עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מגיע מתוך מחשבה כי חגורת גב שומרת כביכול על הגב. האמת ששימוש בחגורת גב יכול להזיק אם אתה סומך על החגורה שתשמור על הגב. מתאמן צריך לבצע את התנועה בצורה חלקה ללא חגורה, כאשר הוא מגיע למשקל מכובד ורוצה להרים יותר כבד יש מקום לחגורה אבל זה לא בשביל לשמור על הגב אלא להפעיל לחץ תוך בטני גבוה יותר שיעזור לו להרים את המשקל הגבוה.זאת אומרת מתי שאצטרך אדע ??
או פשוט אני צריך לדעת לפני ???האם יכול להיות מצב שארים משקל ואעשה נזק בלתי הפיך ??
או אם אני מרגיש שאני יכול להרים ואין לי כאב אז זה בסדר ?
קראתי את המאמר הזה אתמל לפני שהעלתי את הדיון הזה , התייאשתי באמצע הוא ארוך ואין שם תשובה ,מה שכן יש שם הרבה עובדות
כשתראה שאתה כבר לא מסוגל להחזיק את הגוף שלך, והמשקלים הם כבדים (כבד זה אומר סקוואט של לפחות 120-130, ודדליפט של לפחות 140-150), אז תשתמש. אבל כדאי טוב למשוך את זה כמה שאפשר... אני התחלתי להשתמש בדדליפט רק ב- 180 כי פשוט לא הייתי צריך לפני... משתמשים בזה רק כשצריך ולא סתםאוקי אבל איך שאדע שהמשקל הוא גבוהה
אני עושה סקווט מלא ,חופשי ...אולי בפעם השניה
הרמתי 75 קג בתוכנית SS ואני שוקל 80
היתי עושה סקווט חופשי לפני שנה בערך עם משקלים ממש נמוכים ופרשתי מזה וכמה למספר אימונים בודד
תאמין, אחרת באמת לא תצליח.קשה לי להאמין שאצליח בכלל להגיע למשקלים כאלה
לא הבנתי, אתה מנסה שמתישהו אתה תסקביט בלי חגורה את אותם משקלים שאתה מסקביט עם חגורה?יהרגו אותי האנשים פה על זה אבל לא נורא.
אני אישית חושב שיש הרבה "ייתרונות" לעבוד כבד בלי חגורה, כמובן צריך לעשות מבוקר ובהדרגה אבל וזאת עובדה, יש המון אנשים שברגע שתוריד מהם את החגורה אוטומטית צונחים ב20 ק"ג בסקוואט ולהפך, לפחות על עצמי אני יודע שאני יכול לעבוד הרבה יותר כבד עם חגורה. אני בשלב כרגע שאני נותן לגוף של להתמודד עם המשקל ללא חגורה (שאני מסקביט לחזרות כבדות) נכון שחגורה עוזרת לגוף שלך ל"הוציא" יותר מעצמו אבל אם יש אפקט של ירידה במשקל עקב הורדת החגורה כנראה שהחגורה אפשהו "מפצה" על שרירים אחרים או מערכת עצבית או משהו בגוף שלא מצליח להחזיק בלעדיה ולכן אני חושב שכשהגוף לומד להתמודד לבד עם משקלים כבדים הוא מתחזק במקומות אחרים שיחזקו אותך גם בהמשך בCARRYOVER להמון המון דברים אחרים.
כמובן שאם הייתי מסקביט בשביל להסקביט וכל מה שהיה מעניין אותי הוא המשקל הייתי משתמש בחגורה.
הכל נכתב כBRO SCIENCE, אין לי שום מחקר או משהו מבוסס חוץ מנסיון על הגוף שלי לגביי מה שכתבתי.
קודם כל, מה הבעייה בזה שיש פער גדול בין מה שאתה עושה עם חגורה ובלי חגורה? ומה זה יתן אם תצמצם אותו?אני חושב שאין סיכוי שתפצע אם אתה עובד רציף בלי חגורה ומעלה משקלים באופן מבוקר ולא כמו טמבל. אני עובד גם וגם ועולה בשניהם לסירוגין פשוט חשוב לי לעבוד גם בלי ולא כל הזמן עם. אני מצאתי שסקוואט בלי חגורה שיפר לי מאד כל מיני אספקטים אחרים של שרירי ליבה. יכול להיות שלא הסקוואט ספציפית אלא שילוב של כל מיני דברים. חוץ מזה מה שאתה אומר זאת לא נוסחה של מדע מדוייק אני מכיר אנשים שאתה מוריד מהם את החגורה הם צונחים גם ב50 קילו בסקוואט זה תחוי בכל מיני אספקטים בכל מקרה זאת דעתי הלא מבוססת על כלום.
כבר עברנו על זה, חגורה לא מפצה על כלום, היא פשוט מאפשרת עבודה יותר חזקה...אתה לא חושב אבל שיש מצב שאם אני בא ומצליח לגרום לעמוד השדרה ובכלל למערכת השלד שלי לעמוד תחת עומסים מסויימים, שוב בעליה מבוקרת ולא טראומטית לגוף תגרום לכל מערכת השלד במיוחד לשרירי הליבה שהחגורה מפצה עליהם להתחזק? לא יודע סתם בקטע של הגיון אין לי מושג
האמת, אני לא רואה שום דבר מעבר למקריות, אם היית עובד עם חגורה ועושה את מה שאתה עושה בשביל להשתפר בדברים האלה ומשתפר, אז היית אומר שחגורה היא הדבר הכי טוב בעולם, לא נראה לי קשורבקשר למה הסקוואט ללא חגורה עזר לי, יותר קל לי ב l sit זהתרגיל שתמיד התקשתי איתו ורק לאחרוה תפס אצלי תאוצה / עמידות ידיים והליכה על הידיים תמיד עבדתי על זה ורק בחודשיים האחרונים פתאום אני מרגיש שאני בטוח יותר ומתליח להחזיק יותר זמן (יש שם המון עבודנ של שרירי הליבה) ברור שבין לבין עבדתי על הטן ועל התרגילים הללו ספציפית אז אולי אי אפשר להגיד שיש קשר ישיר בין הדברים אבל אם משהו עובד למה לשנות? אגב שהייתי בss בעבר על משקל גוף יותר גבוה ומשקלים קצת יותר נמוכים נתקעתי , עשיתי ריסט וכו'... מאז שאני בלי חגורה עוד לא נתקעתי וגם הסינגלים שלי השתפרו ואני על משקל גוף יותר נמוך, שוב לא בטוח קשר ישיר אבל עדיין עובד לי