הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה איך הגוף שלי????

NISIM2337

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
טוב אז אני בן 16 (עוד שבועיים 17) ואני לא ממש מתאמן הזמן הרצוף הגדול ביותר שלי הוא שבועיים
והייתי בחופש פסח חודש בחדר כושר
אני רוצה להתחיל יותר ברצינות מה כדאי ובמה אני צריך שיפור

אני עושה בערך 70 שכיבות שמיכה בפעם אחד
אם יש דברים שאני צריך לכתוב כדי שתדעו יותר תגידו

גובה:1.65
אחוז שומן:11%
מתאמן: לא (הפעם האחרונה בחופש פסח)
משקל: 56
<<<< לגודל מלא לחצו על התמונה >>>>

הנה התמונות שלי מימין לשמאל הזמן הוא בערך 4 חודשים בין תמונה לתמונה (בכללי בדיוק שנה)

גב

קדמי

יד קדמית

שריר אחורי

מה אתם אומרים?? ותנו עצות
אם יש דברים שאני צריך לכתוב כדי שתדעו יותר תגידו

נערך לאחרונה:
בחיים לא התאמנת?אתה נראה מטורף,גנטיקה מעולה,תרשם לחדר כושר אולי אפילו תעלה על במה עם כזאת גנטיקה םO

בחיים לא התאמנת?אתה נראה מטורף,גנטיקה מעולה,תרשם לחדר כושר אולי אפילו תעלה על במה עם כזאת גנטיקה םO

קצת מגזים, לא כל אחד שלא התאמן הוא אוטומטית גנטיקה מעולה. הבחור רזה, סביר להניח לא התאמן אבל משחק כדורגל\כדורסל עושה שכיבות סמיכה\מתח מדי פעם ובאופן כללי נשאר מאוד חטוב כנראה מתת תזונה.

יש פונטנציאל, גנטיקה טובה.
להבא כשאתה מצלם את הבייספס (יד קימית) אל תצמיד אותה לגוף.

בסך הכל נראה ממש טוב לאחד שלא מתאמן..כדי לך להתחיל לקחת את עצמך בידיים, יהיה מעניין לראות אותך בעתיד :]

• פותח/ת השרשור
קצת מגזים, לא כל אחד שלא התאמן הוא אוטומטית גנטיקה מעולה. הבחור רזה, סביר להניח לא התאמן אבל משחק כדורגל\כדורסל עושה שכיבות סמיכה\מתח מדי פעם ובאופן כללי נשאר מאוד חטוב כנראה מתת תזונה.

דבר ראשון אני שונא כדורגל וכדורסל ואני רוב היום מול המחשב חחח ואני כמעט לא זז מדי פעם אני עושה שכיבות שמיכה קצת (השיא שלי זה89)
ואיזה תת תזונה אני אוכל מלא אני רוצה להשמין אבל אל הולך לי

יש פונטנציאל, גנטיקה טובה.
להבא כשאתה מצלם את הבייספס (יד קימית) אל תצמיד אותה לגוף.

בסך הכל נראה ממש טוב לאחד שלא מתאמן..כדי לך להתחיל לקחת את עצמך בידיים, יהיה מעניין לראות אותך בעתיד :]

ולא הצמדתי את היד אמרו לי את זה גם בפורום אחר אתה רוצה אני יתן תמונה עם היד רחוקה מהגוף??

נערך לאחרונה:
דבר ראשון אני שונא כדורגל וכדורסל ואני רוב היום מול המחשב חחח ואני כמעט לא זז מדי פעם אני עושה שכיבות שמיכה קצת (השיא שלי זה89)
ואיזה תת תזונה אני אוכל מלא אני רוצה להשמין אבל אל הולך לי

קודם כל זה חמור מאוד.

דבר שני, בן אדם שעושה 89 שכיבות סמיכה בלי להתאמן זה נשמע לי מצוץ מהאצבע 😃
לא מגיעים ל 90 שכיבות סמיכה בלי לעשות שכיבות סמיכה.

שלא תבין לא נכון, לדעתי לגיל שלך אתה בסדר גמור. תתחיל להתאמן (ולאכול) ויהיה אף יותר טוב.

פוטנציאל יש. החזה "מפגר" אחרי הכתפיים והידיים, ולא ראינו אפילו את פלג הגוף התחתון. כמובן שאפשר לשפר את המצב.

תחושתי היא שחילוף החומרים אצלך מהיר (מסיבה שלא אנחש מפאת חוסר ידע), מה ש"מבליט" את השרירים אצלך. יש אפשרות, ויש מוטיבציה, אז תתחיל להשקיע בנושא קצת יותר.

• פותח/ת השרשור
קודם כל זה חמור מאוד.

דבר שני, בן אדם שעושה 89 שכיבות סמיכה בלי להתאמן זה נשמע לי מצוץ מהאצבע 😃
לא מגיעים ל 90 שכיבות סמיכה בלי לעשות שכיבות סמיכה.

שלא תבין לא נכון, לדעתי לגיל שלך אתה בסדר גמור. תתחיל להתאמן (ולאכול) ויהיה אף יותר טוב.

אחי נראה לך שאני צוחק אני הייתי מתאמן לפני שנתיים והפסקתי אבל אני כתבתי כבר שאני עושה מדי פעם אבל אני לא קורא לזה אימונים אימונים זה מסיבי ואני ממש לא עושה ככה אני עושה שמתחשק לי

אני חושב שיש לך אחלה גנטיקה ונראה די טוב.
אתה עוד ילד וזה מעניין, צריך להכניס את הגוף קצת יותר לפרופורציה.
ולעלות עוד מאסת שריר, אבל יפה מאוד יחסית למי שלא מתאמן באופן קבוע.

• פותח/ת השרשור
יש מצב שמשהו פה נותן לי הצעה לאיך להתאמן? כי אין לי מושג.. ועוד משהו אני כמעט לא יושן ואני חושב שזה גם אחד הדברים שפגע לי בגדילה (בגובה)

ובכלל אם אפשר הצעות אני מאוד אשמח מאז שהאשכול הזה נכתב לא הרמתי גפרור אני עובד קצת הרבה (עבודה לא פיזית) ואני מרגיש שאני נחלש מאוד אפילו אם על הדף לא רואים את זה אני מרגיש את זה בהרבה דברים.
אני יודע שאני מקפיץ פה אשכול ממש ישן אבל מאוד יעזור לי אם תתנו הצעות.

אני מאוד בעייתי באוכל שזה אומר שאני לא אוכל הרבה מאוד דברים וגם שאני אוכל פעם ב.. אבל אז אני אוכל הרבה מאוד (מאוד!)

אני מוכן להוציא כסף על תוספים שיעזרו לי בהתפתחות זה לא הבעיה אשמח לשמוע כל דבר שיש לכם לומר.
תודה רבה!

נערך לאחרונה:
קודם תתחיל מזה שתבנה לעצמך תפריט קלוריות למסה יש כאן באתר מדריך להכנת תפריט, אחרי זה תירשם לחדר כושר ותתחיל לעבוד SS אם ממש קשה לך +להגיע לכמות הקלוריות שנידרשת או החלבון תתחיל לתסף בגיינר ואבקת חלבון וכמובן במולטיויטמין ואמגה 3(כל זה לא חייב בתנאי שאתה משיג הכל מהתזונה שאתה אוכל)

קודם כל אתה ניראה מצויין, ואתה כבר בן 17! 👏
תתחיל לקרוא קצת.. אל תשתגע עם הקריאה כי אתה פשוט תאבד את עצמך ותמשיך לא להרים גפרור.
לאט לאט אתה תקרא לבד אתה תראה.

אני מציע שקודם כל תתמקד בזה http://www.kilogram.co.il/252/תוכנית-אימונים-מארק-ריפטו/

תקרא ותבין הכל ואם אתה לא יודע טכניקות אתה יכול להסתכל באתר ולשאול מה שבא לך, אנשים עונים בשמחה.

אם נשאר לך כוח אז אתה יכול לקרוא את זה, זה מאוד יעזור לך http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

חשוב שלא תקפוץ מעל פופיק בלקנות תוספים כי יכול להיות שאתה לא תצטרך אותם בכלל וחבל על הכסף.
מה שכן חשוב זה התוספים למטרות בריאות כמו אומגה 3, ויטמינים ומינרלים.
אל תתמקד בזה כרגע, קודם כל תתחיל להתאמן להראות התעניינות ואז תחשוב אם להוציא כסף או לא.
הכי טוב יהיה שתבין למה אתה מוציא כסף על כל דבר ולא להוציא כי "החבר הסוס אמר"

בהצלחה!

זה אשכול מלפני שנה וחצי

כן אבל הוא פתאום כתב הודעה לפני כמה ימים, אז שיהיה (במקום לפתוח אשכול חדש).
אגב, לפותח האשכול - אתה דתי?

• פותח/ת השרשור
כן אני דתי.
ומטרת האימון שלי היא כי זה מה שאני רוצה לא בגלל צבא או משהו אחר.

וכן נראה הגיוני יותר להמשיך באשכול הזה במקום לפתוח חדש לא?
ותודה ל wander land ולכל השאר על העזרה והקישורים אני יעבור על זה ב"ה במוצא"ש.

תודה.

מי זה השם? ולמה הוא צריך ממנו עזרה בלעבור על הקישורים? זו פעולה דיי פשוטה.

• פותח/ת השרשור
לא נכנס לזה פה אבל בתור מאמין.. בכל דבר צריך עזרה.
בין אם זה לעבור על הקישורים/בעבודה/או סתם בכל דבר אחר בחיים.

---------- התגובה התווספה ב 21:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:27 ----------

קודם כל אתה ניראה מצויין, ואתה כבר בן 17! 👏
תתחיל לקרוא קצת.. אל תשתגע עם הקריאה כי אתה פשוט תאבד את עצמך ותמשיך לא להרים גפרור.
לאט לאט אתה תקרא לבד אתה תראה.

אני מציע שקודם כל תתמקד בזה http://www.kilogram.co.il/252/תוכנית-אימונים-מארק-ריפטו/

תקרא ותבין הכל ואם אתה לא יודע טכניקות אתה יכול להסתכל באתר ולשאול מה שבא לך, אנשים עונים בשמחה.

אם נשאר לך כוח אז אתה יכול לקרוא את זה, זה מאוד יעזור לך http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

חשוב שלא תקפוץ מעל פופיק בלקנות תוספים כי יכול להיות שאתה לא תצטרך אותם בכלל וחבל על הכסף.
מה שכן חשוב זה התוספים למטרות בריאות כמו אומגה 3, ויטמינים ומינרלים.
אל תתמקד בזה כרגע, קודם כל תתחיל להתאמן להראות התעניינות ואז תחשוב אם להוציא כסף או לא.
הכי טוב יהיה שתבין למה אתה מוציא כסף על כל דבר ולא להוציא כי "החבר הסוס אמר"

בהצלחה!

אז אחרי שקראתי הכל יש לי כמה שאלות..

א. יש הרבה מושגים שאני בכלל לא מבין כמו כל מיני שמות של תרגילים. (יש באתר פירוש מאנגלית לעברית?)

ב. וכנראה השאלה שכולם שואלים.. האם התרגילים של הרמת המשקולות פוגעות בגובה? כי גם אם יש לי סיכוי לגבוהה בעוד סנטים אני לא רוצה להרוס אותו, לא גבהתי מאז פתיחת האשכול ב2009 😵

תודה רבה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית