הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עליית שריר:מלוכלת/נקייה.

OverLoaD

משתמש מתחיל
89
16
נק' מוניטין:
54
89
16
כמה ק"ג שריר עולים במסה נקייה,
כמה ק"ג שריר עולים במסה מלוכלכת.
מה עדיף,לאחד שמוכן להשקיע המון ואין לו בעיה עם חיטוב.

מה זה השאלה הכללית הזאת?
כל אחד עולה אחרת בהתאם לתפריט לתוכנית שלו ולגנים שלו.
אחד יכול לעלות חצי קילו בחודש והשני יעלה 3 (מתאמן מתחיל זה עוד אפשרי)

תמיד מומלץ לעלות נקי כי בשלב מסויים של עליה 'מלוכלכת' הגוף יבצע פחות עליה לטובת שריר ויותר עליה לטובת שומן.

• פותח/ת השרשור
מה זה השאלה הכללית הזאת?

תמיד מומלץ לעלות נקי כי בשלב מסויים של עליה 'מלוכלכת' הגוף יבצע פחות עליה לטובת שריר ויותר עליה לטובת שומן.
אני שואל באופן כללי,אני מתכוון בממוצע לאחד שמתאמן בפלוס של 300(נקיה),תפריט טוב.
ומתאמן AB/ABC(תוכניות כאלו)

אני שואל באופן כללי,אני מתכוון בממוצע לאחד שמתאמן בפלוס של 300(נקיה),תפריט טוב.
ומתאמן AB/ABC(תוכניות כאלו)
זה משתנה מבן אדם לבן אדם, יש כאלה שיעלו חצי קילו בשבוע מ +300 ויש כאלה שיעלו 200 גרם בשבוע.
בקשר לשאלה מה עדיף, זה תלוי אם אתה מתאמן בכוח או בבילדינג וזה תלוי אם יש לך נטייה להשמנה או שיש לך מבנה גוף רזה.

• פותח/ת השרשור
זה משתנה מבן אדם לבן אדם, יש כאלה שיעלו חצי קילו בשבוע מ +300 ויש כאלה שיעלו 200 גרם בשבוע.
בקשר לשאלה מה עדיף, זה תלוי אם אתה מתאמן בכוח או בבילדינג וזה תלוי אם יש לך נטייה להשמנה או שיש לך מבנה גוף רזה.
נטייה להשמנה,אחרי האסאס בילדינג

זה לא משתנה לפי הפלוס הקלורי אלא לפי טיב התפריט שלי מבחינת מזון

מה זה השאלה הכללית הזאת?

3 קילו שריר?,3 קילו שריר בחודש?

3 קילו שריר?,3 קילו שריר בחודש?
3 קילו, עם השריר נוספים נוזלים למאגרי הגליקוגן מן הסתם שתופסים המון משקל, אז זו לא עליה נקיה של שריר נטו, אבל זו גם לא עליה עם שומן.

נניח שנוריד את המים שנספחים לשריר,אז אנחנו מדברים על אזור ה 2 קילו - קילו וחצי של שריר נקי ?

נניח שנוריד את המים שנספחים לשריר,אז אנחנו מדברים על אזור ה 2 קילו - קילו וחצי של שריר נקי ?
יתכן וקילו אולי מעט יותר.. מים זה המון משקל בשריר במיוחד לבנאדם שמתחיל לאכול פתאום הרבה פחמימה ומתאמן באופן אינטנסיבי.

• פותח/ת השרשור
הבנתי נכון שהממוצע נע בין 1.5-2 ק״ג שריר בחודש?
עם תפריט מעולה

יתכן וקילו אולי מעט יותר.. מים זה המון משקל בשריר במיוחד לבנאדם שמתחיל לאכול פתאום הרבה פחמימה ומתאמן באופן אינטנסיבי.

זאת אומרת שמתאמן מתחיל יכול לעלות בערך 12 קילו שריר בשנה?(זה אחרי שאני מוריד את כמות בניית השריר פאר חודש)

זאת אומרת שמתאמן מתחיל יכול לעלות בערך 12 קילו שריר בשנה?(זה אחרי שאני מוריד את כמות בניית השריר פאר חודש)
כן אפשרי ביותר במידה והתחיל בצורה הבסיסית ביותר של אדם נטול מסת שריר ואני יכול להביא לך מספיק דוגמאות לאנשים שעשו עליה כזו , כמובן שאי אפשר לשפוט עליה נטו על הגרמים, אבל זה ינוע ל2-3 קילו לכאן או לכאן.
הבנתי נכון שהממוצע נע בין 1.5-2 ק״ג שריר בחודש?
עם תפריט מעולה
פחות , לדעתי מומלץ להגיע לעליה של 1.5-2.5 קילוגרמים בחודש כעליה מתונה

ממליץ לך לקרוא באתר את המאמרים "הפילוספיה בהעלאת מסת שריר" ועלייה נקייה במסת שריר תוך כדי ירידה בשומן" הם עשו לי סדר בראש.
וכמו שזה שמעליי אמר הגנטיקה קובעת. לא חושב שיש קשר לנטייה להשמנה. אם אתה עם נטייה להשמנה אתה תעלה אותו דבר כמו אדם בלי נטייה להשמנה רק שאתה תוסיף בדרך הרבה שומן מהעלייה הכללית במשקל.
כנראה שאם אתה אדם סטנדרטי עלייה של 200 גרם בשבוע 800 גרם בחודש ו12 קילוגרם שריר בשנה וכל זה במידה ואתה מתאמן חדש.
בשנה השנייה תוכל לעלות רק חצי מזה כלומר 100 גרם בשבוע 400 גרם בחודש ו6 קילוגרם בשנה ובשנה השלישי אפילו תעלה רבע מזה.

Back
למעלה תחתית