הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין ונסיעה לתיאלנד.

Tomer_x8

משתמש מתחיל
65
2
נק' מוניטין:
2
65
2
לפני כמה שבועות הזמנתי קריאטין. לצערי הוא הגיע רק היום, כאשר עוד 7 שבועות אני טס לתיאלנד לחודש. אם הסיבוך שנוצר עם החנות ממנה הזמנתי לא היה נוצר, הוא היה מגיע לפני 3 שבועות וכך הייתי לוקח במשך 10 שבועות עד הטיסה, ואז עושה הפסקה לחודש שבו גם לא הייתי מתאמן מן הסתם.
אם אני מתחיל עכשיו זה יגלוש לי לתיאלנד (אם אני הולך לפי הגישה של ה10 שבועות, שאגב, היא ודאית? או שאפשר לקחת פחות שבועות?) ובתיאלנד האימון הכי נרחב שאעשה יהיה בטח קצת מתח פעם ב. האם ניתן להמשיך לקחת קריאטין גם כשלא מתאמנים?
ובמידה ואני מתחיל לקחת ללא השיטה של ההעמסה, פשוט לקחת 5 גרם פעם ביום? אני שוקל 83 ק"ג.

• פותח/ת השרשור
ומה לגבי תקופה ללא אימונים? הרי בתיאלנד אני לא ממש אתאמן, וזה יהיה אחרי 7 שבועות שבהם אני לוקח.
האם להמשיך לקחת במשך תקופה שאני לא מתאמן או שאפשר לבצע הפסקה של 3 שבועות לאחר 7 שבועות בלבד?

ומה לגבי תקופה ללא אימונים? הרי בתיאלנד אני לא ממש אתאמן, וזה יהיה אחרי 7 שבועות שבהם אני לוקח.
האם להמשיך לקחת במשך תקופה שאני לא מתאמן או שאפשר לבצע הפסקה של 3 שבועות לאחר 7 שבועות בלבד?

תעשה הפסקה, וכשתחזור תמשיך. אין עם זה בעיה.

דווקא לפי מה שאני יודע כדאי ואפילו מומלץ לקחת קריאטין גם כשאתה בהפסקה מאימונים.
וכמו שאמרו,5גרם כול יום בלי הפסקה.

דווקא לפי מה שאני יודע כדאי ואפילו מומלץ לקחת קריאטין גם כשאתה בהפסקה מאימונים.
וכמו שאמרו,5גרם כול יום בלי הפסקה.

אם ההפסקה היא של 3 שבועות בלי אימונים, אין צורך לקחת - זה לא יום יומיים שאז לוקחים בכל מקרה.
ובכל מקרה, מה יש לך להיסחב עם זה לתאילנד - מה תתחיל לערבב קריאטין עם השייקים של הפירות שם? תעשה הפסקה וכשתחזור תמשיך, לא יקרה כלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית