הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תוכנית בטן!

OrshGym

משתמש פעיל
403
17
נק' מוניטין:
23
403
17
מה אתם חושבים על התוכנית הזאת? ניראת קטלנית....
אני חושב על להכניס סט כזה או שתיים כל סוף אימון שלי.

אני אשמח לשמוע ביקורת ועצות D=
שבוע טוב!

למה לא להשקיע בחיפוש תוכנית רגליים כמו שאתה משקיע בחיפוש תוכנית בטן?
אין שום דבר מיוחד תעשה סקוואטים ותעבוד כפיפות בטן ותקבל בטן כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
למה לא להשקיע בחיפוש תוכנית רגליים כמו שאתה משקיע בחיפוש תוכנית בטן?
אין שום דבר מיוחד תעשה סקוואטים ותעבוד כפיפות בטן ותקבל בטן כמו שצריך
אני דווקא אוהב ממש לאמן את הבטן בסוף אימון אז חיפשתי משהו מאתגר ואינטנסיבי.
ותוכנית רגליים כבר יש לי.....
אתה אומר לא צריך להשקיע ממש בבטן כדי שהיא תתפתח?

תתמיד ותשקיע במידת ההתאם זה לא שריר שזקוק לאימון אינטנסיבי רבע שעה כל יום יומיים.. פעמיים בשבוע חמש דקות אפילו מספיק
תתיחס לשרירים קשים יותר כמו תאומים במקום לבזבז תזמן על האבדומננוס

• פותח/ת השרשור
יש לי תכנית בטן מצויינת בשבילך,
1.סקוואט
2.דדליפט

בהצלחה
חחח כמובן שהתוכנית שלי כוללת אותם אבל זה באמת מספיק? לא לבודד?
ואני גם לא נמש מרגיש את הבטן בהם..זאת בעיה או שזה נורמאלי? אני משתדל לשמור על לחץ תוך ביטני(ניראה לי שככה אמרו לי לעשות חחח לכווץ את השרירי בטן בתרגילים האלה)
תתמיד ותשקיע במידת ההתאם זה לא שריר שזקוק לאימון אינטנסיבי רבע שעה כל יום יומיים.. פעמיים בשבוע חמש דקות אפילו מספיק
תתיחס לשרירים קשים יותר כמו תאומים במקום לבזבז תזמן על האבדומננוס
דווקא תאומים אמרו לי שלא צריך לבודד בגלל הדדליפט...

'' the reason i have abs all day is because of this programm ''

מי שקונה את זה שבגלל תוכנית בטן מפגרת יש לו קוביות כל היום, אידיוט. אני מבטיח לך שהוא אוכל הרבה 'ממתקים' 😃

• פותח/ת השרשור
'' the reason i have abs all day is because of this programm ''

מי שקונה את זה שבגלל תוכנית בטן מפגרת יש לו קוביות כל היום, אידיוט. אני מבטיח לך שהוא אוכל הרבה 'ממתקים' 😃
חחחח לא ניתפס על הבן אדם הזה ספציפית פשוט חיפשתי תרגילי בטן לסוף האימון שלי.
ופה הוא אומר כמה זמן סטים וכו.
אבל יכול להיות שזה לט כל כך קריטי לבודד בגלל שאני עושה סקוואטים ודדליפטים(ככה הבנתי תתקנו אותי אם אני טועה)

חחחח לא ניתפס על הבן אדם הזה ספציפית פשוט חיפשתי תרגילי בטן לסוף האימון שלי.
ופה הוא אומר כמה זמן סטים וכו.
אבל יכול להיות שזה לט כל כך קריטי לבודד בגלל שאני עושה סקוואטים ודדליפטים(ככה הבנתי תתקנו אותי אם אני טועה)
תעשה סקוואטים ודדליפטים, אתה יכול לשים הרמות רגליים או כפיפות בטן ל 3-4 סטים בסוף האימון

קבל אתגר- בסוף האימון (או בהתחלה, תלוי כמה חזק אתה) עלה על המתח ובצע הכי מהר שאתה יכול 50 toes to bar (הבא את אצבעות הרגליים למתח). זה יכול לקחת כמה סטים ושרירי הבטן שלך יורגשו מאוד. משם קבל תובנות לאימוני בטן "אמיתיים".

עריכה: בשביל להבהיר- לא ראיתי את הסרטון.

• פותח/ת השרשור
תעשה סקוואטים ודדליפטים, אתה יכול לשים הרמות רגליים או כפיפות בטן ל 3-4 סטים בסוף האימון
הרמות רגליים זה ארבע ראשי נכון?
חחח לא לעשות תאומים כי הם עובדים בדדליפט זה כמו לא לעבוד כתף אחורית כי היא עובדת בפולי
מלא אנשים כל הזמן אומרים לי שמיותר לעבוד עליהם אבל אני אוהב לאמן אותם....
גם אני שאלתי את זה ואנשים אמרו לי שזה לא אותו דבר....
קבל אתגר- בסוף האימון (או בהתחלה, תלוי כמה חזק אתה) עלה על המתח ובצע הכי מהר שאתה יכול 50 toes to bar (הבא את אצבעות הרגליים למתח). זה יכול לקחת כמה סטים ושרירי הבטן שלך יורגשו מאוד. משם קבל תובנות לאימוני בטן "אמיתיים".

חחחח אני לא גמיש ברמה מפחידה....
אני לא יכול לעשות את התרגיל הזה...וממממממש לא 50 ממנו חחח זה מטורף.

הרמות רגליים זה ארבע ראשי נכון?
הרמות רגליים אם אני מבין נכון על מה אתה מדבר זה שריר שנקרא iliopsoas , וחלק קטן מהארבע ראשי rectus femories, נראה לי שיש עוד כמה קטנים אבל אלה העיקריים

דבר ראשון, עצם העובדה שאתה לא גמיש זה רע. גמישות זאת תכונה בסיסית וחשובה בדיוק כמו כוח,
אני מציע לך את האתר הנ"ל- mobilitywod של קלי סטרט, זה אוצר בלום.
דבר שני, אחרי שתפתח גמישות בסיסית בהאמסטרינג בכתפיים אני מציע לך ללמוד לבצע את התרגיל
kipping toes to bar, תרגיל מעולה לא רק לידיים ועל הבטן, אלא גם "skill" בסיסי שלדעתי כל אדם צריך לעשות.

בהצלחה!

דווקא התכוונתי לתרגיל שבו נתלים על המתח ומעלים את הרגליים, לא יכול להעלות סרטןן אני מהטלפון
אני יודע על איזה תרגיל אתה מדבר, גם שם זה איליופסואס. הבטן נהיית דומיננטית אם מכופפים את רגליים ומעלים את הברכיים למעלה מעבר ל-90 מעלות של הירך עם הרצפה ככה שתהיה כפיפה בעמוד השדרה...

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון, עצם העובדה שאתה לא גמיש זה רע. גמישות זאת תכונה בסיסית וחשובה בדיוק כמו כוח,
אני מציע לך את האתר הנ"ל- mobilitywod של קלי סטרט, זה אוצר בלום.
דבר שני, אחרי שתפתח גמישות בסיסית בהאמסטרינג בכתפיים אני מציע לך ללמוד לבצע את התרגיל
kipping toes to bar, תרגיל מעולה לא רק לידיים ועל הבטן, אלא גם "skill" בסיסי שלדעתי כל אדם צריך לעשות.

בהצלחה!
אני מכיר את החשיבות של הגמישות ובגלל זה אני משתדל לעשות כמה שיותר תרגילי גמישות....לא מתקדם מהר בינתיים =/
אני יודע על איזה תרגיל אתה מדבר, גם שם זה איליופסואס. הבטן נהיית דומיננטית אם מכופפים את רגליים ומעלים את הברכיים למעלה מעבר ל-90 מעלות של הירך עם הרצפה ככה שתהיה כפיפה בעמוד השדרה...
היה לנו יום חדר כושר כזה בווינגט ואמרו לנו אותו דובר....אני תמיד עושה לג ריזסט עם רגליים מקופלות בגלל זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית