הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט

• פותח/ת השרשור ע-ד
  • פורסם בתאריך

ע-ד

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אני מקווה שאני אסביר את זה טוב.
עשיתי היום סקוואט בפעם הראשונה, ראיתי המון סרטונים וקראתי טיפים כבר בערך כשבועים לפני שהתחלתי והקפדתי לשמור על כולם עד כמה שזכרתי, אבל יש לי בעיה.
כשאני יורד בסקוואט אני גם יורד עם הגב, הכוונה הוא מעוקל כלפי פנים (כלפי הבטן) אבל מתכופף קדימה ככל שאני יורד ויוצא שכשאני עולה אני עושה כמו חצי סקואט וחצי גוד-מורנינג כי אני מיישר חזרה את הגב.
לא משנה מה אני עושה, עשרות חזרות ואני לא מצליח לא לכופף את הגב כאילו אין לי שליטה בו, יש איזה שהם טיפים לאיך להמנע מזה?

• פותח/ת השרשור
אני לא אוכל לצלם כרגע סרטון טכניקה רק מחר כשאתאמן.
אני מבצע סקוואט LOW BAR והשתמשתי בעיקר באתר הזה - http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/#4 .
מעניין אותי לדעת האם הבעיה שציינתי היא נפוצה? יש איזה שהם טיפים שתוכל להגיד בינתיים מבלי לראות סרטון טכניקה על מנת שאבוא מוכן ככל האפשר לאימון מחר?

• פותח/ת השרשור
אוקיי.
אתה ממליץ לי באימון מחר לסיים 3 סטים של סקוואט או פשוט לצלם בדיקת טכניקה ולעבוד רגליים כמו שעבדתי עד עכשיו (לג פרס ועוד מכונה אחת)?

תעשה אימון SS כרגיל, באימונים הראשונים זה אומר שהמשקל עוד לא ממש כבד, ותצלם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית