עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני שואל באופן כללי,אני מתכוון בממוצע לאחד שמתאמן בפלוס של 300(נקיה),תפריט טוב.מה זה השאלה הכללית הזאת?
כל אחד עולה אחרת בהתאם לתפריט לתוכנית שלו ולגנים שלו.
אחד יכול לעלות חצי קילו בחודש והשני יעלה 3 (מתאמן מתחיל זה עוד אפשרי)
תמיד מומלץ לעלות נקי כי בשלב מסויים של עליה 'מלוכלכת' הגוף יבצע פחות עליה לטובת שריר ויותר עליה לטובת שומן.
זה משתנה מבן אדם לבן אדם, יש כאלה שיעלו חצי קילו בשבוע מ +300 ויש כאלה שיעלו 200 גרם בשבוע.אני שואל באופן כללי,אני מתכוון בממוצע לאחד שמתאמן בפלוס של 300(נקיה),תפריט טוב.
ומתאמן AB/ABC(תוכניות כאלו)
נטייה להשמנה,אחרי האסאס בילדינגזה משתנה מבן אדם לבן אדם, יש כאלה שיעלו חצי קילו בשבוע מ +300 ויש כאלה שיעלו 200 גרם בשבוע.
בקשר לשאלה מה עדיף, זה תלוי אם אתה מתאמן בכוח או בבילדינג וזה תלוי אם יש לך נטייה להשמנה או שיש לך מבנה גוף רזה.
מה זה השאלה הכללית הזאת?
כל אחד עולה אחרת בהתאם לתפריט לתוכנית שלו ולגנים שלו.
אחד יכול לעלות חצי קילו בחודש והשני יעלה 3 (מתאמן מתחיל זה עוד אפשרי)
תמיד מומלץ לעלות נקי כי בשלב מסויים של עליה 'מלוכלכת' הגוף יבצע פחות עליה לטובת שריר ויותר עליה לטובת שומן.
3 קילו, עם השריר נוספים נוזלים למאגרי הגליקוגן מן הסתם שתופסים המון משקל, אז זו לא עליה נקיה של שריר נטו, אבל זו גם לא עליה עם שומן.3 קילו שריר?,3 קילו שריר בחודש?
יתכן וקילו אולי מעט יותר.. מים זה המון משקל בשריר במיוחד לבנאדם שמתחיל לאכול פתאום הרבה פחמימה ומתאמן באופן אינטנסיבי.נניח שנוריד את המים שנספחים לשריר,אז אנחנו מדברים על אזור ה 2 קילו - קילו וחצי של שריר נקי ?
יתכן וקילו אולי מעט יותר.. מים זה המון משקל בשריר במיוחד לבנאדם שמתחיל לאכול פתאום הרבה פחמימה ומתאמן באופן אינטנסיבי.
כן אפשרי ביותר במידה והתחיל בצורה הבסיסית ביותר של אדם נטול מסת שריר ואני יכול להביא לך מספיק דוגמאות לאנשים שעשו עליה כזו , כמובן שאי אפשר לשפוט עליה נטו על הגרמים, אבל זה ינוע ל2-3 קילו לכאן או לכאן.זאת אומרת שמתאמן מתחיל יכול לעלות בערך 12 קילו שריר בשנה?(זה אחרי שאני מוריד את כמות בניית השריר פאר חודש)
פחות , לדעתי מומלץ להגיע לעליה של 1.5-2.5 קילוגרמים בחודש כעליה מתונההבנתי נכון שהממוצע נע בין 1.5-2 ק״ג שריר בחודש?
עם תפריט מעולה