הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מספר אימונים בשבוע

hard worker

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום רב לכולם .. רציתי לשאול כרגע אני מתאמן 4 פעמים בשבוע .. אבל עד לפני חודשיים התאמנתי 6 פעמים התוצאות היו נהדרות . עלית 4 קילו שריר נטו ואין מסופק ממני.... אני עושה תוכנית סיבולת AB ולוקח קריאטין וחלבון ! השאלה האמיתי היא למה אני מרגיש שיש פחות תוצאות כשאני מתאמן 4 פעמים ולא כמו ה6 המאמן אמר לי שחייב מנוחה בין שתי אימונים .. אבל זה לא מרגיש כמו בהתחלה.. אשמח לשמוע דעה לגבי כמה פעמים ללכת ומה הכי מומלץ ולקחת בחשבון שאני ממש בלחץ זמן בשביל גיבוש שקרב .. תודה רבה לא הקוראים אשמח לשמוע דעות 😃

• פותח/ת השרשור
אני בעבר הייתי מתאמן6 פעמים בשבוע(כי אני בצבא ואם יש לי זמן להתאמן אני מנצל אותו ובסוף בגלל הרצון הצלחתי למצוא כל יום זמן להתאמן)...
הייתי רואה שהתוצאות הן לא משהו או אפילו יורד במסה... הבנתי שהאימון של 3-4 בשבוע תרגילים מורכבים זה הכי טוב ופתאום התחלתי להתחזק משמעותית ...
לדעתי, עדיין לא הבנת (כמו שלי קרה בהתחלה) שלא צריך ללכת כל היום בתחושת ״פאמפ״ כאילו סיימת עכשיו אימון בשביל לגדול ולהתחזק... וזה נראה אבסורד אבל זה נכון...
אם אתה הולך 24/7 בתחושת פאמפ הגוף לא מקבל את הזמן לנוח( אלא אם אתה עושה כל יום שרירים אחרים לגמרי )...
בקיצור אחשלי... תרגילים מורכבים... חביבי מנוחה צא לאירובי ותהנה מימי חופש קצת... פשוט תדאג שבאימונים אתה עובד חזק עם משקלים גבוהים
אני עובד כול יום על שרירים אחרים התוכנית ab סיבולת .. אבל הבנתי את הראש שלך תודה
אם אתה מצליח להתאמן 6 פעמים בשבוע ומרגיש "נפלא" מאימון לאימון (ואתה מתאמן טבעי) אז אתה משחק בחדר כושר לא מתאמן.
מתאמן טבעי יכול להתאמן יום כן יום לא בצורה הכי יעילה שיש.
ממש לא משחק תמיד דואג שהיום יהיה יותר קשה מאתמול .. על מי אני עובד פה על עצמי חח ? תוצאות נראו די מהר בלי שינוי בכלל באחוזי שומן .. תודה רבה על התגובה שלך בהחלט אחשוב על הנושאים האימונים

אני עובד כול יום על שרירים אחרים התוכנית ab סיבולת .. אבל הבנתי את הראש שלך תודה
ממש לא משחק תמיד דואג שהיום יהיה יותר קשה מאתמול .. על מי אני עובד פה על עצמי חח ? תוצאות נראו די מהר בלי שינוי בכלל באחוזי שומן .. תודה רבה על התגובה שלך בהחלט אחשוב על הנושאים האימונים
אני אישית אוהב את המשפט "אתה גודל מחוץ למכון!"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית