אחר חזרתי מאימון, כמה אנקדוטות, אם תוכלו לעזור, זה יהיה מוערך.

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
בקיצור הלכתי לאימון היום, גב הלך די סבבה, אחרי זה פניתי לאימון רגליים.., כרגיל רציתי להתחיל בסקוואט בסמית'.. אבל הוא היה תפוס, אמרתי לעצמי שאולי אני יקח סתם מוט של 20 קילו ריק וישים אותו עלי, שמתי אותו עלי, בקיצור התחלתי לעשות סקוואטים, היה קל מין הסתם (בסמית' אני עושה עם 85 קילו, ובאתי האימון הזה לעשות עם 90), אממה?, היה לי כאב בגב תחתון בצד שמאל, אבל כאב שרירי!, אמרתי לעצמי שזה בושה וחרפה, שהסקוואט בסמית' ככה דפק אותי והגב תחתון שלי נשאר עגלה, בקיצור, אני זוכר שאמרתם לי שאפילו לג פרס עדיף על סקוואט בסמית', עשיתי את האימון לג פרס השני שלי, הראשון היה שהתחלתי להתאמן לפני 7-10 חודשים חח, שמתי משקל בהדרגה עד שהגעתי ל85 קילו.., עלוב אכן, לא יודע אולי גם המכונה עצמה שקלה עוד קצת אז נגיד 90, אני יודע שזה עלוב, אבל פחדתי להעמיס משקל, תרגיל חדש בעיקרון אחרי הכל.., אחרי שהתגברתי על הפחד של החזרה הראשונה הסתבר שהמשקל קל, עשיתי איתו 8 חזרות והיה סבבה.
בקיצור אמרתי, לפחות נעשה דדליפט, עשיתי עם מוט ריק בלבד, אחד המאמנים הראה לי, היה מעולה, בקיצור ביקשתי ממאמן אחר להסתכל, משום מה מתי שהוא בדק הגב תחתון כאב לי אבל לא מכאב שרירי וסתם היה מציק, בקיצור הוא אמר שאני בן 14 וחצי, וזה מסוכן אנערף, וכמובן שעוד מאמנים תמכו בו, אז הסקתי מסקנה שאין אפשרות לעשות דדליפט, עד שאני עובר למכון מתחת לבית אם יהיה, או למכון אחר.

חשבתי לעצמי על דבר כזה, אני יחליף את הסקוואט בסמית' בלג פרס, דדליפט אין לי ברירה, אני לא יעשה.., ואני יעשה סקוואט עם משקל מאוד נמוך, כזה שאני יכול לעשות איתו מיליטרי אחורה וקדימה ולשים אותו על הגב (או לחלופין לעשות פרונט סקוואט עם משקל יותר מכובד ועם פחות הרג לכתפיים?, מה אתם אומרים?).

וואי איזה מגילה, תודה למי שיעז לקרוא את זה.

א: תמיד תבדוק בעיות רפואיות לפני שאתה מרים גרם מהרצפה.

ב: תבצע תרגיל שאמור לאמן קבוצת שרירים בסיכון תחת השגחה של אדם שמבין עניין, גם אם זה אומר שתצטרך לחכות עד שהוא יתפנה. גם אם כולם יגידו לך שאתה מתעצל שאתה לא מבצע תרגילים מורכבים, תזכור שרובם לא יבואו לעזור לך אם תגרום לעצמך נזק.

ג: בורות היא דבר נפלא שלא נגמר אף פעם. מה שאומר שתמיד תצטרך לחפש מקום שבו יש אחוז נמוך של בורות (נכון גם במקרה של מתקני אימונים).

ג: שמעת פעם על חלוקה נכונה של טקסט לפסקאות? 😉

• פותח/ת השרשור
אני חושב שחילקתי אותו לפסקאות אבל הכל התחבר משום מה.
בקיצור נקודות למחשבה-במקום סקוואט בסמית' לעשות לג פרס-חיובי.
אחרי לג פרס לעשות פרונט סקוואט עם משקל סביר-חיובי.
דדליפט אי אפשר לעשות עד שאני עובר מכון-סעמק.
יד קדמית, לבדוק איך לעשות עם מוט W, כדי שלא יכאב לי במפרק, ואז אני יקבל כוויה שינסה לסדר את העניין (טוב לפחות עכשיו סתם חם לי במפרק ולא כואב לי, ואני מדבר על מפרק כף היד).

מה יכול להיות כל כך מסוכן בלעשות סקוואט\דד ליפט עם מוט ריק?

אם הוא לא יכול לעשות סקוואט אז שיחרבן בעמידה כי לשבת על אסלה מסוכן לו
ואם נופל לו כסף מהכיס שינסה להקפיץ אותו כמו כדורגל כי זה מסוכן למשוך מהרצפה

• פותח/ת השרשור
חח הוא בא לי "אנשים מקבלים פריצת דיסק מלהרים נייר", "אתה בן 14 וחצי, תתעסק בזה שתגיע לצבא" אנערף XD, תשמע, אתה יודע שזה לא נעים לעשות להם דדליפט מול הפנים, כי אחרת אני לא יוכל לבקש מהם עזרה בכלום וזה סתם יציק, ברגע שאני עובר מכון אני יתחיל starting strength, בחייאת אל תקראו לזה SS, גם אני התבלבלתי לרגע, זה מזכיר את הנאצים ולא מגיע להם הכבוד הזה, או שאני יעשה 5X5 נראה, בנתיים נסתדר חח.
תודה רבה רבה על העזרה שלכם, באמת, אחלה חבר'ה אתם.

אני לא מוכן לתת לגרמנים החולרות האלה את הסיפוק שבלגנוב לי את הקיצורים!
היום זה SS מחר תגידו שאסור לי לקרוא לחתול שלי Luftwaffe, ואפילו אין לי חתול.

יד קדמית, לבדוק איך לעשות עם מוט W, כדי שלא יכאב לי במפרק, ואז אני יקבל כוויה שינסה לסדר את העניין (טוב לפחות עכשיו סתם חם לי במפרק ולא כואב לי, ואני מדבר על מפרק כף היד).
ניסית לעשות עם מוט ישר\ דאמבלים?

• פותח/ת השרשור
מוט ישר זה מוט אולימפי וזה יכלול להרוג כמה אנשים בדרך, אז אני מניח שאני יעשה בנתיים עם דאמבלים.
ואו ינסה לראות איך אני מסתדר עם המוט W.
תגיד לגבי האימון A שלי, בהנחה ויש לי 3 סטים חזה של דחיקת חזה, ואז 3 סטים לכתפיים דחיקת כתפיים, זה סבבה לעשות 3 סטים של לחיצת חזה צרה עם המוט W (זה נוח יותר), יש עוד תרגילים אבל תיארתי רק את הלחיצות, מה אתם אומרים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית