עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני דווקא אוהב ממש לאמן את הבטן בסוף אימון אז חיפשתי משהו מאתגר ואינטנסיבי.למה לא להשקיע בחיפוש תוכנית רגליים כמו שאתה משקיע בחיפוש תוכנית בטן?
אין שום דבר מיוחד תעשה סקוואטים ותעבוד כפיפות בטן ותקבל בטן כמו שצריך
חחח כמובן שהתוכנית שלי כוללת אותם אבל זה באמת מספיק? לא לבודד?יש לי תכנית בטן מצויינת בשבילך,
1.סקוואט
2.דדליפט
בהצלחה
דווקא תאומים אמרו לי שלא צריך לבודד בגלל הדדליפט...תתמיד ותשקיע במידת ההתאם זה לא שריר שזקוק לאימון אינטנסיבי רבע שעה כל יום יומיים.. פעמיים בשבוע חמש דקות אפילו מספיק
תתיחס לשרירים קשים יותר כמו תאומים במקום לבזבז תזמן על האבדומננוס
חחחח לא ניתפס על הבן אדם הזה ספציפית פשוט חיפשתי תרגילי בטן לסוף האימון שלי.'' the reason i have abs all day is because of this programm ''
מי שקונה את זה שבגלל תוכנית בטן מפגרת יש לו קוביות כל היום, אידיוט. אני מבטיח לך שהוא אוכל הרבה 'ממתקים' 😃
תעשה סקוואטים ודדליפטים, אתה יכול לשים הרמות רגליים או כפיפות בטן ל 3-4 סטים בסוף האימוןחחחח לא ניתפס על הבן אדם הזה ספציפית פשוט חיפשתי תרגילי בטן לסוף האימון שלי.
ופה הוא אומר כמה זמן סטים וכו.
אבל יכול להיות שזה לט כל כך קריטי לבודד בגלל שאני עושה סקוואטים ודדליפטים(ככה הבנתי תתקנו אותי אם אני טועה)
הרמות רגליים זה ארבע ראשי נכון?תעשה סקוואטים ודדליפטים, אתה יכול לשים הרמות רגליים או כפיפות בטן ל 3-4 סטים בסוף האימון
מלא אנשים כל הזמן אומרים לי שמיותר לעבוד עליהם אבל אני אוהב לאמן אותם....חחח לא לעשות תאומים כי הם עובדים בדדליפט זה כמו לא לעבוד כתף אחורית כי היא עובדת בפולי
חחחח אני לא גמיש ברמה מפחידה....קבל אתגר- בסוף האימון (או בהתחלה, תלוי כמה חזק אתה) עלה על המתח ובצע הכי מהר שאתה יכול 50 toes to bar (הבא את אצבעות הרגליים למתח). זה יכול לקחת כמה סטים ושרירי הבטן שלך יורגשו מאוד. משם קבל תובנות לאימוני בטן "אמיתיים".
עריכה: בשביל להבהיר- לא ראיתי את הסרטון.
חחחח אני לא גמיש ברמה מפחידה....קבל אתגר- בסוף האימון (או בהתחלה, תלוי כמה חזק אתה) עלה על המתח ובצע הכי מהר שאתה יכול 50 toes to bar (הבא את אצבעות הרגליים למתח). זה יכול לקחת כמה סטים ושרירי הבטן שלך יורגשו מאוד. משם קבל תובנות לאימוני בטן "אמיתיים".
עריכה: בשביל להבהיר- לא ראיתי את הסרטון.
הרמות רגליים אם אני מבין נכון על מה אתה מדבר זה שריר שנקרא iliopsoas , וחלק קטן מהארבע ראשי rectus femories, נראה לי שיש עוד כמה קטנים אבל אלה העיקרייםהרמות רגליים זה ארבע ראשי נכון?
חחחח אני לא גמיש ברמה מפחידה....
אני לא יכול לעשות את התרגיל הזה...וממממממש לא 50 ממנו חחח זה מטורף.
הרמת רגליים =leg raises
לבטן
זה?
צר לי לאכזב אותך, זה תרגיל לאיליופסואס, הבטן עובדת כאן רק כמייצבת.
אני יודע על איזה תרגיל אתה מדבר, גם שם זה איליופסואס. הבטן נהיית דומיננטית אם מכופפים את רגליים ומעלים את הברכיים למעלה מעבר ל-90 מעלות של הירך עם הרצפה ככה שתהיה כפיפה בעמוד השדרה...דווקא התכוונתי לתרגיל שבו נתלים על המתח ומעלים את הרגליים, לא יכול להעלות סרטןן אני מהטלפון
אני מכיר את החשיבות של הגמישות ובגלל זה אני משתדל לעשות כמה שיותר תרגילי גמישות....לא מתקדם מהר בינתיים =/דבר ראשון, עצם העובדה שאתה לא גמיש זה רע. גמישות זאת תכונה בסיסית וחשובה בדיוק כמו כוח,
אני מציע לך את האתר הנ"ל- mobilitywod של קלי סטרט, זה אוצר בלום.
דבר שני, אחרי שתפתח גמישות בסיסית בהאמסטרינג בכתפיים אני מציע לך ללמוד לבצע את התרגיל
kipping toes to bar, תרגיל מעולה לא רק לידיים ועל הבטן, אלא גם "skill" בסיסי שלדעתי כל אדם צריך לעשות.
בהצלחה!
היה לנו יום חדר כושר כזה בווינגט ואמרו לנו אותו דובר....אני תמיד עושה לג ריזסט עם רגליים מקופלות בגלל זה.אני יודע על איזה תרגיל אתה מדבר, גם שם זה איליופסואס. הבטן נהיית דומיננטית אם מכופפים את רגליים ומעלים את הברכיים למעלה מעבר ל-90 מעלות של הירך עם הרצפה ככה שתהיה כפיפה בעמוד השדרה...