היי, שלום לכם.. 😃
טוב, אז אני חדש כאן. כמו ששמתם לב לפי הכינוי קוראים לי בן 😃
בן 19, 1.70~ , שוקל 60+-
טוב אז ככה, לפני כחצי שנה הייתי מתאמן בSS והפסקתי להתאמן בגלל סיבות מסויימות.
שהייתי מתאמן בSS לצערי לא הקפדתי על תזונה נכונה ופשוט נתקעתי.
היום אני רוצה לחזור עם שיא המוטיבציה!
עכשיו אחרי הכרנו טיפה, לשאלות ;)
כמו שהבנתם אני דיי רזה 60 קילו על 1.70 הבעיה היא שיש לי כרס בירה, להמשיך במסה או לעשות קודם חיטוב ואז מסה..?
אממ אני מאוד רוצה להתנפח בגוף [לעלות מסת שריר] האם רצוי לי להתחיל שוב פעם SS או שיש לכם תכנית אימונים טובה יותר לעליית מסת שריר?
בניתי לעצמי תפריט, בהמשך אני אפרסם אותו פה לקבל חוות דעת, אני משתמש גם בsuper mass gainer..
אחרי הפסקה של חצי שנה, להתחיל מעבודה של FBW במשך חודש כדי להרגיל את הגוף לכושר או אפשר לדלג על זה ולהתחיל ישר בתכנית שתביאו לי כאן?
*חשוב לי לציין שאני מתכוון להשקיע ולקחת את זה ביותר רצינות מהפעם הקודמת! אז אל תחששו להביא לי פה תכנית שצריך השקעה בשבילה 😃
תודה מראש!
טוב, אז אני חדש כאן. כמו ששמתם לב לפי הכינוי קוראים לי בן 😃
בן 19, 1.70~ , שוקל 60+-
טוב אז ככה, לפני כחצי שנה הייתי מתאמן בSS והפסקתי להתאמן בגלל סיבות מסויימות.
שהייתי מתאמן בSS לצערי לא הקפדתי על תזונה נכונה ופשוט נתקעתי.
היום אני רוצה לחזור עם שיא המוטיבציה!
עכשיו אחרי הכרנו טיפה, לשאלות ;)
כמו שהבנתם אני דיי רזה 60 קילו על 1.70 הבעיה היא שיש לי כרס בירה, להמשיך במסה או לעשות קודם חיטוב ואז מסה..?
אממ אני מאוד רוצה להתנפח בגוף [לעלות מסת שריר] האם רצוי לי להתחיל שוב פעם SS או שיש לכם תכנית אימונים טובה יותר לעליית מסת שריר?
בניתי לעצמי תפריט, בהמשך אני אפרסם אותו פה לקבל חוות דעת, אני משתמש גם בsuper mass gainer..
אחרי הפסקה של חצי שנה, להתחיל מעבודה של FBW במשך חודש כדי להרגיל את הגוף לכושר או אפשר לדלג על זה ולהתחיל ישר בתכנית שתביאו לי כאן?
*חשוב לי לציין שאני מתכוון להשקיע ולקחת את זה ביותר רצינות מהפעם הקודמת! אז אל תחששו להביא לי פה תכנית שצריך השקעה בשבילה 😃
תודה מראש!