הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה בתהליך חיטוב

אימון כח הוא במטרתו לעבוד בעיקר על כוח - על המשקלי עבודה שלך.
האימונים שאתה עושה ככל הנראה הם על מנת לצבור מסת שריר, שם הכוח הוא פאקטור אבל לא מרכזי.

אחלה תוצאה יגבר , כמו שאני אומר 100 פעם פה לכול הגאונים וחובבי ה SS אפשר להגיע לתוצאות יותר טובות אם יודעים להתאמן בתוכנית בילדינג.
הבעיה שהרוב לא יודע להתאמן , לאוכל נכון , ולנוח , ואז אין כלום שום תצאה!

אחי התקדמות מדהימה !!! רואים שעבדת קשה להגיע לזה ! תמשיך ככה תוריד עוד שומן תראה עוד יותר מסיבי.

אחלה תוצאה יגבר , כמו שאני אומר 100 פעם פה לכול הגאונים וחובבי ה SS אפשר להגיע לתוצאות יותר טובות אם יודעים להתאמן בתוכנית בילדינג.
הבעיה שהרוב לא יודע להתאמן , לאוכל נכון , ולנוח , ואז אין כלום שום תצאה!

אחי התקדמות מדהימה !!! רואים שעבדת קשה להגיע לזה ! תמשיך ככה תוריד עוד שומן תראה עוד יותר מסיבי.

יש לי ילד בכתה שלא יודע להתאמן, לא יודע לאכול, לא יודע לנוח והוא ניראה יותר טוב מהבחור בתמונה. איך זה ייתכן?

יש לי ילד בכתה שלא יודע להתאמן, לא יודע לאכול, לא יודע לנוח והוא ניראה יותר טוב מהבחור בתמונה. איך זה ייתכן?

שמע , זה נשמע גנטי כזה אם לא תקח תבחור באוזן למכון וויצמן למדע שיבדקו אותו , כול מה שהוא עושה זה בדיוק הפוך מהמדע.

שמע , זה נשמע גנטי כזה אם לא תקח תבחור באוזן למכון וויצמן למדע שיבדקו אותו , כול מה שהוא עושה זה בדיוק הפוך מהמדע.

אז מה המסקנה? שחלק מהאנשים יגדלו בכל צורה שיתאמנו. רובנו נגדל הכי טוב מאימוני כוח. לפחות בהתחלה.

אז מה המסקנה? שחלק מהאנשים יגדלו בכל צורה שיתאמנו. רובנו נגדל הכי טוב מאימוני כוח. לפחות בהתחלה.

ברגע ששריר בעומס הוא יגדל. לא יודע מאיפה אנשים לקחו שטווח של 1- 5 חזרות זה הכי יעיל לגדילה????
אם אתה עושה 100 קילו חזה ל 8 חזרות ועוד שבועיים עושה 10 חזרות התחזקת לא?

שריר לא מכיר מספרים רק TUT , הוא לא יגיד לך שמע שמת עוד 10 קילו בבנץ נצ'פר אותך בעוד שריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית