הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבי ראש , צריך עזרה מה לעשות

BarBibas

משתמש קבוע
1,573
1,247
נק' מוניטין:
5,883
1,573
1,247
אני יודע שזה קצת ארוך אבל בבקשה תקראו את זה כי יכול להיות שבהקדמה תמצאו את הבעיה שלי .

אז ככה , התחלתי להתאמן לפני 5 חודשים ועשיתי 3 חודשים מסה . העלאתי 12 ק"ג , עליתי מתת משקל (48 ק"ג) ל62 ק"ג והייתי א"ש גבוה עוד בתחילת המסה , סיימתי את המסה בסביבות 19 א"ש. אחר כך עשיתי חודש וחצי חיטוב והגעתי ל15-16 א"ש ונתקעתי , במשך שלושה שבועות לא היה שינוי לא במראה ולא במשקל. נכנסתי לדל פחמימה , אינטרוולים פעמיים בשבוע וAB, וירדתי למשקל 56 במשך חודש וקצת...

בזמן האחרון אני מרגיש עייפות למרות שאני ישן בערך 7 שעות בלילה(קשה לישון 8 קבוע כי יש בית ספר ומתחילים מוקדם). בכ"מ , היה אימון אחד , שעשיתי מקבילים ובסט האחרון אני חושב באמצע הסט קיבלתי פיצוץ לראש , פשוט כאב ראש בלתי נסבל , מין בום כזה לראש ... ראיתי מסך שחור לכמה שניות , והרגשתי כמו דופק כזה בראש בלתי נסבל , פשוט לא יכולתי להגיב למה שקרה סביבי... וזה קרה לי גם בשיעור ספורט במתח יום אחרי זה (במבחן מתח).

שישי שבת עבר רגוע , ושוב בראשון זה קרה (כל הפיצוצים בראש).

לדעתי זה בגלל הדל פחמימה (אני אוכל בין 60-75 גרם פחמימה ביום , ו350 קלוריות מתחת לRMR).

בגלל מה זה יכול לקרות לדעתכם ? ומה אתם מייעצים לי לעשות ?

תודה לכל מי שקרא ועזר , זה מקרה חירום ...

גיל 17 גובה 165 ס"מ משקל נוכחי 56 קילו אולי בכמה מאות גרמים יותר
אני שמח ששאלתי. בוודאי שיש לך תופעות לוואי של רעב וחולשה. אתה צם.
יש לך איזה 20 קילו לעלות לפני שהגוף שלך יתחיל לתפקד כמו שהוא אמור לתפקד.
אתה בן 17, אתה תעשה את זה מהר. אחלה גיל לגדול ולהתחזק בו. אל תבזבז אותו על דיאטות כשאתה שוקל 56, זה מקור לצרות. אתה צם. אתה לא אוכל כמו שצריך, וזה גורם לבעיות. הרבה חלבון, הרבה שומן, הרבה סקוואט ודדליפט. קרא על התוכנית SS בפורטל קילוגרם.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אני שמח ששאלתי. בוודאי שיש לך תופעות לוואי של רעב וחולשה. אתה צם.
יש לך איזה 20 קילו לעלות לפני שהגוף שלך יתחיל לתפקד כמו שהוא אמור לתפקד.
אתה בן 17, אתה תעשה את זה מהר. אחלה גיל לגדול ולהתחזק בו. אל תבזבז אותו על דיאטות כשאתה שוקל 56, זה מקור לצרות. אתה צם. אתה לא אוכל כמו שצריך, וזה גורם לבעיות. הרבה חלבון, הרבה שומן, הרבה סקוואט ודדליפט. קרא על התוכנית SS בפורטל קילוגרם.

בהצלחה
אחי כמה דברים
דב ראשון SS לא מתחילים עם אחוז שומן גבוה
דבר שני לא כל דבר צריך לדחוף SS
דבר שלישי אני בטווח הנורמלי ביחס משקל והגובה , קרוב לתת משקל באיזה 5-6 קילו , אבל אפשר להגיד שאני כבר בסוף החיטוב , וכל מה שהורדתי זה שומן נטו , חסר לי עוד קילו שתיים של שומן להוריד כדי להגיע לתוצאה שאני רוצה
אל תגיד סתם מה שאני אוכל , כי אני מבין בעסק פה ושם ויודע איך לאכול , ערכים סופיים שלי זה 60-75 גרם פחממה , 145-150 גרם חלבון , ושומן בהתאם למה שנשאר , בד"כ זה 60 גרם . זה תפריט בול לדל פחממה , רוב החלבון הוא חלבון מלא , כל ה]חממות הם פחממה מורכבת , וכל השומן הוא שומן ממקורות בריאים .
ולא התחלתי דיאטה ב56 קילו , התחלתי ב62 קילו ולאט לאט זה ירד ל56

דב ראשון SS לא מתחילים עם אחוז שומן גבוה
דבר ראשון אתה לא על אחוז שומן גבוה, דבר שני מתחילים SS כשמתחילים להתאמן גם אם אתה שוקל 180 קילו על 1.70
SS זו תוכנית למתאמנים מתחילים, התזונה בה נקבעת בהתאם למבנה הגוף איתו אתה מתחיל. שמנים לא שותים גלון חלב ביום בתוכנית. אתה למעשה משתלב יפה על מבנה הגוף של השחיף (ניחוש מושכל), ולכן גלון חלב יעשה לך טוב. זה לא חקוק בסלע, אפשר גם לאכול כמו ילד גדול מבלי לשתות חלב, זה לא עקרוני.

דבר שני לא כל דבר צריך לדחוף SS
מי שיכול להוסיף משקל לסקוואט, לדדליפט, לבנץ' ולפרס שלו מאימון לאימון זה מישהו שאין לו מה לחפש בשום תוכנית אחרת. וכן, אלה רוב המתאמנים.

דבר שלישי אני בטווח הנורמלי ביחס משקל והגובה , קרוב לתת משקל באיזה 5-6 קילו , אבל אפשר להגיד שאני כבר בסוף החיטוב , וכל מה שהורדתי זה שומן נטו , חסר לי עוד קילו שתיים של שומן להוריד כדי להגיע לתוצאה שאני רוצה
אתה לא אשם בכך שאתה לא חושב שאתה בתת משקל, זו החברה אשמה. במצב של היום, אף אחד הוא אף פעם לא מספיק רזה. אנשים ששוקלים 56 רוצים לחטב ל54. זה מביך. אתה צריך להוסיף מסת שריר, והרבה.

אל תגיד סתם מה שאני אוכל
אני לא אומר סתם. בשביל לרדת במשקל כשאתה שוקל 56 (וגם 60 וגם 70) אתה צריך לצום. הנה הוכחה:
ערכים סופיים שלי זה 60-75 גרם פחממה , 145-150 גרם חלבון , ושומן בהתאם למה שנשאר , בד"כ זה 60 גרם
אתה אוכל פחות מ1500 קלוריות ביום

חמור מאוד, ולא מפתיע שאתה סובל מתופעות לוואי של רעב וחולשה.

שמע, שום דבר לא בכוונה לתקוף אותך חלילה, פשוט הבאת את הגוף שלך למצב קיצון. לא אני וכנראה שאף אחד לא יכול לגרום לך להרגיש בריא וחזק כשאתה שוקל 56 ואוכל פחות מ1500 קלוריות ביום. זה פשוט המצב, אם אתה לא רוצה להשלים איתו זו בחירה שלך. אני יכול רק להציג בפניך את המידע הרלוונטי...

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון אתה לא על אחוז שומן גבוה, דבר שני מתחילים SS כשמתחילים להתאמן גם אם אתה שוקל 180 קילו על 1.70
SS זו תוכנית למתאמנים מתחילים, התזונה בה נקבעת בהתאם למבנה הגוף איתו אתה מתחיל. שמנים לא שותים גלון חלב ביום בתוכנית. אתה למעשה משתלב יפה על מבנה הגוף של השחיף (ניחוש מושכל), ולכן גלון חלב יעשה לך טוב. זה לא חקוק בסלע, אפשר גם לאכול כמו ילד גדול מבלי לשתות חלב, זה לא עקרוני.

מי שיכול להוסיף משקל לסקוואט, לדדליפט, לבנץ' ולפרס שלו מאימון לאימון זה מישהו שאין לו מה לחפש בשום תוכנית אחרת. וכן, אלה רוב המתאמנים.

אתה לא אשם בכך שאתה לא חושב שאתה בתת משקל, זו החברה אשמה. במצב של היום, אף אחד הוא אף פעם לא מספיק רזה. אנשים ששוקלים 56 רוצים לחטב ל54. זה מביך. אתה צריך להוסיף מסת שריר, והרבה.

אני לא אומר סתם. בשביל לרדת במשקל כשאתה שוקל 56 (וגם 60 וגם 70) אתה צריך לצום. הנה הוכחה:

אתה אוכל פחות מ1500 קלוריות ביום

חמור מאוד, ולא מפתיע שאתה סובל מתופעות לוואי של רעב וחולשה.

שמע, שום דבר לא בכוונה לתקוף אותך חלילה, פשוט הבאת את הגוף שלך למצב קיצון. לא אני וכנראה שאף אחד לא יכול לגרום לך להרגיש בריא וחזק כשאתה שוקל 56 ואוכל פחות מ1500 קלוריות ביום. זה פשוט המצב, אם אתה לא רוצה להשלים איתו זו בחירה שלך. אני יכול רק להציג בפניך את המידע הרלוונטי...
אחי SS אני לא רוצה לעשות בגלל שצריך שעות שינה יותר ממה שאני יכול כי אני בבצפר וגם בעיקר בגלל שאני לא רוצה להיות על אחוז שומן גבוה ובSS גם אם אתה עושה את זה נקי אתה תסיים באחוז שומן גבוה וזאת עובדה.
בבקשה תרד מהSS בוא נתמקד במטרה שלי - להוריד עוד טיפה אחוזי שומן
אני כרגע אוכל 1500 קלוריות ביום לפי המחשבון קלוריות .
הRMR שלי בסביבות 1850 , נגיד ואני יעלה את התפריט (יעלה את השומן בכמה גרמים ) שיהיה 1600 קלוריות , זה אפקטיבי לדעתך ? להמשיך ככה בחיטוב ? אני ממש רוצה להגיע למטרה שלי והקצבתי לעצמי עד חנוכה שזה עוד 3 שבועות בערך .
מה אתה אומר , לעשות מסה ולשים זין על שומן , או להמשיך בחיטוב אבל עם 1600 קלוריות ?
תוןדה רבה על העזרה אחי

אחי SS אני לא רוצה לעשות בגלל שצריך שעות שינה יותר ממה שאני יכול כי אני בבצפר וגם בעיקר בגלל שאני לא רוצה להיות על אחוז שומן גבוה ובSS גם אם אתה עושה את זה נקי אתה תסיים באחוז שומן גבוה וזאת עובדה.
בבקשה תרד מהSS בוא נתמקד במטרה שלי - להוריד עוד טיפה אחוזי שומן
אני כרגע אוכל 1500 קלוריות ביום לפי המחשבון קלוריות .
הRMR שלי בסביבות 1850 , נגיד ואני יעלה את התפריט (יעלה את השומן בכמה גרמים ) שיהיה 1600 קלוריות , זה אפקטיבי לדעתך ? להמשיך ככה בחיטוב ? אני ממש רוצה להגיע למטרה שלי והקצבתי לעצמי עד חנוכה שזה עוד 3 שבועות בערך .
מה אתה אומר , לעשות מסה ולשים זין על שומן , או להמשיך בחיטוב אבל עם 1600 קלוריות ?
תוןדה רבה על העזרה אחי
אם בשביל לחטב אתה צריך לאכול מתחת ל2000 קל', מירב הסיכויים שלחטב זה רעיון גרוע
במקרה שלך זה רעיון מאוד גרוע. 1600 קלוריות זה צום.
אתה לא תעלה באחוזי שומן כל כך הרבה כמו שאתה מפחד, אתה לא תראה כמו רפי גינת. אין לי פיתרון קסם שיעלה אותך אך ורק במסת שריר, והאמת שבכל מקרה לאף אחד אין ככה שבשביל להיות גדול וחזק אתה תיאלץ מתישהו לוותר מעניין הקוביות, גם אם זה זמני וגם אם לא.
לחטב זה פשוט ולוקח בערך 8-10 שבועות. לבנות מסת שריר זה משהו שלוקח יותר זמן, נשאר יותר זמן, ומועיל הרבה יותר מההבדל בין להיות 18% או 10%.

תעשה SS, תגדל ותתחזק הרבה. כשתשיג סקוואט של 3 פלטות הכל יהיה יותר פשוט, ואתה גם לא תרגיש חלש ורעב כמו שאתה מרגיש עכשיו.

המון בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אם בשביל לחטב אתה צריך לאכול מתחת ל2000 קל', מירב הסיכויים שלחטב זה רעיון גרוע
במקרה שלך זה רעיון מאוד גרוע. 1600 קלוריות זה צום.
אתה לא תעלה באחוזי שומן כל כך הרבה כמו שאתה מפחד, אתה לא תראה כמו רפי גינת. אין לי פיתרון קסם שיעלה אותך אך ורק במסת שריר, והאמת שבכל מקרה לאף אחד אין ככה שבשביל להיות גדול וחזק אתה תיאלץ מתישהו לוותר מעניין הקוביות, גם אם זה זמני וגם אם לא.
לחטב זה פשוט ולוקח בערך 8-10 שבועות. לבנות מסת שריר זה משהו שלוקח יותר זמן, נשאר יותר זמן, ומועיל הרבה יותר מההבדל בין להיות 18% או 10%.

תעשה SS, תגדל ותתחזק הרבה. כשתשיג סקוואט של 3 פלטות הכל יהיה יותר פשוט, ואתה גם לא תרגיש חלש ורעב כמו שאתה מרגיש עכשיו.

המון בהצלחה.
אוקיי אז אני יכנס למסה ויפיסי' עם החיטוב
אתה בטוח ב100 אחוז במה שאתה אומר ?? ש1600 בדל פחממה זה מעט מדי ? כי מבחינת רעב והכל אני מסתדר סבבה ..
מה אני יכול לעשות שאלו הנתונים שלי
ואני ממש לא רוצה קוביות , רוצה בטן שטוחה , יש לי קצת מדלדל ממש בקטנה , אבל אני רוצה בטן שטוחה וחזה מוצק ויש מעט שומן באזורים האלה...
לפי דעתי אני יעשה מסה , כמה חודשים טובים , ישים זין על שומן כי בכל זאת זה חורף , ואז יחטב בצורה רצינית
אבל אני עושה AB לא SS , אני מעדיף כרגע AB , עליתי יפה בתוכנית הזאת בתחילת האימונים שלי כשהייתי במסה והיא תועיל לי גם עכשיו
תודה רבה לך אחי עזרת מאוד , מה שאני יעשה זה מסה מעכשיו

1600 בדל פחממה זה מעט מדי ?
לא קשור לדל פחמימה או לא
לחיות על 1600 קלוריות כשאתה SO CALLED זכר בוגר זה לא תקין...

מה אני יכול לעשות שאלו הנתונים שלי
לא מדובר על גובה או פרצוף, מדובר על משקל ומסת שריר, זה לא נתונים מהשמים שאין לך אפשרות לשלוט בהם - אם אלה הנתונים שלך ואתה רציני בנוגע ללשנות אותם, לך על זה. זה אפשרי לחלוטין.

ואני ממש לא רוצה קוביות , רוצה בטן שטוחה , יש לי קצת מדלדל ממש בקטנה , אבל אני רוצה בטן שטוחה וחזה מוצק ויש מעט שומן באזורים האלה...
אין אפשרות לשפר רק דבר אחד ספציפי בגוף, לפחות לא ברמה מעל סבירה מינוס, הגוף עובד כמערכת. אתה תיאלץ לגדול ולהתחזק בכל הגוף. זה גם הרבה יותר טוב שהכל מאוזן.

אני מעדיף כרגע AB , עליתי יפה בתוכנית הזאת בתחילת האימונים שלי כשהייתי במסה
עלית יפה ממנה? אתה שוכח שאתה שוקל 56
לא עלית יפה ממנה. זו דוגמה למישהו שתוכנית המסה שלו לא הייתה טובה.

מה שאני יעשה זה מסה מעכשיו
אל תחשוב על "מסה", תחשוב על להתחזק. זה בא ביחד. תתעסק בלהשיג סקוואט של 3 פלטות. התוכנית שתשיג לך את זה הכי מהר היא חד משמעי SS.

• פותח/ת השרשור
לא קשור לדל פחמימה או לא
לחיות על 1600 קלוריות כשאתה SO CALLED זכר בוגר זה לא תקין...

לא מדובר על גובה או פרצוף, מדובר על משקל ומסת שריר, זה לא נתונים מהשמים שאין לך אפשרות לשלוט בהם - אם אלה הנתונים שלך ואתה רציני בנוגע ללשנות אותם, לך על זה. זה אפשרי לחלוטין.

אין אפשרות לשפר רק דבר אחד ספציפי בגוף, לפחות לא ברמה מעל סבירה מינוס, הגוף עובד כמערכת. אתה תיאלץ לגדול ולהתחזק בכל הגוף. זה גם הרבה יותר טוב שהכל מאוזן.

עלית יפה ממנה? אתה שוכח שאתה שוקל 56
לא עלית יפה ממנה. זו דוגמה למישהו שתוכנית המסה שלו לא הייתה טובה.

אל תחשוב על "מסה", תחשוב על להתחזק. זה בא ביחד. תתעסק בלהשיג סקוואט של 3 פלטות. התוכנית שתשיג לך את זה הכי מהר היא חד משמעי SS.
מוזר כי אני מכיר הרבה מפתחי גוף שעשו דל פחממה והגיעו לתוצאות יפות מאוד ואכלו בסביבות 1700-1800 קלוריות...

בתוכנית ab במסה שלי עליתי 14 קילו אחי , 56 זה המשקל הנוכחי שלי אחרי חודשיים וחצי חיטוב שחודש מתוכם זה דל פחממה
אל תזלזל בab זה אחלה תןכנית אם עושים אותה עם תזונה טובה ... לא כל דבר ss אחי ובוא נתמקד בי , אני לא רוצה ss לבנתיים אז תנסה לרדת מזה

מוזר כי אני מכיר הרבה מפתחי גוף שעשו דל פחממה והגיעו לתוצאות יפות מאוד ואכלו בסביבות 1700-1800 קלוריות...

בתוכנית ab במסה שלי עליתי 14 קילו אחי , 56 זה המשקל הנוכחי שלי אחרי חודשיים וחצי חיטוב שחודש מתוכם זה דל פחממה
אל תזלזל בab זה אחלה תןכנית אם עושים אותה עם תזונה טובה ... לא כל דבר ss אחי ובוא נתמקד בי , אני לא רוצה ss לבנתיים אז תנסה לרדת מזה

לא. הם אומרים שהם חיים על 1800 קלוריות, בשביל שאנשים כמוך יחשבו שזה הגיוני שהם כאלה מאסיבים חטובים ויבשים.
הקאטצ' הוא שהם חייבים לאכול פי כמה מ1800 קלוריות בשביל להמשיך להתקדם\לשמר את המצב, וכמות מכובדת של חומרים.
וזה למה כואב לי שבילדרים משקרים, מתאמנים מקשיבים להם ומנסים לעשות דברים שאדם טבעי לא יכול. והכל בשביל הכסף.

עכשיו תעשה טובה ותקשיב לעצות של beast, עם כל הכבוד לבילדרים שלך שחיים על 1800 קלוריות, לבן אדם יש קצת יותר ניסיון ממך ואין לו שום אינטרס חוץ מלעזור לך. סלח לי, אם ההגדרה שלך למפתחי גוף היא 70 קילו על 10 א"ש אז סתם קפצתי.

אני יודע שזה קצת ארוך אבל בבקשה תקראו את זה כי יכול להיות שבהקדמה תמצאו את הבעיה שלי .
אז ככה , התחלתי להתאמן לפני 5 חודשים ועשיתי 3 חודשים מסה . העלאתי 12 ק"ג , עליתי מתת משקל (48 ק"ג) ל62 ק"ג והייתי א"ש גבוה עוד בתחילת המסה , סיימתי את המסה בסביבות 19 א"ש. אחר כך עשיתי חודש וחצי חיטוב והגעתי ל15-16 א"ש ונתקעתי , במשך שלושה שבועות לא היה שינוי לא במראה ולא במשקל. נכנסתי לדל פחמימה , אינטרוולים פעמיים בשבוע וAB, וירדתי למשקל 56 במשך חודש וקצת...
בזמן האחרון אני מרגיש עייפות למרות שאני ישן בערך 7 שעות בלילה(קשה לישון 8 קבוע כי יש בית ספר ומתחילים מוקדם). בכ"מ , היה אימון אחד , שעשיתי מקבילים ובסט האחרון אני חושב באמצע הסט קיבלתי פיצוץ לראש , פשוט כאב ראש בלתי נסבל , מין בום כזה לראש ... ראיתי מסך שחור לכמה שניות , והרגשתי כמו דופק כזה בראש בלתי נסבל , פשוט לא יכולתי להגיב למה שקרה סביבי... וזה קרה לי גם בשיעור ספורט במתח יום אחרי זה (במבחן מתח).
שישי שבת עבר רגוע , ושוב בראשון זה קרה (כל הפיצוצים בראש).
לדעתי זה בגלל הדל פחמימה (אני אוכל בין 60-75 גרם פחמימה ביום , ו350 קלוריות מתחת לRMR).
בגלל מה זה יכול לקרות לדעתכם ? ומה אתם מייעצים לי לעשות ?
תודה לכל מי שקרא ועזר , זה מקרה חירום ...

לי היה את הפיצוצים האלה כשהפסקתי את הקפאין..

שמע, להעלות אותך בגיל 17 מ48 ל62 זה משהו שכל תוכנית עושה, זה מצב שמאוד קל לעלות בו ובצורה יחסית איכותית. אבל זה לא עקרוני, אם אתה לא רוצה לעשות SS אל תעשה, אבל אני לא יכול להגיד לך שאתה תקבל את התוצאות של SS.
ואלה התוצאות שאתה צריך. אבל יותר חשוב כרגע זה שתפסיק לצום...

ומה בילדרים עושים זה לא מעניין כי זה לא נכון ובכל מקרה כן, הם סובלים

~לא קראתי את כל השרשוים~

אבל רק כדי לוודא משהו, אתה בAD והכל טוב ויפה(לא ממש כי אתה צריך לעלות במשקל אבל נעזוב את זה)
אתה מבצע העמסות פחמימה? ואם כן אתה יכול לספר לי איך אתה מבצע אותם?
נראה לי שהבנתי מה קרה לך אבל תענה קודם.

• פותח/ת השרשור
לא. הם אומרים שהם חיים על 1800 קלוריות, בשביל שאנשים כמוך יחשבו שזה הגיוני שהם כאלה מאסיבים חטובים ויבשים.
הקאטצ' הוא שהם חייבים לאכול פי כמה מ1800 קלוריות בשביל להמשיך להתקדם\לשמר את המצב, וכמות מכובדת של חומרים.
וזה למה כואב לי שבילדרים משקרים, מתאמנים מקשיבים להם ומנסים לעשות דברים שאדם טבעי לא יכול. והכל בשביל הכסף.

עכשיו תעשה טובה ותקשיב לעצות של beast, עם כל הכבוד לבילדרים שלך שחיים על 1800 קלוריות, לבן אדם יש קצת יותר ניסיון ממך ואין לו שום אינטרס חוץ מלעזור לך. סלח לי, אם ההגדרה שלך למפתחי גוף היא 70 קילו על 10 א"ש אז סתם קפצתי.

זה חברים טובים שלי שאין להם אינטרסים לשקר לי אחי ...

לי היה את הפיצוצים האלה כשהפסקתי את הקפאין..

אני שותה כל יום 2 כוסות קפה , אחד בבוקר אחד לפני אימון למרות שלדעתי זה לא כל כך קשור

שמע, להעלות אותך בגיל 17 מ48 ל62 זה משהו שכל תוכנית עושה, זה מצב שמאוד קל לעלות בו ובצורה יחסית איכותית. אבל זה לא עקרוני, אם אתה לא רוצה לעשות SS אל תעשה, אבל אני לא יכול להגיד לך שאתה תקבל את התוצאות של SS.
ואלה התוצאות שאתה צריך. אבל יותר חשוב כרגע זה שתפסיק לצום...

ומה בילדרים עושים זה לא מעניין כי זה לא נכון ובכל מקרה כן, הם סובלים
יכול להיות , אבל SS אני לא יעשה אחי , יש לי את הסיבות שלי ... השאלה אם לעבור לAB של מסה ...

~לא קראתי את כל השרשוים~

אבל רק כדי לוודא משהו, אתה בAD והכל טוב ויפה(לא ממש כי אתה צריך לעלות במשקל אבל נעזוב את זה)
אתה מבצע העמסות פחמימה? ואם כן אתה יכול לספר לי איך אתה מבצע אותם?
נראה לי שהבנתי מה קרה לך אבל תענה קודם.
אני עד עכשיו ביצעתי פעמיים העמסה , כל 10 יום , והשלישית אמורה להיות מחר בשלישי .
אני עושה 10-12 גרם פחממה לכל קילוגרם מסת גוף רזה , שזה יוצא באזור ה500 גרם פחממה ביום העמסה
חלבון פי 1.8 משקל גוף , ושומן כמה שפחות , שואף לאפס.

לדעתי , ואחרי ייעוץ עם בן אדם שמבין בתחום - הוא אמר לי לעשות העמסה פעם ב4-5 ימים מכיוון שאני על 60-70 פחממה והגוף צריך יותר העמסות .
אם אני יעבוד לפי השיטה הזו (ובשאר הימים חיטוב דל פחממה רגיל , כל 4-5 ימים העמסה) , לדעתכם עד חנוכה זה יספיק לי על מנת להגיע ל13 אחוזי שומן (אני 15 עכשיו)
תודה רבה לכל מי שעזר

• פותח/ת השרשור
אז אני אחזק לך ואגיד לך שאתה צריך כל 5 ימים.
10 זה טווח גדול מדי.

אגב, אלה התופעות של התמכרות לקפאין

אוקיי , לדעתכם כל 5 ימים העמסה ושאר הימים חיטוב דל פחממה של 60-75 גרם פחממה יניב לי את התוצאות שאני שואף אליהם עד חנוכה?
וזה מה שימנע לדעתכם את הכאבי ראש האיומים האלו ? שאגב קרו לי גם היום באימון והפסקתי אותו בתרגיל הראשון..??

אוקיי , לדעתכם כל 5 ימים העמסה ושאר הימים חיטוב דל פחממה של 60-75 גרם פחממה יניב לי את התוצאות שאני שואף אליהם עד חנוכה?
וזה מה שימנע לדעתכם את הכאבי ראש האיומים האלו ? שאגב קרו לי גם היום באימון והפסקתי אותו בתרגיל הראשון..??
לא, כי אתה לא הולך להראות כמו שאתה רוצה לפני שתשקול מעל 75 בכל מקרה, וכי זה בכל מקרה לא יפתור את הבעייה. לטווח הארוך לחיות בלי לאכול מוביל לתופעות לוואי של רעב וחולשה, ובלי שאתה משנה את זה אתה ממשיך להיות רעב וחלש.

לא אמרת לפני כמה הודעות שאתה מתחיל מסה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית