הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבי ראש , צריך עזרה מה לעשות

BarBibas

משתמש קבוע
1,573
1,247
נק' מוניטין:
5,883
1,573
1,247
אני יודע שזה קצת ארוך אבל בבקשה תקראו את זה כי יכול להיות שבהקדמה תמצאו את הבעיה שלי .

אז ככה , התחלתי להתאמן לפני 5 חודשים ועשיתי 3 חודשים מסה . העלאתי 12 ק"ג , עליתי מתת משקל (48 ק"ג) ל62 ק"ג והייתי א"ש גבוה עוד בתחילת המסה , סיימתי את המסה בסביבות 19 א"ש. אחר כך עשיתי חודש וחצי חיטוב והגעתי ל15-16 א"ש ונתקעתי , במשך שלושה שבועות לא היה שינוי לא במראה ולא במשקל. נכנסתי לדל פחמימה , אינטרוולים פעמיים בשבוע וAB, וירדתי למשקל 56 במשך חודש וקצת...

בזמן האחרון אני מרגיש עייפות למרות שאני ישן בערך 7 שעות בלילה(קשה לישון 8 קבוע כי יש בית ספר ומתחילים מוקדם). בכ"מ , היה אימון אחד , שעשיתי מקבילים ובסט האחרון אני חושב באמצע הסט קיבלתי פיצוץ לראש , פשוט כאב ראש בלתי נסבל , מין בום כזה לראש ... ראיתי מסך שחור לכמה שניות , והרגשתי כמו דופק כזה בראש בלתי נסבל , פשוט לא יכולתי להגיב למה שקרה סביבי... וזה קרה לי גם בשיעור ספורט במתח יום אחרי זה (במבחן מתח).

שישי שבת עבר רגוע , ושוב בראשון זה קרה (כל הפיצוצים בראש).

לדעתי זה בגלל הדל פחמימה (אני אוכל בין 60-75 גרם פחמימה ביום , ו350 קלוריות מתחת לRMR).

בגלל מה זה יכול לקרות לדעתכם ? ומה אתם מייעצים לי לעשות ?

תודה לכל מי שקרא ועזר , זה מקרה חירום ...

גם אני דוגל בשיטה שתמשיך מסה, עזוב את חנוכה ותתחיל חיטוב לקראת הקיץ לא עכשיו(אני בחיטוב ואני אומר את זה, אבל עדיין)

העמסה פעם ב5 ימים תניב תוצאות טובות, אין לי מושג מה את רוצה עד חנוכה אבל באמת שזה לא משנה עכשיו כל עוד אין לך בשר.

• פותח/ת השרשור
לא, כי אתה לא הולך להראות כמו שאתה רוצה לפני שתשקול מעל 75 בכל מקרה, וכי זה בכל מקרה לא יפתור את הבעייה. לטווח הארוך לחיות בלי לאכול מוביל לתופעות לוואי של רעב וחולשה, ובלי שאתה משנה את זה אתה ממשיך להיות רעב וחלש.

לא אמרת לפני כמה הודעות שאתה מתחיל מסה?
כן אחי אבל מישהו מבין בתחום אמר לי פשוט להעלות את התדירות של ההעמסות לפעם ב4-5 ימים , וכך הגוף יקבל אנרגיה יותר ממה שקיבל עד עכשיו שזה היה כל 10 ימים
אני רוצה להמשיך עם זה 3 שבועות , יהיה בתקופה הזו בסביבות 5 העמסות , לדעתך עדיין זה לא בריא ? ולא יעשה כלום בעניין כאבי הראש?

כן אחי אבל מישהו מבין בתחום אמר לי פשוט להעלות את התדירות של ההעמסות לפעם ב4-5 ימים , וכך הגוף יקבל אנרגיה יותר ממה שקיבל עד עכשיו שזה היה כל 10 ימים
אני רוצה להמשיך עם זה 3 שבועות , יהיה בתקופה הזו בסביבות 5 העמסות , לדעתך עדיין זה לא בריא ? ולא יעשה כלום בעניין כאבי הראש?
אני לא הולך לעודד אותך לחטב כשאתה שוקל 56
והמישהו המבין בתחום הזה צריך לדעת שכשאתה שוקל 56 ואוכל מתחת ל1500 קל' ביום אתה תמשיך להיות רעב וחלש
לא יודע מה לגביי כאבי ראש, אבל המתכון הזה יגרום לך להיות אפילו יותר רעב ויותר חלש, וזה רעיון גרוע

• פותח/ת השרשור
אני לא הולך לעודד אותך לחטב כשאתה שוקל 56
והמישהו המבין בתחום הזה צריך לדעת שכשאתה שוקל 56 ואוכל מתחת ל1500 קל' ביום אתה תמשיך להיות רעב וחלש
לא יודע מה לגביי כאבי ראש, אבל המתכון הזה יגרום לך להיות אפילו יותר רעב ויותר חלש, וזה רעיון גרוע
אז אחי אני אומר שאני אעלה את התפריט ל1600 קלוריות ואשאר בדל פחממה , ויעשה העמסה כל 4-5 ימים
בצורה כזאת זה בסדר לדעתך ?

אז אחי אני אומר שאני אעלה את התפריט ל1600 קלוריות ואשאר בדל פחממה , ויעשה העמסה כל 4-5 ימים
בצורה כזאת זה בסדר לדעתך ?
לא, אתה תמשיך לרדת במשקל כשחסרים לך בערך 20 קילו למשקל הגוף. זה לא בסדר.

לא, אתה תמשיך לרדת במשקל כשחסרים לך בערך 20 קילו למשקל הגוף. זה לא בסדר.
מדהים אותי כמה ההנהלה פה מנסה לעזור לאנשים אפילו שזה ברור מאליו שהאדם מקובע לדעה אחרת ולא יעזור
You have earned my respect 🙌

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית