עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבן אדם שוכח להזכיר גם שוכח להזכיר שסרטוני ה"מוטיבציה" שלו מיועדים למוזרקים
הוא גם טוען שהוא בעצמו טבעי. אל תקח סרטונים של בילדרים ברצינות, רובם ליצנים
סיטי פלטשר הוא אח!הבן אדם שוכח להזכיר גם שוכח להזכיר שסרטוני ה"מוטיבציה" שלו מיועדים למוזרקים
הוא גם טוען שהוא בעצמו טבעי. אל תקח סרטונים של בילדרים ברצינות, רובם ליצנים
שש פעמיים אלוף העולם בבנץ פרס ליצן...?אולי די עם הליצנים האלה?
אולי די עם הליצנים האלה?
פעם ראית מישהו מרים משקל כזה בקלות כזאת?
הבן אדם אומר שהוא נקי, אז אולי די עם הסקפטיות הזאת? בסוף תגידו שגם לאנס ארמסטרונג לא היה נקי.צא מהסרט, טבעיים לא מגעים לכזה גודל ולא יכולים להתאמן בנפח כזה.
בשביל לדעת למי להאמין אתה צריך שיהיה לך קצת מושג.
7. אני beast & cheat. "אני משתמש רק בשורפי שומן"
2. "אני לוקח רק אוראלים, לא מזריק"
3. "אני מזריק רק טסט"
4. "עשיתי פחות מחמישה סייקלים"
5. "אני כרגע לא בסייקל"
6. "אני לא עושה blast & cruise"
בעיקרון, התרבות של הסטרואידים בארה"ב כל כך מפותח שאני מבין אפשהו את הקטע שאנשים חושבים(חיים בסרט) שאם הם עשו פעם סייקלים ונגיד הם בשנה שנתיים חופש מסייקלים הם חושבים שהם "טבעיים"
גם אלו ש"רק" עושים טסט, זה כל כך מפותח שם שאין להם הרבה הבדל בין טסט לשייק חלבון
זה לא ענין של אמונה, זאת עובדה מדעית: טסטוסטרון הוא חומר טבעי למהדרין.שוט כי הם באמת מאמינים שזה נכון.
בעיקרון, התרבות של הסטרואידים בארה"ב כל כך מפותח שאני מבין אפשהו את הקטע שאנשים חושבים(חיים בסרט) שאם הם עשו פעם סייקלים ונגיד הם בשנה שנתיים חופש מסייקלים הם חושבים שהם "טבעיים"
גם אלו ש"רק" עושים טסט, זה כל כך מפותח שם שאין להם הרבה הבדל בין טסט לשייק חלבון
השתמשת בגורם הורמונלי חיצוני, סימן שאתה לא טבעי.
הייתי אלוף עולם בפאוורליפטינג עם סקוואט 800 ודדליפט 900, הפסקתי להתאמן שנתיים וחזרתי להתאמן. התחלתי בSS וסיימתי עם סקוואט של 600.כן אבל זה היה לפני שנתיים וכל השריר שצברתי בתקופה הזאת כבר איבדתי. בעצם התחלתי דף חדש רק שהפעם בצורה טבעית. עדיין אני לא אחשב מתאמן טבעי? (אני לא באמת השתמשתי אני סתם נותן דוגמא)