בקיצור הלכתי לאימון היום, גב הלך די סבבה, אחרי זה פניתי לאימון רגליים.., כרגיל רציתי להתחיל בסקוואט בסמית'.. אבל הוא היה תפוס, אמרתי לעצמי שאולי אני יקח סתם מוט של 20 קילו ריק וישים אותו עלי, שמתי אותו עלי, בקיצור התחלתי לעשות סקוואטים, היה קל מין הסתם (בסמית' אני עושה עם 85 קילו, ובאתי האימון הזה לעשות עם 90), אממה?, היה לי כאב בגב תחתון בצד שמאל, אבל כאב שרירי!, אמרתי לעצמי שזה בושה וחרפה, שהסקוואט בסמית' ככה דפק אותי והגב תחתון שלי נשאר עגלה, בקיצור, אני זוכר שאמרתם לי שאפילו לג פרס עדיף על סקוואט בסמית', עשיתי את האימון לג פרס השני שלי, הראשון היה שהתחלתי להתאמן לפני 7-10 חודשים חח, שמתי משקל בהדרגה עד שהגעתי ל85 קילו.., עלוב אכן, לא יודע אולי גם המכונה עצמה שקלה עוד קצת אז נגיד 90, אני יודע שזה עלוב, אבל פחדתי להעמיס משקל, תרגיל חדש בעיקרון אחרי הכל.., אחרי שהתגברתי על הפחד של החזרה הראשונה הסתבר שהמשקל קל, עשיתי איתו 8 חזרות והיה סבבה.
בקיצור אמרתי, לפחות נעשה דדליפט, עשיתי עם מוט ריק בלבד, אחד המאמנים הראה לי, היה מעולה, בקיצור ביקשתי ממאמן אחר להסתכל, משום מה מתי שהוא בדק הגב תחתון כאב לי אבל לא מכאב שרירי וסתם היה מציק, בקיצור הוא אמר שאני בן 14 וחצי, וזה מסוכן אנערף, וכמובן שעוד מאמנים תמכו בו, אז הסקתי מסקנה שאין אפשרות לעשות דדליפט, עד שאני עובר למכון מתחת לבית אם יהיה, או למכון אחר.
חשבתי לעצמי על דבר כזה, אני יחליף את הסקוואט בסמית' בלג פרס, דדליפט אין לי ברירה, אני לא יעשה.., ואני יעשה סקוואט עם משקל מאוד נמוך, כזה שאני יכול לעשות איתו מיליטרי אחורה וקדימה ולשים אותו על הגב (או לחלופין לעשות פרונט סקוואט עם משקל יותר מכובד ועם פחות הרג לכתפיים?, מה אתם אומרים?).
וואי איזה מגילה, תודה למי שיעז לקרוא את זה.
בקיצור אמרתי, לפחות נעשה דדליפט, עשיתי עם מוט ריק בלבד, אחד המאמנים הראה לי, היה מעולה, בקיצור ביקשתי ממאמן אחר להסתכל, משום מה מתי שהוא בדק הגב תחתון כאב לי אבל לא מכאב שרירי וסתם היה מציק, בקיצור הוא אמר שאני בן 14 וחצי, וזה מסוכן אנערף, וכמובן שעוד מאמנים תמכו בו, אז הסקתי מסקנה שאין אפשרות לעשות דדליפט, עד שאני עובר למכון מתחת לבית אם יהיה, או למכון אחר.
חשבתי לעצמי על דבר כזה, אני יחליף את הסקוואט בסמית' בלג פרס, דדליפט אין לי ברירה, אני לא יעשה.., ואני יעשה סקוואט עם משקל מאוד נמוך, כזה שאני יכול לעשות איתו מיליטרי אחורה וקדימה ולשים אותו על הגב (או לחלופין לעשות פרונט סקוואט עם משקל יותר מכובד ועם פחות הרג לכתפיים?, מה אתם אומרים?).
וואי איזה מגילה, תודה למי שיעז לקרוא את זה.