הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים ופסיכומטרי

idoiloz

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
היי

נתונים:
גיל 21
גובה 1.74
משקל 63

אודה לעזרתכם בנוגע לתוכנית אימונים (יעוץ ודגשים כמה שניתן, לא בנייה בשלמותה)
בזמן תקופת הפסיכומטרי.. (שאלוהים יעזור לי)
חקרתי המון שיטות וקשה לי להבין מה עדיף - המטרה שלי היא לשמור על מה שיש לי ("תחזוקה")
כמובן שבשילוב של תזונה נכונה זה יעשה את כל הקסם.
היכולת שלי להתאמן בחדר כושר תהיה כ4 פעמים בשבוע במקסימום.. (יכול להשתנות וסביר להניח שישתנה...)
ככה שאני צריך לנצל את הזמן כמו שצריך.
חשבתי על פיצול של AB או אולי על FBW ?

כמו שאמרתי זה לא לבנות לי תוכנית זאת בקשה לדגשים או המלצות לאימונים בזמן עומס

תודה רבה ובוקר טוב! 😃

בעיקרון אין תוכנית שמתאימה ספציפית לתקופות לחץ- פסיכו',מעבר דירה או לא יודע מה...
אמרת שאתה יכול לעבוד בין 3-4 אימונים בשבוע לכן תוכניות כמו- AB, FBW' ABC מאוד יתאימו לך...
*לך על תוכנית שכיף לך איתה וזורמת לך כדי שלא תתבאס וגם כשיש טיפה לחץ לא תרים ידיים ויהיה לך יותר קל להקפיד ולהתמיד..
תתחיל עם תוכנית של 3 פעמים בשבוע ככל שתתקדם עם הפסיכו' זה יהיה יותר לחוץ ומורכב לכן לא ממליץ לך להתחיל עם 4 ולרדת ל-3.. (תתחיל ותשמור על קו מסויים)
מבחינת שימור המצב הקיים- תפריט עם מאזן קלורי ניטרלי!

ממליץ בפסיכומטרי לעבוד במתכונת של AB בהיקף של 3 פעמים בשבוע, ככל שתתקרב למועד הבחינה 4 פעמים יכול להיות קצת יותר מדי
אין שום מטרה להתחיל מ4 ולרדת ל3, עדיף שתתרגל לתכנית אחת ותשאר איתה כל התקופה

דגשים:
לא להגזים ביותר מדי תרגילים, שעיקר התכנית יהיה בנוי מתרגילים כנגד מוט ו/או תרגילים מורכבים(סקוואט, מתח, בנץ' פרס, מקבילים, פרס, דדליפט וכו') בהתקדמות ליניארית במשקלים

חחחחחחחחחחחחחחחחח יהושע חזק.

גם אני נוטל חלק במשימה הלא כל כך קלה של לימודי פסיכומטרי בשילוב עבודה כמלצר וכל זאת בעודי לובש מדים בצבע ירוק-זית.
אישית כדי להתמודד עם כל זה ואימונים אני נמצא במאזן קלורי חיובי ומתאמן AB לפי הפורטל 3 פעמים בשבוע, ורואה התקדמות.
תשדל בתקופה הזו לעשות מה שאתה אוהב, ולהינות - מההתמודדות הקודמת שלי עם הפסיכומטרי, למדתי שרק ככה המוח שלי נשאר צלול וחד מספיק כדי לקלוט את כל המילים/משפטים/מושגים ושאר ירקות. אך למרות כל זאת, לכל אחד ודרכו שלו עם התמודדות במצבי לחץ.

Back
למעלה תחתית