עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באיזה מצב להחליף?תמשוך את האחיזה הרגילה כמה שאתה יכול
כשאתה מרגיש שקשה לך כבר להחזיק עם אחיזה רגילה, מן הסתם. כמה שיותר תמשוך את זה, יותר טובבאיזה מצב להחליף?
אני מגיע למצב שרק האצבעות שלי מחזיקות את המוט...כשאתה מרגיש שקשה לך כבר להחזיק עם אחיזה רגילה, מן הסתם. כמה שיותר תמשוך את זה, יותר טוב
אתה משתמש במגנזיום? באיזה משקל אתה?אני מגיע למצב שרק האצבעות שלי מחזיקות את המוט...
לזה אתה מתכוון? ואפילו בחזרה האחרונה בסט האחרון נכשלי כי זה כמעט החליק לי
מזה מגנזיום? אימון אחרון עשיתי 22.5 כל צדאתה משתמש במגנזיום? באיזה משקל אתה?
מגנזים, או באנגלית chalk, הוא חומר שעוזר למוט להידבק ליד. הוא מגיע בקוביות או כאבקה. יש גם מגנזיום נוזלי אבל אני לא יודע אם הוא טוב או לא. בכל מקרה במשקל כזה אתה ממש לא צריך להחליף, תמשיך רגיל והאחיזה שלך תשתפר. אתה יכול להיתלות על המתח לכשל בסוף כל אימון, זה יכול לשפר את האחיזהמזה מגנזיום? אימון אחרון עשיתי 22.5 כל צד
אני בכללי עושה כשל למה אני לא מצליח עדיין לעשות מתח...מגנזים, או באנגלית chalk, הוא חומר שעוזר למוט להידבק ליד. הוא מגיע בקוביות או כאבקה. יש גם מגנזיום נוזלי אבל אני לא יודע אם הוא טוב או לא. בכל מקרה במשקל כזה אתה ממש לא צריך להחליף, תמשיך רגיל והאחיזה שלך תשתפר. אתה יכול להיתלות על המתח לכשל בסוף כל אימון, זה יכול לשפר את האחיזה
רק להיתלות, לא לעשות. בכל מקרה במשקל כזה לא אמור להיות לך קשה. תמשיך להתקדם רגיל, ותשתמש במגנזיום, נראה לי שזה יסתדר מעצמואני בכללי עושה כשל למה אני לא מצליח עדיין לעשות מתח...
מאיפה קונים אתזה?רק להיתלות, לא לעשות. בכל מקרה במשקל כזה לא אמור להיות לך קשה. תמשיך להתקדם רגיל, ותשתמש במגנזיום, נראה לי שזה יסתדר מעצמו
אני קניתי מכאן, הם זולים והם סבבהמאיפה קונים אתזה?