הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מספר אימונים בשבוע

hard worker

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום רב לכולם .. רציתי לשאול כרגע אני מתאמן 4 פעמים בשבוע .. אבל עד לפני חודשיים התאמנתי 6 פעמים התוצאות היו נהדרות . עלית 4 קילו שריר נטו ואין מסופק ממני.... אני עושה תוכנית סיבולת AB ולוקח קריאטין וחלבון ! השאלה האמיתי היא למה אני מרגיש שיש פחות תוצאות כשאני מתאמן 4 פעמים ולא כמו ה6 המאמן אמר לי שחייב מנוחה בין שתי אימונים .. אבל זה לא מרגיש כמו בהתחלה.. אשמח לשמוע דעה לגבי כמה פעמים ללכת ומה הכי מומלץ ולקחת בחשבון שאני ממש בלחץ זמן בשביל גיבוש שקרב .. תודה רבה לא הקוראים אשמח לשמוע דעות 😃

המאמן אמר לך שעדיף להתאמן 6 פעמים בשבוע במקום 4 + שחייב מנוחה בין האימונים?

שלום רב לכולם .. רציתי לשאול כרגע אני מתאמן 4 פעמים בשבוע .. אבל עד לפני חודשיים התאמנתי 6 פעמים התוצאות היו נהדרות . עלית 4 קילו שריר נטו ואין מסופק ממני.... אני עושה תוכנית סיבולת AB ולוקח קריאטין וחלבון ! השאלה האמיתי היא למה אני מרגיש שיש פחות תוצאות כשאני מתאמן 4 פעמים ולא כמו ה6 המאמן אמר לי שחייב מנוחה בין שתי אימונים .. אבל זה לא מרגיש כמו בהתחלה.. אשמח לשמוע דעה לגבי כמה פעמים ללכת ומה הכי מומלץ ולקחת בחשבון שאני ממש בלחץ זמן בשביל גיבוש שקרב .. תודה רבה לא הקוראים אשמח לשמוע דעות 😃
3-4 פעמים בשבוע זה כמות האימונים המומלצת למתאמן מתחיל/בינוני, מתחיל זה יותר לכיוון ה-3 אימונים

תנסה לעבוד 5 פעמים בשבוע.
כל עוד אתה לא מעמיס יותר מידי על הגוף,
אתה כן צריך מנוחה,אבל יכול להיות שאתה מתאושש יחסית מהר..

• פותח/ת השרשור
המאמן אמר לך שעדיף להתאמן 6 פעמים בשבוע במקום 4 + שחייב מנוחה בין האימונים?
הוא המליץ על 4 פעמים בשבוע כלומר 2 אימונים ויום מנוחה וכן הלאה .. אישית אני משקיע ממש באימונים אבל אני לא מרגיש שזה מספיק פשוט ..

הוא המליץ על 4 פעמים בשבוע כלומר 2 אימונים ויום מנוחה וכן הלאה .. אישית אני משקיע ממש באימונים אבל אני לא מרגיש שזה מספיק פשוט ..
כי אתה לא מעלה משקלים, או בקושי מעלה משקלים, ואתה לא עובד מספיק בתרגילים מורכבים

• פותח/ת השרשור
כי אתה לא מעלה משקלים, או בקושי מעלה משקלים, ואתה לא עובד מספיק בתרגילים מורכבים
אם לא הייתי מעלה משקלים לא היה שיפור בכלל .. אני תמיד עושה בכוונה שלא אצליח לסיים את החזרות האחרונות עם משקל יותר ממה שאני מסוגל .. התוכנית היא בעיקר סיבולת כמו שכתבתי ..

לא עושה אף אחד מהם .. די בטוח שדדליפט לא יעזור בגיבוש חח
אני די הטוח שאתה טועה. אני לא יודע מה עושים בגיבושים(בן 16) אבל אני די בטוח שגב חזק יוכל לעזור לך בסחיבת ציוד/ריצה עם תיק כבד מאוד. לפי דעתי זה יותר חשוב מאשר סיבולת שריר (אני לא מדבר על סיבולת לב-ריאה שאני בטוח שחשובה בגיבוש). הייתי מציעה לך לעשות תוכנית בסגנון של קרוספיט עם דגש על סיבולת לב ריאה אבל גם כוח

אל תטעה אותו! אם הוא יתאמן יותר בסוף תהיה לו פציעה ואני בטוח ב100% שזה לא מה שהוא רוצה בעיקר לפני גיבוש
הוא אומר לך שהוא לא צריך את המנוחה הזאת, ושהוא לא מרגיש לחץ.
הרופא סתם נתן לו עצה "stock" של מה שהוא אומר לכולם, הוא לא מכיר אותו ואת האימון שלו.
שיעשה מה שהוא רוצה, אני יודע מה אני עשיתי לפני גיבוש, וגם לי רופא אמר להתאמן 3-4 פעמים בשבוע,
"לא להעמיס על הגוף" ו"לתת לו מנוחה" שהוא לא מכיר את האימונים בכלל,
לא שאני מזלזל במנוחה אבל עדיין תנסה להבין את הנקודה שלי..

לא עושה אף אחד מהם .. די בטוח שדדליפט לא יעזור בגיבוש חח

תן לי לנחש. אתה עובד רק מכונות, 30 חזרות לסט, 5 סטים. ואת התוכנית המאמן כתב.

מבחינה פיזית מה שצריך לגיבוש זה כוח וסיבולת לב ריאה.

• פותח/ת השרשור
תן לי לנחש. אתה עובד רק מכונות, 30 חזרות לסט, 5 סטים. ואת התוכנית המאמן כתב.

מבחינה פיזית מה שצריך לגיבוש זה כוח וסיבולת לב ריאה.
האמת אני לא משתמש במכונות הרגילות רק לרגליים ובטן .אלה בדברים שונים כמו הקרוס כבל וחופשיות אם אתה מבין את הנקודה לא כולל כפיפות בטן ושכיבות שמיכה ומתח והלאה .. סיבולת לב ריאה ומהירות אני עושה ריצות כבר מעל שנה אינטרוולים נפח וכ'ו .. וכוח אני כול הזמן משפר ..
הוא אומר לך שהוא לא צריך את המנוחה הזאת, ושהוא לא מרגיש לחץ.
הרופא סתם נתן לו עצה "stock" של מה שהוא אומר לכולם, הוא לא מכיר אותו ואת האימון שלו.
שיעשה מה שהוא רוצה, אני יודע מה אני עשיתי לפני גיבוש, וגם לי רופא אמר להתאמן 3-4 פעמים בשבוע,
"לא להעמיס על הגוף" ו"לתת לו מנוחה" שהוא לא מכיר את האימונים בכלל,
לא שאני מזלזל במנוחה אבל עדיין תנסה להבין את הנקודה שלי..

הייתי מתאמן 6 פעמים הייתי קצת תשוש ביום יום אבל הצלחתי ללכת למכון כושר בלי הרגשה של "אני מפורק" .. והלחץ של הגיבוש שקרב רק מעודד אותי לחזור ל6 .. באמת מבלבל אותי שחצי מהאנשים ששאלתי אומרים לי לא וחצי אומרים לי כן

SS היא התוכנית הכי אידיאלית לכוח, זו ההמלצה הכי טובה שתקבל.
אחרי שאתה מסיים אותה אפשר להתמקד יותר ספציפית בריצה, כושר בסיסי מגיע מהר (והולך מהר).

האמת אני לא משתמש במכונות הרגילות רק לרגליים ובטן .אלה בדברים שונים כמו הקרוס כבל וחופשיות אם אתה מבין את הנקודה לא כולל כפיפות בטן ושכיבות שמיכה ומתח והלאה .. סיבולת לב ריאה ומהירות אני עושה ריצות כבר מעל שנה אינטרוולים נפח וכ'ו .. וכוח אני כול הזמן משפר ..

הייתי מתאמן 6 פעמים הייתי קצת תשוש ביום יום אבל הצלחתי ללכת למכון כושר בלי הרגשה של "אני מפורק" .. והלחץ של הגיבוש שקרב רק מעודד אותי לחזור ל6 .. באמת מבלבל אותי שחצי מהאנשים ששאלתי אומרים לי לא וחצי אומרים לי כן
אתה יכול להתאמן יותר פעמים בשבוע, אבל רק בהנחה שהעומס הוא מינימלי, כמו בתוכנית ABC אבל בתור מתאמן מתחיל אימון עצים של 3 פעמים בשבוע יקדם אותך יותר ויסכן אותך פחות בפתיעות. בנוסף, אימוני ריצה בכלל לא מומלץ לעשות כל יום בתור התחלה. חבר שלי התאמן כל יום בריצה ונוצרו לו שברי מאמץ.

אם אתה מצליח להתאמן 6 פעמים בשבוע ומרגיש "נפלא" מאימון לאימון (ואתה מתאמן טבעי) אז אתה משחק בחדר כושר לא מתאמן.
מתאמן טבעי יכול להתאמן יום כן יום לא בצורה הכי יעילה שיש.

אני בעבר הייתי מתאמן6 פעמים בשבוע(כי אני בצבא ואם יש לי זמן להתאמן אני מנצל אותו ובסוף בגלל הרצון הצלחתי למצוא כל יום זמן להתאמן)...
הייתי רואה שהתוצאות הן לא משהו או אפילו יורד במסה... הבנתי שהאימון של 3-4 בשבוע תרגילים מורכבים זה הכי טוב ופתאום התחלתי להתחזק משמעותית ...
לדעתי, עדיין לא הבנת (כמו שלי קרה בהתחלה) שלא צריך ללכת כל היום בתחושת ״פאמפ״ כאילו סיימת עכשיו אימון בשביל לגדול ולהתחזק... וזה נראה אבסורד אבל זה נכון...
אם אתה הולך 24/7 בתחושת פאמפ הגוף לא מקבל את הזמן לנוח( אלא אם אתה עושה כל יום שרירים אחרים לגמרי )...
בקיצור אחשלי... תרגילים מורכבים... חביבי מנוחה צא לאירובי ותהנה מימי חופש קצת... פשוט תדאג שבאימונים אתה עובד חזק עם משקלים גבוהים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית