הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריכת שומנים לפני אימון

R o n 2 5 6

משתמש מתחיל
173
0
נק' מוניטין:
66
173
0
אני אתחיל בסיפור קצר ואז אגיע לשאלות..
הגעתי היום לאימון כאשר לאחר 6-7 שעות שינה,כאשר שעה-שעה ורבע לפני אכלתי 2 פרוסות לחם שיפון עם חביתה וטחינה ועד האימון רק שתיתי.
האימון היה FBW קצת יותר אינטנסיבי מהרגיל(העלנו טיפה משקלים וקצת סחטתי את עצמי),וממש לקראת סוף האימון(אחרי לג פרס עצבני,כשלפניו היה פרפר ובנץ',חתירה ומתח ופרס בישיבה עם דאמבלים) הרגשתי בחילה אחרי סט ראשון של יד אחורית.ניסיתי לשבת קצת,אבל תוך איזה חצי דקה כבר הרגשתי שאני צריך להקיא,והקאתי(מזל שהמאמן היה איתי והראה לי איזה חדר סודית ויכולתי להקיא לתוך דלי מאשר לחרב את המכון ולבאס את המתאמנים).

שאלתי את המאמן מה יכולה להיות הסיבה,והוא אמר שזה יכול להיות מכמה סיבות שכבר ציינתי קודם- מה שאכלתי לפני,משהו מצטבר,אימון בשעה שאני לא רגיל אליה(בד"כ האימונים הם בצהריים אחרי ארוחת צהריים טובה עם הרבה פחמימות וחלבון).
למרות זאת,אני חושב שזה בא יותר מהקטע של האוכל.
לסיכום,ייתכן והסיבה להקאה אכן הייתה הטחינה מלאת השומן?אתם משתדלים להימנע מצריכת שומן לפני אימון?

אני משתדל להמנע מצריכה מרובה של שומן\ירקות לפני האימון כיוון שהם מעכבים את העיכול, תפחית טיפה את כמות השומן לפני האימון ותראה שעובר לך.

אכן, לא אידיאלי לצרוך כמות מרובה של שומן לפני האימון בגלל עיכוב תהליכי עיכול ואי הזרמת דם באמצע האימון מה שמקנה בחילה ובמקרה קיצוני כמו אצלך - הקאה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית