הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מיצוי SS

Lido7x

משתמש מתחיל
58
2
נק' מוניטין:
2
58
2
שלום חבר'ה..

לפני שלושה חודשים התחלתי SS, אני יודע שעדיין לא מיציתי, אבל אני דיי מתחיל התייאש ממנה, רציתי לדעת עד איזה משקלים אני
אמור להגיע כדי להמשיך לתוכנית מסה (פחות דגש על כוח).. אני מעדיף להציב דדליין ככה תיהיה לי מטרה..
הוספתי לתוכנית צ'ין אפס, מקבילים ובטן בחודש האחרון.. עם פווארקלין אני לא מסתדר אז אני עושה מתח (לא מרגיש בו התקדמות)

משקלים:
Banch 67k
Deadlift 90k
Press 45k
Squat 85k

נכון לעכשיו נתונים:
בן 21, גובה 1.72, משקל 73.3 (הייתי 66.4 בהתחלה), 13-14% שומן.

נערך לאחרונה:
במתח תוסיף לעצמך משקל על הרגליים וככה תעשה פחות חזרות. לא מזמן פרסם פה מישהו סרטון של מתח שהוא עשה אחרי הרבה זמן עם מתח-משקולות והוא עשה את עליות המתח הכי נקיות שראיתי בחיים.
והמטרה שלך צריכה להיות המצב המתואר בהסבר התכנית בפורטל קילוגרם, כאשר אחרי מספר ריסטים אתה "נתקע". בכל מקרה הייתי ממליץ לך לקרוא שוב את המאמרים בפורטל כדי להבין את התכנית יותר לעומק, בטוח שזה יענה לך על לא מעט שאלות.

אין משקל מסוים שאתה אמור לסיים כי אצל כול אחד ההתקדמות שונה ואחד יכול למצות ב140 סקוואט אחד ב160
אבל בערך לא הייתי מסיים SS לפני 140 סקוואט ודדליפט ו90 בנצ ו55 פרס לפחות(כי יש אנשים שממש קשה להם להתקדם בלחיצות בSS)

Back
למעלה תחתית