הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית 5/3/1

jonson

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
בלי הרבה לבלבל את המוח אני צריך עזרה בתוכנית הזאת שמעתי שהיא תוכנית טובה אם מישהו יכול לעזור לי איך בדיוק בונים אותה ואיך מחלקים אותה 3 פעמים בשבוע אני פשוט מתחיל אותה היום ואין לי ממש מושג איך אני מתחיל את זה תודה לעוזרים 😃

קודם כל, זו לא תוכנית למתחילים, ככה שאם המשקלים לא גבוהים אין לך מה לחפש שם.
בנוסף, אי אפשר לעשות אותה מהיום להיום, אתה צריך לשבת ולקרוא את הספר (או לפחות את החלק המעשי).

• פותח/ת השרשור
שמע אני לא מתחיל קודם כול ואני קראתי באנגלית את המאמר שלו אבל יש שם כמה דברים לא מובנים ובגלל זה שאלתי אותכם אני יודע שיש 4 שרירים עיקריים בתוכנית וצריך להוסיף עוד 2 בישביל שיהיה אפקט אבל השאלה שלי איזה תרגילים להוסיף ואם זה אפשרי לעשות 3 אימונים בשבוע במקום 4 הבנת?

שמע אני לא מתחיל קודם כול ואני קראתי באנגלית את המאמר שלו אבל יש שם כמה דברים לא מובנים ובגלל זה שאלתי אותכם אני יודע שיש 4 שרירים עיקריים בתוכנית וצריך להוסיף עוד 2 בישביל שיהיה אפקט אבל השאלה שלי איזה תרגילים להוסיף ואם זה אפשרי לעשות 3 אימונים בשבוע במקום 4 הבנת?
מה המשקלים שלך בפרס בנצ דדליפט וסקאווט?

חח כי הכתפיים שלך הרבה יותר חזקות מכל שריר אחר שיש לך בגוף.
לא ניראה לך מוזר?
אנשים שעושים 100 פרס בדרך כלל עושים 200 סקוואט ואתה עושה רק 50.
משהו פה מוזר.
יש לך כתף שיותר גדולה מהרגל שלך חחחח

קודם כל, זו לא תוכנית למתחילים, ככה שאם המשקלים לא גבוהים אין לך מה לחפש שם.
בנוסף, אי אפשר לעשות אותה מהיום להיום, אתה צריך לשבת ולקרוא את הספר (או לפחות את החלק המעשי).
יש גירסה למתחילים שוונדלר ציין כמה פעמים.
בימים הקרובים ייצא מאמר שמסכם את התוכנית לפורטל.

רקכדי להיות על אותו הגל( ואולי שנפסיק לצחוק על הפרס הזה..)
אתה יכול להראות סרטון ביוטיוב של התרגיל שאתה טוען שאתה עושה בו 100 קילו ל2-3 סטים?לאו דווקא שלך, אלא כזה שמדגים את התרגיל

לענייננו הפרס שלך לא 100 וכנראה שגם לא 50,
אתה מתאמן מתחיל ואל תחשוב אחרת.
תתחיל Ss אל תקפוץ מעל הפופיק ותחשוב על 531 עוד בערך 135 ימים.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
עזוב אחי אתם לא חייבים להאמין עכשיו השאלה שליאיזה שני תרגילים כדי לי לשלב לכול אחד מהתרגילים הראשיים וכמה חזרות טסטים לכול אחד מהתרגילים המשניים

עזוב אחי אתם לא חייבים להאמין עכשיו השאלה שליאיזה שני תרגילים כדי לי לשלב לכול אחד מהתרגילים הראשיים וכמה חזרות טסטים לכול אחד מהתרגילים המשניים
לא רק שאנחנו חייבים להטיל ספק אלא זה אחד מחוקי הפורום שצריך להביא סירטון
חזרה אחת של 100 או אפילו 90-95 תספיק 😃

ד״א עד שאין לך 140x5 אל תחשוב על 5/3/1 . הכוונה לסקוואט

100 קילו פרס זה אבא של החובות לראק
אין מה לתת על זה חוב לראק, זה ברור שהוא לא מבין את ההגדרה של פרס.
אולי הוא עושה במכונה, אולי הוא סתם לא מבין על איזה תרגיל מדובר...
בקיצור, הבנאדם לא מבין, ולא צריך להעיף אותו מכאן, אלא להסביר וללמד שלא יעשה שטויות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית