עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סים לב גם שסמתי את הפלאפון קצת עקום וככל שאני יורד יותר, בגלל הפאלפון והזווית שלו, זה נראה כאילו שאני נוטה לאט לאט קדימה, יש מצב זה בגלל זה? או שהתגובה שלך לא משתנה, ועדיין 100% אני עושה לא נכון את מה שאמרת?אני לא אוהב את זה שהזווית של הגב שלך משתנה במהלך הירידה, אתה צריך להגיע אליה בשליש הראשון לירידה ולהישאר בה.
שוב, לא רוצה לחזור על דברים שכולכם טועים בהם כל פעם מחדש.
רוב הבעיות בסקוואט שלך ובסקוואט בכלל מתחילות בתחילת התנועה, בתחילת הירידה, תקרא מה שכתבתי כאן תוך הקפדה על הקטע של ייצור זווית נכונה בגב וקיבוע הברכיים מתחילת התנועה עד סופה.
http://www.lbs.co.il/threads/46445/
סים לב גם שסמתי את הפלאפון קצת עקום וככל שאני יורד יותר, בגלל הפאלפון והזווית שלו, זה נראה כאילו שאני נוטה לאט לאט קדימה, יש מצב זה בגלל זה? או שהתגובה שלך לא משתנה, ועדיין 100% אני עושה לא נכון את מה שאמרת?
ואל תשכח שזה משקל מאוד מאוד מאוד כבד לי ומאוד קשה לשמור על הטכניקה, או שזה לא באמת קשור?
זהו RM3 שלי בלינארית של ביל סטאר, זאת אומר שזה המשקל הכי מקסימאלי שאני יכול להרים בסט הראשון של סט חזרות, רוב הסיכויים שזהו הגבול של הטכניקה שלי -> יותר מזה רוב הסיכויים היא לא יכולה להשבר.
חחחחח בדיוק דיברנו איתו שכנראה את רוב התגובות יקבל הספוטר 😃, בעקרון הוא עוזר מהמוט אם אני נתקע, וההערות שלו לא מפריעים לי.אני אישית אהבתי, לא מושלם באמת מבחינת הזויות של הגב אבל לא היסטרי במיוחד.
הספוטר שלך לעומת זאת גם חצי מרוכז וגם לא יודע לשמור. מאיפה הוא יעזור לך בדיוק? מהמרפקים? מהמוט? גאון.
לא עוזרים מהמוט!חחחחח בדיוק דיברנו איתו שכנראה את רוב התגובות יקבל הספוטר 😃, בעקרון הוא עוזר מהמוט אם אני נתקע, וההערות שלו לא מפריעים לי.
תודה רבה לכולם.
בחיאת מייק מאיפה עוזרים?לא עוזרים מהמוט!
מתחת לחזה אם לא מדובר בבחורה.בחיאת מייק מאיפה עוזרים?
מה באמת? איך בדיוק עוזרים מהחזה?מתחת לחזה אם לא מדובר בבחורה.
לא הבנתי למה אתה מתכוון...לא עוזרים בכלל, גם ככה זה ייחשב פסול וזה מסוכן.
לשים 2 ספסלים לא ממש יעזור כי הספסלים אצלינו ממש ממש נמוכים, ורוב הפעמים 2 ספסלים לא יהיו פנויים.שים 2 ספסלים, או שתעיף את המוט אחורה.
זה סתם מסוכן ומיותר, יש פתרונות אחרים למקרה של כשל.
יצא לך להעיף אחורה שאתה אומר ? בין הדברים המפחידים והמסוכניםשים 2 ספסלים, או שתעיף את המוט אחורה.
בלואו באר זה יכול להיות מסוכן לא? הגב בזוויתשים 2 ספסלים, או שתעיף את המוט אחורה.
מייק, להגיד דברים לא נכונים זה משהו אחד, אבל להטעות בדברים מסוכנים זה משהו אחר לחלוטיןמתחת לחזה אם לא מדובר בבחורה.
תגע לי במוט בזמן סקווט ואני מפיל אותו עליך. שמירה מהמוט היא דבר מסוכן ומתכון מצויין לחוסר איזון. בהצלחה לך עם לשמור על בנאדם שעושה 200 קילו סקווט מהמוט...מייק, להגיד דברים לא נכונים זה משהו אחד, אבל להטעות בדברים מסוכנים זה משהו אחר לחלוטין
עוזרים אך ורק מהמוט
לעזור מהגוף זה לשנות את מנח הגוף בדיוק ברגע הכי גרוע
דווקא ממך ציפיתי לדעת שבמקרה שהליפטר לא מצליח להרים, צריך "לעשות את המוט קל יותר". זה מה שעושים גם בבנץ' אגב, לא נראה לי שאתה שומר בבנץ' על מישהו מהמרפקים, נכון?
אם המשקל הוא כזה שאני צריך להרים בכל הכוח בשביל שזה יעלה (מה שיגרור תזוזה של המוט), זה משקל שמלכתחילה לא היה צריך להיות על הגב שלך.תגע לי במוט בזמן סקווט ואני מפיל אותו עליך. שמירה מהמוט היא דבר מסוכן ומתכון מצויין לחוסר איזון. בהצלחה לך עם לשמור על בנאדם שעושה 200 קילו סקווט מהמוט...