הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Perfect 3000

Ron Biton

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
שלום

התחלתי מסה לפני שלושה שבועות ואני לא ממש רואה תוצאות (ועוד לפי מה שקראתי בהתחלה התוצאות אמורים לבוא במהירות יחסית).

אני בן 15, 1.83 מטר, שוקל 67-68 וזה התפריט שלי בגדול: (כמובן שאני מגוון פה ושם, אבל אני דואג שהערכים ישמרו)

r8zym88ttb5gkvro72jp.png

(הטבלה והערכים לפי מחשבון קלוריות באינטרנט).

אני רזה מאוד, אף פעם לא הייתה לי נטייה להשמין והבנתי שבמצבים כאלה צריך לאכול עוד מעבר כדי באמת לעלות במסה בצורה מורגשת.
יהיה לי קשה מאוד לדחוס עוד ארוחה או שניים, אז חשבתי על גיינר.

קראתי על Perfect 3000, שיש בו 3000 קלוריות במנה, אז יש לי כמה שאלות.
1. בכללי, איך הגיינר הזה? מבחינת טעם, איכות והתאמה לצרכים שלי, ואם יש לכם המלצה לגיינר יותר טוב בשבילי.
2. כמה מנות יש בכל הקופסה? (בהנחה שאני לא יקח מנה שלמה)
3. כמה אתה ממליצים לי לאכול ממנו כל יום? (כי כמו שרשמתי למעלה לא נראה לי אמיתי לקחת מנה של 3000 קלוריות).

זהו בגדול,
תודה לעוזרים 😃

התפריט בסדר, אולי להוסיף עוד איזה משהו קטנטן כמו חיצ כוס חלב והוא מעולה.
אל תצפה לראות תוצאות כל כך מהר, במיוחד לא בעצמך. אתה רואה את עצמך כל יום, זה כמו שאתה מסתפר ופתאום אתה שם לב שיש לך שוב שיער ארוך.
אין לך שום צורך בגיינר, ובטח לא לאכול 3000/1500 קלוריות רק מגיינר, אתה פשוט תהיה פח זבל מהלך.
עדיף שתראה לנו את התוכנית שלך, יותר סביר שהיא הבעיה מאשר התפריט במקרה הזה או אולי השינה (אתה צריך לישון לפחות 7-8 שעות כל לילה).
אגב, המקום של זה הוא בפורום מתחילים בתזונה ואימונים, לא פה.

בעייני השוקולד מיותר, תחליף אותו באוכל אמיתי, סה"כ נראה תפריט בסדר גמור בהדרגה תעלה בקלוריות. אם תמשיך לאכל כמו שצריך אני מאמין שתוך חודשיים אתה תתחיל לראות את השינוי וגם תתחיל לקבל פידבקים מהסביבה, לפחות מניסיוני.

• פותח/ת השרשור
התפריט בסדר, אולי להוסיף עוד איזה משהו קטנטן כמו חיצ כוס חלב והוא מעולה.
אל תצפה לראות תוצאות כל כך מהר, במיוחד לא בעצמך. אתה רואה את עצמך כל יום, זה כמו שאתה מסתפר ופתאום אתה שם לב שיש לך שוב שיער ארוך.
אין לך שום צורך בגיינר, ובטח לא לאכול 3000/1500 קלוריות רק מגיינר, אתה פשוט תהיה פח זבל מהלך.
עדיף שתראה לנו את התוכנית שלך, יותר סביר שהיא הבעיה מאשר התפריט במקרה הזה או אולי השינה (אתה צריך לישון לפחות 7-8 שעות כל לילה).
אגב, המקום של זה הוא בפורום מתחילים בתזונה ואימונים, לא פה.

תודה על התגובה 😃
אז אין צורך בגיינר? מעולה, בכל מקרה, בגדול עד עכשיו (אפילו לפני שהתחלתי את המסה), משהו כמו חודשיים אני עובד עם תוכנית AB שאני כתבתי ודווקא אני רואה איתה תוצאות במשקלי עבודה, למרות שהיא מתחילה ממש לשעמם אותי והבנתי שצריך להחליף תוכנית כל תקופה, על איזה תוכנית אתה ממליץ לי? (רציתי להתחיל עם SS, אבל הבנתי שהיא מיועדת יותר לכוח מאשר למסה), איזה תוכנית הכי מומלצת לתקופת מסה?

אם התפריט בסדר אז מעולה, אשמח לתשובה על השאלה למעלה לגבי התוכנית.

נ.ב זאת התוכנית הנוכחית שלי:

A:
חזה - 12X2 סטים בנץ', 12X2 פרפר במשקל חופשי, ו-12X2 במכשיר שאני לא סגור על השם שלו.
כתפיים - 12X3 מנוף במכשיר, 12X3 הנפת משקולות לצדדים
יד אחורית - 12X2 - לא סגור על השם של התרגיל (אבל הנה GIF) ועוד תרגיל 12X2 (הנה GIF)

B:
גב - 12X3 - מתח, 12X3 פולי עליון
יד קדמית - 12X2 כפיפת מרפקים עם מוט (W), וגם 12X2 כפיפת מרפקים עם דאמבלים.
רגליים - 12X3 סקוואט, 12X3 לחיצת רגליים.

בסוף כל אימון אני עושה בטן 4 סטים בגיוון.

בעייני השוקולד מיותר, תחליף אותו באוכל אמיתי, סה"כ נראה תפריט בסדר גמור בהדרגה תעלה בקלוריות. אם תמשיך לאכל כמו שצריך אני מאמין שתוך חודשיים אתה תתחיל לראות את השינוי וגם תתחיל לקבל פידבקים מהסביבה, לפחות מניסיוני.

אוקיי, תודה אשמח לתשובה גם ממך על מה ששאלתי אותו למעלה.

התרגילים של היד אחורית לא עובדים אבל זה לא ממש קריטי, בעיני בבנץ' תוריד ל 6-8 חזרות ותעלה ל 3 תוסיף עוד 2 סטים של לחיצה בשיפוע עליון עם משוקלות יד, לחיצת כתפיים במשקולות 3X6-8 הנפות לצדדים תשאיר כמו שזה ויד אחורית לא ממש קריטי רק שלא תעבוד יותר מידי.
בסקוואט תוריד גם לטווח חזרות יותר נמוך ובלחיצת רגליים גם אתה יכול להוריד בעייני..

• פותח/ת השרשור
התרגילים של היד אחורית לא עובדים אבל זה לא ממש קריטי, בעיני בבנץ' תוריד ל 6-8 חזרות ותעלה ל 3 תוסיף עוד 2 סטים של לחיצה בשיפוע עליון עם משוקלות יד, לחיצת כתפיים במשקולות 3X6-8 הנפות לצדדים תשאיר כמו שזה ויד אחורית לא ממש קריטי רק שלא תעבוד יותר מידי.
בסקוואט תוריד גם לטווח חזרות יותר נמוך ובלחיצת רגליים גם אתה יכול להוריד בעייני..

אז לדעתך להשאר עם AB? כי הבנתי שיש תוכניות שיותר מומלצות לתקופת מסה.

אז לדעתך להשאר עם AB? כי הבנתי שיש תוכניות שיותר מומלצות לתקופת מסה.
מה אתה אומר על FBW? או SS? כרגע לתקופת המסה.
אני אישית מעדיף AB כל עוד המשקלי עבודה שלך סבירים, לפי דעת רוב הפורום עדיף SS

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית