עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה בולשיט... קרה שנתקעתי עם 190 בתחתית. זה לא משקל שמזיז לי אבל איבדתי שיווי משקל.אם המשקל הוא כזה שאני צריך להרים בכל הכוח בשביל שזה יעלה (מה שיגרור תזוזה של המוט), זה משקל שמלכתחילה לא היה צריך להיות על הגב שלך.
ושמרתי על אינספור אנשים מהמוט, מעולם הוא לא נפל. אגב, אני בספק שבכלל תוכל למצוא עדות לכך שזה התרחש. מנגד, ראיתי לא פעם ולא פעמיים סרטוני כשל שמישהו עזר מהגוף והמוט עף \ המרים נפצע משינוי מנח הגוף ברגע הכי גרוע לעשות את זה.
לא, כי הוא היה הופך את זה בקלות מ190 ל160. ועם 160 אתה קם בקלות. אלא אם לקחת ילדה מהיסודי שתשמור עליך.כמה בולשיט... קרה שנתקעתי עם 190 בתחתית. זה לא משקל שמזיז לי אבל איבדתי שיווי משקל.
אם היה ספוטר שהיה עוזר מהמוט עדיין הייתי בתחתית.
אתה לא יכול לתת 30 קילו תמיכה מהמוט סביב הסטיקי פוינט של הסקווט בלי לטפס על מי שמבצע את הסקווט.לא, כי הוא היה הופך את זה בקלות מ190 ל160. ועם 160 אתה קם בקלות. אלא אם לקחת ילדה מהיסודי שתשמור עליך.
אם היית שם 250 והוא היה הופך את זה ל220 ולא היית מצליח לקום, אז כן, כמו שאמרתי - זה משקל שמלכתחילה לא אמור להיות על הגב שלך.
תלמד כלל: משקל שאתה לא יכול להרים גם עם עוד בן אדם ביחד, זה משקל שלא צריך להיות על הגב שלך.
(להוציא מקרים חריגים שמשהו התפספס וזרקת את המוט, הספוטר לעולם לא נמצא שם בשביל לתפוס מוט שנזרק).
אתה לא יכולאתה לא יכול לתת 30 קילו תמיכה מהמוט סביב הסטיקי פוינט של הסקווט בלי לטפס על מי שמבצע את הסקווט.
אתה שוב יוצא מנקודת הנחה שלא הגיוני שסמכות טועה? חמוד כרגיל.אתה מלמד משקולן כללים לגבי משקולות? חמוד אתה כרגיל.
להזכירך אני יותר חזק ממך בערך ב... הכל?אתה לא יכול
אתה שוב יוצא מנקודת הנחה שלא הגיוני שסמכות טועה? חמוד כרגיל.
בסוף אתם תהיו החברים הכי טוביםלהזכירך אני יותר חזק ממך בערך ב... הכל?
אגב.. שמרת על אינספור מתאמנים? אתה מדריך יומיים בערך לפי מה ששמעתי 😃
הוא כבר ישן כפיות עם ריפטו, לא מוכן להיות גלגל שלישי 😛בסוף אתם תהיו החברים הכי טובים
ממתי כוח מעיד על ידע?להזכירך אני יותר חזק ממך בערך ב... הכל?
ממתי השתתפות בשרשור מעידה על רלוונטיות?ממתי כוח מעיד על ידע?
זה לא ממש מסוכן לזרוק את המוט אחורה בלואו באר? בגלל הזווית בגב?אלה לא תנאים להתקדם בהם למשקל כבד
הייתי ממליץ ללכת למכון נורמלי שיש בו או באמפר פלייטס עם עמודים(ואז אפשר להפיל את המוט אחורה בכשל כשנופלים חזרה לבור, ממש לא מסובך) או פשוט למצוא מקום עם כלוב...
ה"חצי כלוב" שאתה מתאמן בו גם ככה פח, אתה צריך ללכת הרבה ביציאה והחזרה וההבדלים בין כל שלב ושלב גדולים מאוד, לא חסרים מקומות שתקבל תמורה טובה יותר לכסף מבחינת ציוד
בקשר לסט עצמו- יש לך נטיה לקחת את הישבן אחורה במקום למעלה מה שגורם לברכיים ללכת קצת אחורה גם ולהפוך את הסט לקשה ממה שהוא אמור להיות: החזה מאבד זווית והמוט זז לך על הגב במהלך הסט/מתגלגל קצת, אתה רוצה לשאוף שהחזה והירכיים יעלו באותו קצב, אתה יותר מדי מדגיש את הקטע של "תחת למעלה"
זה לא ממש מסוכן לזרוק את המוט אחורה בלואו באר? בגלל הזווית בגב?
