הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוזי שומן והתייעצות קטנה

קוביותאולאלהיות

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
קצת נתונים אישיים לפני:
1.78
68~
אז ככה חבר'ה, התאמנתי חודשיים ועליתי לא רע (5 ק"ג) אבל לפני חודש חזרו לי בעיות רגליים שהיו לי לפני כמה שנים ונאלצתי להפסיק להתאמן.
אשמח לקבל הערכה של % שומן ולדעת אם כדאי להתחיל (פחות או יותר מההתחלה) את המסה או אם כדאי להתחיל לחטב לאחוז שומן נמוך ורק אח"כ להתחיל מחדש את המסה.
תודה מראש לעוזרים.

קבצים מצורפים

• סייד.jpg
    סייד.jpg
    KB 57.6 · צפיות: 212
  • פרונט.jpg
    פרונט.jpg
    KB 82.6 · צפיות: 155
מה זה משנה המספר של אחוזי השומן? זה יגרום לך נחת לקבל מספר של זה? השאלה אם אתה מרוצה מאיך שאתה נראה ולא נצמד לאיזה מספר שיש לו משמעות שולית.

לדעתי אתה משהוא באזור של 20 + (אם כבר שאלתה)

• פותח/ת השרשור
מה זה משנה המספר של אחוזי השומן? זה יגרום לך נחת לקבל מספר של זה? השאלה אם אתה מרוצה מאיך שאתה נראה ולא נצמד לאיזה מספר שיש לו משמעות שולית.

לדעתי אתה משהוא באזור של 20 + (אם כבר שאלתה)
האמת היא שאפשר לומר את זה כמעט על כל דבר בחיים שלך, אני בסה"כ רוצה לדעת איך להמשיך מהנקודה שאני נמצא בה ככה שאין לך מה להתרגש.

האמת היא שאפשר לומר את זה כמעט על כל דבר בחיים שלך, אני בסה"כ רוצה לדעת איך להמשיך מהנקודה שאני נמצא בה ככה שאין לך מה להתרגש.

אחי הכוונה שלי שאין כמו העין שלך , אם אתה מרגיש טוב עם עצמך או לא , המספרים האלה זה מחלה בתחום הזה (משקלים וזה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית