הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן (RussianHotGirl)

מצב
השרשור נעול
לא
הייתי עושה איזה AB\C לא מושקעת כשבנץ', BOR, פרס, סקואט ולתקופה קצרה מאוד גם דדליפט נורא היו דומיננטיים שם והקשבתי לאנשים פה בפרוום ובמקום לעבוד בטכניקה טובה הייתי פשוט מעמיס משקל כמה הכי הרבה שאני יכול לסגור איתו 3-6 חזרות ולא הייתי גודל מהדבר הזה..

אבל הנה עובדה שהרגליים שלך זה החלק הכי חזק אצלך ואתה גם הכי חזק בהם, לעומת יד קדמית\אחורית\כתפיים וכו'... שאתה כל היום מפמפם ועדיין הרגליים ב10 רמות מעליהם לא?

אבל הנה עובדה שהרגליים שלך זה החלק הכי חזק אצלך ואתה גם הכי חזק בהם, לעומת יד קדמית\אחורית\כתפיים וכו'... שאתה כל היום מפמפם ועדיין הרגליים ב10 רמות מעליהם לא?
'כל היום מפמפם'?
אני עובד 3 תרגילים לידיים בשבוע.
רגליים אני עובד 10 תרגילים
מן הסתם שרגליים זה חלק שיותר משקיעים בו.
לא חושב שיש לי אי איזון בין פלג גוף עליון לתחתון.. אבל אין לי כח להכנס לדיון הזה בכל אופן.
הרגלים לא גדלו לי מהסקוואטים או משו, הם תפסו תאוצה בחודשיים מסה שעשיתי לקראת התחרות (60-66 הבדל בהיקף)
כרגע הן חטובות היקף 60.
זה הבדל של מסה 8 שבועות .. כשבעיקר עבדתי סקוואטים 15-20 חזרות, לג פרס לחזרות גבוהות, לאנג'ים וכו'.

קבצים מצורפים

• Untitled.png
    Untitled.png
    KB 206.4 · צפיות: 197

עם כל הכבוד בגלל התיוג הזה הייתי צריך לקרוא 4 עמודים שלמים רק בשביל להבין על מה הסיפור.
אז תודה רבה על זה.

עכשיו לעניין,
אני לא מבין למה אתה מתייג אותו כשלמעשה אתה אמרת עליו "ילד שאינו יודע זקפה מהי"
אתה לא יכול לשחק מלוכלך ולבכות שנכנס לך חול לעין.
שניכם מתבטאים כמו ילדים וכל הדיון הזה פה בכלל (לא רק אתם) מבוסס על "אכלו לי שתו לי" ולמי יש זין יותר גדול או משתין יותר רחוק.

בילדרים זה בילדרים
ליפטרים זה ליפטרים.
שניהם בסדר, כל אחד בעולמו הוא וגם בעולמו של השני.

במבט אובייקטיבי, אני באמת לא מבין מה אתם רוצים מהבחור. קראתי את כל השרשור והוא אכן "מעליב" את הליפטרים בכך שהם שמנים חסרי תקנה שאוכלים בין היתר המון אקסטרא אוכל (בלי באמת לברור יותר מדי מה נכנס לפה). אז הרבה מהפעילים פה הם ליפטרים שלדעתו בגלל שהם שמנמנים הם לא נראים מתאמנים בכלל. סו וואט? אתם באים להרשים מישהו?
גם אתם צריכים לקחת דברים בפרופורציה. הוא לא קילל, הוא הביע דעה כוללנית ומפגרת וקיבל מוניטינים שליליים בערמות.

להגנתו אני חייב לומר, שאני מדפדף פה כבר כמה שנים וכמות הפוסטים שאני יכול להביא שבה שמים ללעג תוכניות של בילדרים או שיטות עבודה ותזונה שלהם ומכנים אותם בשמות כמו "אוהבי מראות" "כוסיות" וכו'... זה פשוט לא ייגמר.

לפחות לראות עיניי, הכל יחסית כשר.
הדיון עצמו מפגר בהחלט. אבל סה"כ אף אחד פה לא ירד לפסים אישיים ברמות שהייתי עושה עם זה משהו.

בכל אופן, ההערות האחרונות בנוגע לזקפה ולוזלין לא יחזרו על עצמם מכל הצדדים ונסגור את זה ככה.

אתם לא צריכים להתרגש אם לדעתו אתם שמנים והוא לא צריך להתרגש אם לדעתכם הוא שחיף או עובד בשיטות מפגרות.
כל אחד עושה בשביל עצמו ולא בשביל שאחרים יטפחו לו על השכם.
הפורום הזה הוא קרקע פוריה מדיי לליפטרים וכשהרב המתדיין הוא בעל דעה ליפטרית אז כל הרוח הגבית נושבת לשם.
אני אכליל לרגע ואגיד שסטטיסטית ליפטרים מראים אינטליגנציה וחשיבה טובה יותר מהבילדרים הממוצעים, אבל זה לא נותן להם זכות לדרוך על השיטות שלהם בפורום ולצחוק עליהם ואז ברגע שהם מקבלים חזרה אז כל הליפטרים מתאגדים ובוכים.

קיצר תלמדו להסתדר זה לא גנון.

נערך לאחרונה:
עכשיו :

Kiss and make up... 😘

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה אתה מלשין? 🤨

נשבר לי הזין מילדים כמוך רד לי מהחיים

אביעד , זה שרשור של כמה פוסטים לא ספציפי לנוכחי הזה שהוא מעלה ת׳סעיף.
תודה בכל אופן

נערך לאחרונה:
או בעצם אם לסכם:

אלו שרוצים להיות שמנים, לבלוע הלוטסטין עם כוס חלב, לא להתאמן בייספס/טרייספס, להגיד בעברית מונחים כמו קלין וג'רק (במקום לאו%ן ולנקות) אבל לעשות פרונט סקוואט של 500 קילו שיבושם להם.

ואלו שרוצים לספור קוביות וסיבים, לבלוע אנאבאר עם כוס הידרולייזד, לבודד כל סיב בבייספס, להגיד בעברית מונחים כמו סייקל (במקום וסת) אבל לעוף לשמיים מהפאמפ שאחרי 20 קילו דאמבלס שיבושם גם להם.

אין צודק או טועה... שאלה של השקפה... 😉
או בעצם אם לסכם:

אלו שרוצים להיות שמנים, לבלוע הלוטסטין עם כוס חלב, לא להתאמן בייספס/טרייספס, להגיד בעברית מונחים כמו קלין וג'רק (במקום לאו%ן ולנקות) אבל לעשות פרונט סקוואט של 500 קילו שיבושם להם.

ואלו שרוצים לספור קוביות וסיבים, לבלוע אנאבאר עם כוס הידרולייזד, לבודד כל סיב בבייספס, להגיד בעברית מונחים כמו סייקל (במקום וסת) אבל לעוף לשמיים מהפאמפ שאחרי 20 קילו דאמבלס שיבושם גם להם.

אין צודק או טועה... שאלה של השקפה... 😉

יאללה, אני הולך להרים כבד ולהסתכל על עצמי במראה (מדבר שתי השפות)... 🤘

נשבר לי הזין מילדים כמוך רד לי מהחיים

אביעד , זה שרשור של כמה פוסטים לא ספציפי לנוכחי הזה שהוא מעלה ת׳סעיף.
תודה בכל אופן

יש מצב שאתה צודק.
אני לא מכיר את המשתמש באופן אישי, שפטתי לפי הפוסט הזה בלבד.
אם מישהו מהמנהלים האחרים מכיר אותו שיעשה משהו בנדון.

אני פשוט לא הולך לעקוב אחרי הפרסומים שלו. והוא גם לא כותב בפורום סטרואידים אז אין לי שמץ.

השאלה היא אם הוא מעלה את הסעיף כי הוא סתם מעצבן ומטריל או שהוא חוצה פסים באופן אישי.

יש מצב שאתה צודק.
אני לא מכיר את המשתמש באופן אישי, שפטתי לפי הפוסט הזה בלבד.
אם מישהו מהמנהלים האחרים מכיר אותו שיעשה משהו בנדון.

אני פשוט לא הולך לעקוב אחרי הפרסומים שלו. והוא גם לא כותב בפורום סטרואידים אז אין לי שמץ.

השאלה היא אם הוא מעלה את הסעיף כי הוא סתם מעצבן ומטריל או שהוא חוצה פסים באופן אישי.

הוא כתב שם וגם קיבל אזהרה מיוני על קללות (ההודעות נמחקו, אתה עדיין יכול לקרוא אותן).

בכל מקרה, כרגע הוא בתקופת מבחן ואני חושב שהשרשור מיצה את עצמו, אז אני נועל.

• אהבתי
Reactions: SPF
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית