להוריד במשקל

נגה

משתמש מתחיל
93
1
נק' מוניטין:
1
93
1
היי, אני חדשה כאן
רציתי לקבל מכם ייעוץ איך להוריד במשקל ולחטב
אני שמנה, גובה 1.57 משקל 83
אני רשומה במכון כושר ורק נכנסת לשיעורי אירובי
אשמח לשמוע איזה תפריט מומלץ לי
ובמכון כושר לאיזה שיעורים להיכנס וכמה פעמים בשבוע
והאם להיכנס רק ביום רק לשיעור אחד אירובי או אירובי + מכשיר או שני שיעורי אירובי

תודה

אם את רוצה להצליח את צריכה להשקיע קצת מזמנך. המאמר לחיטוב לא מסובך בכלל, נראה שלא ניסית אפילו לקרוא אותו וסתם ריפרת ואמרת ״אין לי כוח זה ארוך״. קחי דף ועט ותנסי לעבור על השלבים בו ותראה שהוא מאוד פשוט ומותאם לכיתה ג׳.

או שאם את לא רוצה באמת לקרוא, יש לך את הייעוץ אישי באתר:
http://www.lbs.co.il/pages/consultation/

בתור התחלה-אין דבר כזה לעשות רק אירובי ובטח שלא פעם או פעמיים בשבוע במיוחד כשהמטרה שלך היא להוריד במשקל.

את צריכה לעשות אירובי ואנאירובי(משקולות/מכונות) במינימום 3 פעמים בשבוע.

לדעתי את לא צריכה להגזים בהתחלה וזאת מכמה סיבות:
1. שמתחילים להתאמן הגוף מקבל ״סטירה״ את יכולה להוריד הרבה מאוד משקל אם תגזימי בהתחלה וזה טוב הבעיה היא שבירידה מהירה מתחילים להיות סימני מתיחה ולא כל כך פשוט להוריד אותם אם בכלל אפשר. ממליץ לך לעשות 3 אמוני ארובי בשבוע של 40-60 דקות זה בהתחלה. מה גם שאין מה למהר כל כך כי החורף כבר פה. ;)
2.אם לא רוצה לעשות תפריט וכל הזה אז הכי פשוט זה להוריד בכמויות של האוכל זאת אומרת לאכול הכל אבל במידה קטנה זה גם הכי נכון לאורך זמן. רק על תרעיבי את עצמך יותר מידי.
אם בעתיד תרצי להתקדם באימונים את תתחילי לעשות משקולות.
והכי חשוב זה ההתמדה!

@נגה

אם את שמנה כהגדרתך , בעודף משקל , תתחילי בהדרגה להתאמן , לא לבוא לשעור למשל של "קיק בוקס" ואחרי 10 דקות את עם הלשון בחוץ ומתבעסת למה כולם שם בנות במשקל תקין או וגם עם וותק בשעור.

לטעמי תתחילי עם הליכות על ההליכון או וגם (לשלב) אליפטיקל... הכול לאט לאט בלי להגזים בזמן אימון... חשוב שתגמרי תאימון לא עם הלשון בחוץ (בשלבים הראשוניים).

חשוב כ מ ו ב ן לשלב דיאטת אוכל נכונה ... שזה כותרת ענקית בפני עצמה

בהצלחה !

מחזק את דבריו של ACh.
אם המטרה שלך אמיתית ואת באמת מתכוונת להשיג אותה, את צריכה להסיר מעצמך כל רגע של עצלנות. וזה קשה רק בהתחלה.
גישה עצלנית לא תקדם אותך.

מאוד ממליצה לך לנסות את כל השיעורים בחדר הכושר ולמצוא את המדריך/השיעור המהנים עבורך. חשוב שתמצאי משהו שיהיה לך כיף ללכת אליו ויש גם ערך בגיוון הפעילות.
אחרי שאת מתנסה בשיעורים תבחרי לך את השיעורים שאת מתמידה בהם. אם זה שיעור אירובי את יכולה להוסיף לפני כמה תרגילי כוח בסיסים. אם זה אימון כוח תוסיפי עוד 40-45 דקות אירובי. תשתדלי להגיע לפחות לשלושה אימונים בשבוע.
לגבי תפריט למרות שאת מאוד רוצה לרזות ומהר אל תתפתי לתפריט דל במיוחד. יהיה לך קשה להתמיד ורוב הסיכויים שתשברי בסופו של דבר.
את יכולה לנסות את תפריט החיטוב מהאתר:
http://www.kilogram.co.il/875/תפריטי-תזונה-לנשים-למטרת-חיטוב-והורדת/

מאוד ממליצה לך לנסות את כל השיעורים בחדר הכושר ולמצוא את המדריך/השיעור המהנים עבורך. חשוב שתמצאי משהו שיהיה לך כיף ללכת אליו ויש גם ערך בגיוון הפעילות.
אחרי שאת מתנסה בשיעורים תבחרי לך את השיעורים שאת מתמידה בהם. אם זה שיעור אירובי את יכולה להוסיף לפני כמה תרגילי כוח בסיסים. אם זה אימון כוח תוסיפי עוד 40-45 דקות אירובי. תשתדלי להגיע לפחות לשלושה אימונים בשבוע.
לגבי תפריט למרות שאת מאוד רוצה לרזות ומהר אל תתפתי לתפריט דל במיוחד. יהיה לך קשה להתמיד ורוב הסיכויים שתשברי בסופו של דבר.
את יכולה לנסות את תפריט החיטוב מהאתר:
http://www.kilogram.co.il/875/תפריטי-תזונה-לנשים-למטרת-חיטוב-והורדת/

זה נשמע מצחיק , כאילו את שולחת אותה למסעדה ושתבדוק איזה אוכל מתאים לה והאם השרות טוב וכאלה..
אימון לא אמור להיות מהנה .. אלה מענה ... אחרת סימן שאתה בא לשחק לא להתאמן. 😛

דווקא בגלל שיש כאן אלמנט "מענה" כהגדרך לא מתאהבים בזה ממבט ראשון וצריך לפתח טעם לזה. אם היא תתחיל ישר מהסבל בלי להכיר עדיין את ההיי של אחרי היא עלולה לנשור. תחשוב על המתאמן הממוצע (או בעצם הנפוץ) משלם אלפי שקלים לחדר כושר ואחרי כמה חודשים מתווכח על אם ומתי יאפשרו לו לבטל..
שתחפש את השיעורים והמורים שנותנים לה מוטיבציה ומשאירים אותה עם טעם של עוד. אם היא מהסוג המתמכר היא תגיע מהר מאוד למסקנה איפה טמון הכיף.

את בכללי צודקת בזה שאנשים מחפשים את המוטבציה מאחרים , ולדעתי זאת הטעות הכי גדולה שיש לטווח הרחוק, כאשר מאמן או חבר שותף שמתאמן איתך (או חברה) פורש \ לא יכול להגיע לאימונים בתכיפות גדולה.. אתה מאבד גם את המוטבציה שלך ובסוף רוצה לעזוב.

לכן המתאמן החכם והמשכיל מקבל את המוטבציה רק ואך ורק מעצמו , הוא בא לחדר כושר \ חוגים בשביל עצמו , לא מדבר לא מחפש חברים ולא מחפש תמיכה , ככה הוא תמיד נשען על עצמו בלבד ! בכול מקרה אני פועל ככה וזה עשה לי רק דברים טובים בטרוף.

נגה יקרה,ברוכה הבאה:)
שמי עלמה ואני הייתי במצבך (כמעט בדיוק...1.56 על 83-4 קילו) לפני פחות משנה.
ניסיתי המון פעמים לרדת במשקל ותמיד הייתי מתאמנת רק באימונים אירובים או מקסימום משלבת קצת מהמכונות בחד"כ (שאמנע כרגע מלאמר את דעתי עליהן...)

השינוי האמיתי בגוף ובתפישה (אצלי) הגיע כשהתחלתי להתאמן עם משקלים גבוהים (הכל יחסי כן?)
מצאי לך מאמן טוב בחד"כ שאת רשומה בו ולמדי ממנו לבצע תרגילי בסיס של barbell training- סקוואטים, דדליפט, בנצ'פרס.
לרוב אמנם לא רואים בנות עושות את זה וגם אני מקבלת מבטים מוזרים מדי פעם...אבל זה ממש רחוק מלעניין אותי ואני גאה בתוצאות.

יאללה מהפכה! הגיע הזמן להוציא את הבנות מאיזורי האירובי בחדרי הכושר!!

Back
למעלה תחתית