הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדרסים לריצות לבעל פלטפוס

• פותח/ת השרשור NIRAN
  • פורסם בתאריך

NIRAN

משתמש פעיל
691
32
נק' מוניטין:
299
691
32
שלום, אני לקראת תור לאורטופד עקב כאבי ברכיים חוזרים ונשנים לאחר ריצות, האם יש סוג מדרס ספציפי שעליי לבקש?

אני סובל מפלטפוס שמעולם לא הפריע לי מלבד ריצות.

ובכלליות אילו מדרסים מומלצים לריצה? קשיחים? רכים? מאילו חומרים? אילו יחזיקו זמן רב יותר? כל מידע אחר בנושא יתקבל בברכה.

תודה מראש 😃

ואם אפשר על הדרך להמליץ על מקום מומלץ ?
אני הולך לעשות מדברים כנראה ביומכאנים עשיתי הרבה מחקר על העניין ומסתבר שזה שוק ממש ממש פרוץ התקשרתי להמון מכונים שהיו מדורגים במקום הראשון בגוגל וממש השקיעו הפרסום שלהם ובלי לדעת אמרו שאני צריך מדרס ביומכאבים ב2500 ש'ח
חוץ ממוקם אחד שהמליץ לי על מדרס ביומכאני 2500 שח בערך ונראה שיש לו ידע רב ואתר עם המון מידע המקום נקרא footlab בחולון.
לפותח השרשור תן לי לחסוך לך זמן הפנייה מאורטופד .
ההפנייה שהוא נותן לך היא למדרס פשוט (גם אם רשום אחרת) ההנחה מקופת חולים היא על מדרס מדף (טביעת ספוג שלאחר הבדיקה הם זורקים את זה לפח ולא מתאימים באמת לכף הרגל אלא רק לוקחים מידה ) ומסבסדים לך ב70ש''ח.

• פותח/ת השרשור
גם אני עשיתי מחקר בנושא היום והלכתי ל 2 מכונים שעושים מדרסים, דיברתי, שאלתי ונבדקתי. האופציה הזולה ביותר שנתקלתי הייתה 1000ש"ח

לאחר בירור נוסף הבנתי שזה מיותר לחלוטין ואכן השוק פרוץ.

החלטתי ללכת על הדיל הבא בתור מדרסים ראשונים (לא היו לי מעולם) ולזרום משם, אתה מוזמן לראות:

http://www.baligam.co.il/haifa/offe...site&utm_source=sendgrid.com&utm_medium=email

• פותח/ת השרשור
כן ניסיתי מספר זוגות נעליים (מיזונו, אסיקס וברוקס), מתאפיין בקריסה של כף הרגל פנימה ועקב כך פיזור לחץ לא תקין על הברך, הבודק הזכיר גם כן גמישות יתר של הקשת הפנימית.

עכשיו חזרתי מריצה עם מדרסים ישנים של אחי מהצבא, גם לו יש פלטפוס, מסתמן שיש שיפור בכאב.

סבלתי בעבר מכאבי ברכיים וגב בעקבות ריצות...
עשיתי מדרסים פרטיים במקום שנקרא "אברבוך אורטופדיה", במכמורת, מאז אין כאבים. כבר כמה שנים...
עולה 1600 שקל. אם אחרי כמה שנים (5+) אתה מעוניין לעשות חדשים, זה עולה 1100.

הלינק למדרסים שנתת זה בדיחה.. לא קונים מוצר מדף כשמדובר במדרסים אתה תעשה לעצמך יותר נזק מתועלת וזה בהתחייבות .
מדרסים רק ע''י סד גבס ..
שמעית המלצות על אברבוך אבל זה שעתיים + נסיעה ממני \:

אם יש ליד ביתך גם א.ב אורטופדיה חנות טובה לפני הצבא רכשתי מדרסים מותאמים אישית ב1500 שקל , עזרו מאוד ועדיין חיים.

סבלתי בעבר מכאבי ברכיים וגב בעקבות ריצות...
עשיתי מדרסים פרטיים במקום שנקרא "אברבוך אורטופדיה", במכמורת, מאז אין כאבים. כבר כמה שנים...
עולה 1600 שקל. אם אחרי כמה שנים (5+) אתה מעוניין לעשות חדשים, זה עולה 1100.
אני לא יודע במקרה שלך, אבל אני שילמתי לפני 8 שנים על מדרסים 2000 שקל (היה איזה שהיא הנחה אז שילמתי פחות) והמדרסים היו ממש גרועים לי.
אחרי שנה קניתי ב350 שקל(שילמתי 70 שקל בגלל הנחה של הקופת חולים) ועד עכשיו אני קונה במחיר כזה כבר 7 שנים והם מצויינים.
מה הבעיה שלך? נראה לי אפילו מדרסים רגילים היו עוזרים לך...

שלי היו יקרים כי היה בהם טיטניום או איזה משהו יקר ששמר על הצורה, אבל בסוף הסתבר שאני צריך מדרס כמה שיותר רך ככה שזה עשה את ההפך הגמור

אני לא יודע במקרה שלך, אבל אני שילמתי לפני 8 שנים על מדרסים 2000 שקל (היה איזה שהיא הנחה אז שילמתי פחות) והמדרסים היו ממש גרועים לי.
אחרי שנה קניתי ב350 שקל(שילמתי 70 שקל בגלל הנחה של הקופת חולים) ועד עכשיו אני קונה במחיר כזה כבר 7 שנים והם מצויינים.
מה הבעיה שלך? נראה לי אפילו מדרסים רגילים היו עוזרים לך...

שלי היו יקרים כי היה בהם טיטניום או איזה משהו יקר ששמר על הצורה, אבל בסוף הסתבר שאני צריך מדרס כמה שיותר רך ככה שזה עשה את ההפך הגמור
רגל ארוכה בחצי ס"מ, קריסה פנימה של הברכיים, נעילת יתר של הברכיים, פלטפוס

רגל ארוכה בחצי ס"מ, קריסה פנימה של הברכיים, נעילת יתר של הברכיים, פלטפוס
חחחחחח זה נשמע בעייתי.. אני מקווה בשבילך שזה סתם נשמע ככה 😃

אני יש לי רק אלפוס(שטויות) וגיד אכילס קצר(השבית אותי לשנתיים שלוש בתיכון - סיוט), אם אני קורע אותו חס וחלילה אני בחיים לא ארוץ יותר בחיים

חני אורטופדיה בעלת ידע רב וניסיון מעשי בהכנת מדרסים בהתאמה אישית .

חני אורטופדיה מתמחה במגוון השיטות הקיימות והמובילות בתחום להתאמת
מדרסים ופתרונות אורטופדיים.

לחני אורטופדיה פתרונות אורטופדיים ייחודים כמו:
*גרביים אלסטיות במידות גדולות.
*מוצרי שיקום ייחודים.
*הנעלה אורטופדית לכל צורך ועוד..

חני אורטופדיה משווקת את אביזרי האורטופדיה והשיקום הטובים והמובילים בעולם:
AIR CAST, ORLIMAN, SIDAS, MEDI, DONJOY, BAUERFEIND ועוד...

ישנם סוגים רבים של מדרסים כגון:
מדרסים לספורטאים, מדרסים לנעלי עקב, מדרסים פונקציונליים, מדרסים לילדים, מדרסים רכים, מדרסים לחולי סכרת, מדרסים לטיפול בדורבן, מדרסים לטיפול בפלטפוס, מדרסים לטיפול בקשת גבוהה, מדרסים לטיפול בקשת נמוכה, מדרסים לטיפול בנקעים חוזרים, מדרסים לעמידה ממושכת, מדרסים להליכה, מדרסים לטיפול בדלקות חוזרות ועוד....

הוועדים הגדולים והמובילים במשק בחרו בחני אורטופדיה כספקית המובילה שלהם כמו: עובדי פרטנר, קרנות השוטרים, NESS, SAP,UPS,פרטנר, ביטוח דקלה, מגדל, בזק בינלאומי, מזרחי טפחות, מועדון יחד, ידיעות אחרונות, ארגון המורים, שטראוס מים, קומברס, עיריית פתח תקווה, מכבי אש פ"ת, מכבי אש ראשון לציון ,עובדי צה"ל ועוד רבים.

חני אורטופדיה בהסדר עם כל קופות החולים לאספקת מדרסים ואביזרים אורטופדיים.
יחס מקצועי ואישי.

*אפשרות הגעה לבית הלקוח בתיאום בראש בכל הארץ.
*כמו כן ישנה אפשרות ללקיחת מדרסים ע"י גבר/אישה בתיאום מראש.

איכילוב 10 פתח תקווה
MIDRASIM.CARE
050-2603355

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית