלם יותר טוב, לא היה לי מי שיצלם היום.צילום סקוואטים מהרצפה :nono: אי אפשר לחוות דעה ככה על עומק. מה שכן הברכיים שלך גולשות חופשי ונראה שאתה מגיע למצב של GM לא נחוץ.
אני מודע לבעיה של הגבהזווית של הגב חדה מדי, אתה תקרוס במשקלים יותר כבדים. אתה גם לא יציב בירידה ושיווי המשקל שלך נע קדימה ואחורה. ולמה אתה מוציא כפות רגליים לחוץ כל כך חזק? זה נראה כמו 45 מעלות +.