הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גריפרים

rob_rob

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
שלום איך אני מתאמן עם גריפרים המטרה היא להגדיל את האמה ולשפר אחיזה יש לי את כול המשקלים לגריפרים
אבל אין לי מושג איך להתאמן איתם דיברתי עם איזה אחד שהוא מתחרה בהורודת ידים ויש לו אמה ענקית והוא אמר לי להתאמן כול יומים והתוכנית היא לעשות פשוט כול היום את הגריפרים מישהו שמע על זה ?
תודה בכול מקרה

שלום איך אני מתאמן עם גריפרים המטרה היא להגדיל את האמה ולשפר אחיזה יש לי את כול המשקלים לגריפרים
אבל אין לי מושג איך להתאמן איתם דיברתי עם איזה אחד שהוא מתחרה בהורודת ידים ויש לו אמה ענקית והוא אמר לי להתאמן כול יומים והתוכנית היא לעשות פשוט כול היום את הגריפרים מישהו שמע על זה ?
תודה בכול מקרה

rob_rob
עבודה דינמית עם גריפרים מחזקת משמעותית גידים, משפרת אחיזה, לא מגדילה אמה. כדאי לשלב גריפרים + עבודה עם מוט עבה.
להתאמן עם גריפרים חזקים באופן קבוע עדיף לא יותר מ 1-2 בשבוע ( עדיף פעם אחת ), 5-10 סטים 1-3 חזרות, כמובן יש תוכניות קצרות טווח בלבד KTA למתקדמים 3-5 פעמים בשבוע. הגזמה בגריפרים יכולה גם לגמור סחוס, צריך להיות עירני פציעות גידים מתמשכות חודשים.

לידע כללי תרגילים קיימים עם גריפרים:
1. Parallel Set - סט הכי חזק ופופולרי, גריפר נמצאה במצב נוח וכל האצבעות מונחות על הידית, תנועה מינימום 20mm. חשוב לדעת שכוח המקסימלי של הגריפר בסוף הסגירה, לכן להתרכז צריך ל 20-30мм אחרונים של הסגירה.טכניקה נכונה לסגירת גריפר:

2. Block Set - מבטיח סט חוקי לפי רוחב סט מוגדר, משתמשים להסמכה

3. CCS Credit Card Set - משתמשים להסמכה של ironmind ,תנועה מינימום 54mm.

4.Deep Set - משתמשים לחיזוק שלב אחרון של סגירת הגריפר, סט פחות מ 20mm !

יש גם תרגילים:
Negative, Hold, Overcruch, Strap Hold, Choker Collar, Invert Set
http://www.gripfaq.com/Hand_Grippers/

כמה שיטות פיתוח גריפ דינמי למתחילים ומתקדמים:
1. ללא גריפרים (או אין גריפר מתאים), אפשר לבנות Grip Machine לפי סיגנון הזה =>

2. יש לך גריפר שאתה מצליח לסגור אותו רק 1-3 חזרות ורמה יותר גבוה רחוק מאוד לסגירה!
2.1 לחבר חגורה אם משקל נוסף ולהחזיק גריפר סגור, לדוגמה: Straphold CoC #3 + 2,5kg for 25 sec
2.2 לגרד ידית של גריפר לפי התקדמות, להגדלת מרחק סגירה וכוח של גריפר, לדוגמה:
CoC 3 Beyond the Range training, filed down 4mm

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית