הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי תקופה חוזר להתאמן

ben1994

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי, שלום לכם.. 😃
טוב, אז אני חדש כאן. כמו ששמתם לב לפי הכינוי קוראים לי בן 😃
בן 19, 1.70~ , שוקל 60+-
טוב אז ככה, לפני כחצי שנה הייתי מתאמן בSS והפסקתי להתאמן בגלל סיבות מסויימות.
שהייתי מתאמן בSS לצערי לא הקפדתי על תזונה נכונה ופשוט נתקעתי.
היום אני רוצה לחזור עם שיא המוטיבציה!
עכשיו אחרי הכרנו טיפה, לשאלות ;)
כמו שהבנתם אני דיי רזה 60 קילו על 1.70 הבעיה היא שיש לי כרס בירה, להמשיך במסה או לעשות קודם חיטוב ואז מסה..?
אממ אני מאוד רוצה להתנפח בגוף [לעלות מסת שריר] האם רצוי לי להתחיל שוב פעם SS או שיש לכם תכנית אימונים טובה יותר לעליית מסת שריר?
בניתי לעצמי תפריט, בהמשך אני אפרסם אותו פה לקבל חוות דעת, אני משתמש גם בsuper mass gainer..
אחרי הפסקה של חצי שנה, להתחיל מעבודה של FBW במשך חודש כדי להרגיל את הגוף לכושר או אפשר לדלג על זה ולהתחיל ישר בתכנית שתביאו לי כאן?
*חשוב לי לציין שאני מתכוון להשקיע ולקחת את זה ביותר רצינות מהפעם הקודמת! אז אל תחששו להביא לי פה תכנית שצריך השקעה בשבילה 😃
תודה מראש!

את תקופת המסה מתחילים ב12-15 אחוזי שומן אם אתה לא יודע מה אחוז השומן שלך תעלה תמונה בפורום ואנשים יגידו לך.
כמובן שאתה יכול להתחיל מיותר אבל לא מומלץ (אנשים יגידו לך שאתה שמן חח) העלאה מסת שריר רק SS כל שאר התוכניות זה בולשיט אחד גדול ואני אומר לך את זה בתור אחד שהתנסה בשאר. לא מומלץ FBW זה רק יתאים אם אתה יכול להתאמן פעם או פעמיים בשבוע
ויותר מתאים לאימון התחטבות.

זה החלטה אישית שלך אם "לקצץ" טיפה במשקל - מחד מה שיקל עלייך בחיטוב שיבוא לאחר תקופת המסה, ומאידך, יגזול ממך זמן יקר שבו תוכל לעלות יפה במשקלים ולצבור מסת שריר.
תראה זה לא משנה אם תלך לכאן או לשם. בסופו של דבר עצם העובדה שאתה מתאמן אתה תרגיש טוב וחזק.

וידוי קטן.. גם אני התאמנתי לפני כשנתיים והפסקתי ובגלל עבודה וכו'.. ואני חוזר להתאמן עוד חודש כדי להעלות במסה.
בהצלחה!

לא מומלץ FBW זה רק יתאים אם אתה יכול להתאמן פעם או פעמיים בשבוע
ויותר מתאים לאימון התחטבות.
מה?
אם התאמנת פעם או פעמיים בשבוע אין פלא שזה לא עבד עליך כמו ss.
זה כמו לעשות ss פעם או פעמיים בשבוע.

יש אנשים שצוברים מסת שריר נחמדה גם בפעמיים בשבוע ,אבל ל-SS זה לא מתאים פשוט.

כל מתאמן מתחיל שיאכל טוב יעלה מסת שריר גם בפעמיים בשבוע, אבל אם אתה אומר שעשית fbw פעם או פעמיים בשבוע ולא גדלת כמו בss זה ברור, לא ניצלת את התוכנית כמו שצריך.
מעבר לזה שבss כל התרגילים מורכבים.

Back
למעלה תחתית