אבל אתה עם משקל שנכשלת איתו, מה שאומר שלקפוץ קדימה יהיה קשה.. ואם המוט נופל לך על הגב התחתון זה יכול להיות לא נעיםכשאתה יודע מה אתה עושה אפשר לזרוק את המוט אחורה, מעל הראש, לעשות סקוואט בלי ידיים ולעשות סקוואט בסנפירים... אפשרי לזרוק מוט אחורה בLB סקוואט, זה לא כזה ביג דיל
אבל אתה עושה היי באר, לא? בלואו באר זה שונהזה לא מפחיד אחרי שעשית את זה פעם ראשונה, זה כן מסוכן למי שלא יודע ולא ניסה ובכשל הראשון שלו נלחץ ומנסה איכשהו לצאת מזה. שהתחלתי להסקביט לא מכלוב הייתי "נכשל" בכוונה רק כדי להתאמן על היציאה מהכשל.
הקטע הוא שאתה מסקביט בלי כלוב ובלי מוטות בטחון פסיכולוגית אוטומטית אתה יותר 'מתאמץ' כדי להכשל לפחות ככה זה אצלי. יצא לי כמה סטים שאני יודע שבכלוב הייתי מוותר ו'נופל' להתאמץ קצת יותר ולהעלות את המשקל.
זה לא מפחיד אחרי שעשית את זה פעם ראשונה, זה כן מסוכן למי שלא יודע ולא ניסה ובכשל הראשון שלו נלחץ ומנסה איכשהו לצאת מזה. שהתחלתי להסקביט לא מכלוב הייתי "נכשל" בכוונה רק כדי להתאמן על היציאה מהכשל.
הקטע הוא שאתה מסקביט בלי כלוב ובלי מוטות בטחון פסיכולוגית אוטומטית אתה יותר 'מתאמץ' כדי להכשל לפחות ככה זה אצלי. יצא לי כמה סטים שאני יודע שבכלוב הייתי מוותר ו'נופל' להתאמץ קצת יותר ולהעלות את המשקל.
במכון הקודם שלי העפתי אחורה, גם קרה שנפלתי אחורה עם המוט, אז מה?יצא לך להעיף אחורה שאתה אומר ? בין הדברים המפחידים והמסוכנים
הכי טוב זה כלוב אם אין כלום אז 3 ספוטרים, אם אין אז אחד שיהיה מספיק חזק להרים אותך כשתהיה למטה
שמח שירדנו לפרטים אישיים. נחמד לדעת שכבר התחלת לרגל אחריי, שמח לשמוע. יותר מיומיים, אגב, ומה שיפה זה שבניגוד אליך אני לא מתרברב בכל הודעה שלי על ההישגים שלי כספורטאי או כמאמן. שאגב, אני דיי בטוח שיותר גדולים משלך (אולי מבחינת שנות וותק לא, אבל מבחינת תוצאות).להזכירך אני יותר חזק ממך בערך ב... הכל?
איפה האייקון של הנשיקה?שמח שירדנו לפרטים אישיים. נחמד לדעת שכבר התחלת לרגל אחריי, שמח לשמוע. יותר מיומיים, אגב, ומה שיפה זה שבניגוד אליך אני לא מתרברב בכל הודעה שלי על ההישגים שלי כספורטאי או כמאמן. שאגב, אני דיי בטוח שיותר גדולים משלך (אולי מבחינת שנות וותק לא, אבל מבחינת תוצאות).
אתה שחצן, אתה אגרסיבי, אתה מטעה אנשים בדברים מסוכנים בסיסיים ביותר - בתחום שהוא המקצוע שלך, אתה מסרב לקבל ביקורת, אתה לא מסוגל להודות בטעות שלך, ואתה לא אדם נעים.
וכן, על אינספור מתאמנים. אגב, גם הרבה לפני שבכלל חשבתי על להיות מאמן.
וזה שאתה לא יכול לעזור לספוטר מהנקודה הקשה בסקוואט מלתפוס את המוט לא בהכרח מעיד על כמה חזק אתה, לך לא חסר הכוח לעשות את זה - אם אתה באמת ובתמים לא מסוגל לעשות את זה (ואני לא בטוח בזה), זה בגלל שאתה ממש ממש לא מקצועי במה שאתה עושה. כי ילדים בני 16 ששוקלים 75 קילו כבר שמרו עלי והצילו אותי (סבבה, לא הרימו 30 קילו אלא 15. זה כל מה שנדרש - בהנחה שלא שמת על הגב משקל שמלכתחילה לא צריך להיות שם ושלא זרקת אותו).