הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לגבי סקוואט בסמית'

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
אין לי ברירה לעשות סקוואט בסמית'.. השאלה היא.. למצוא את התנוחה שנוחה, אבל הירידה, אמורה להיות איטית יחסית?, או הכל מהיר ובכוח מתפרץ כזה?

• פותח/ת השרשור
כן בגלל זה אני שואל, תאמינו לי שבדקתי את האפשרויות.. אני הולך היום לעשות סקוואט בסמית' עם 90 קילו, ובגלל זה אני מבקש עצות חח, התנועה צריכה להיות מתפרצת?, או יחסית מבוקרת ואיטית?

מתפרצת
אבל שוב, וברצינות, אין לך מה לעשות בסמית, באמת שלא, זאת לא אותה תנועה וכל ניסיון שלך לחקות את הסקוואט החופשי יהיה בזבוז זמן

• פותח/ת השרשור
אני יודע, אבל חח, הלג פרס לא מתאים לי, זה או פשיטת ברך או זה, אז אני בוחר את זה, קצת מעמיס משקלים אז זה כמו לג פרס אנכי עם עוד קצת עומס על הגב תחתון ובטן.
ואני יעשה גם דדליפט חופשי.
מתפרצת?, טוב אני לא יגזים כי זה עוד עלול להוריד לי קצת מהטכניקה ואז בכלל תהיה בעיה.
אל תדאג אחינו, ברגע שאני יוכל, יש מצב יבנו חדר כושר בבניין, אני ישר ידחוף להם מוט אולימפי, סטנד לסקוואט, וספת כושר, ויתחיל starting strength או 5X5.

אתה יכול לשים מוט על הספה של הבנץ' או משהו
תתחיל מנמוך כי גם ככה לא תרגלת חופשי אף פעם ככה שלטווח הקרוב יהיה לך מה לעשות.

• פותח/ת השרשור
כן תירגלתי חופשי, הייתי עובד עם מאמן אישי, והוא היה סוס על, שם עלי מוט של 50 בכיף XD.
אין הספה של הבנצ' זה בעייתי, אני לא יכול להתחיל מזה בכלל, אני גבוה חח, בעייתי מאוד, תאמין לי שניסיתי, אני באמת בגבול ההארדקור, אבל חח, פשוט אין ממש ברירה.

אם אתה רוצה להתחזק ולהשתפר בסקוואט, אין לך ברירה אלא להחליף חדר כושר.
אתה יכול לנסות את מה שהציעו לך אך לא רואה את זה נוח בטח שהמשקלים גדלים. למרות שיש לנו כאן משתמשים שהגיעו להישגים די יפים בלי כלוב (כן כן מדובר על ילד קוביות וחברו סופר גחנון). עצה שלי לא לוותר על סקוואט בתוכנית אימונים, אחת מהתרגלים הבסיסים הנחוצים ע"מ להתחזק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית