הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלת תם

יאיר

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
אם אני עולה במשקלים באימונים ,האם זה אומר שהשריר שלי גדל? איך אני יודע אם השריר גדל?
יש לי משקל בבית אבל קראתי מאמרים פה והבנתי שזה לא אומר הרבה בכלל
איך אני יודע שאני מתקדם נכון?
לפני שבוע וחצי התחלתי תזונה של מסה ...כלומר מאזן קלורי חיובי לאחר חודש של חיטוב ומאזן קלורי שלילי
עליתי ב9 ימים -4 קילו
האם זה הגיוני? אולי בגלל הנוזלים?
ואיך אני יודע כמה מזה זה שריר?

המטרה של השאלות להבין אם אני עושה דברים נכון..כדי לתקן..
תודה מראש!

הארבעה קילו שעלית הם ברובם נוזלים. המדד הכי טוב לעלייה במסת שריר הוא עלייה במשקלי עבודה. אמנם אתה יכול לעלות במשקלי עבודה גם בגלל שיפור בטכניקה ובגיוס יחידות מוטוריות, אבל העלייה העיקרית היא עלייה במסה. חוץ מזה אל תפחד לבדוק משקל גוף. אם עלית במשקל גוף וגם במשקלי עבודה - אתה עולה במסת שריר, אם עלית רק במשקל גוף אז כנראה שהרוב זה שומן.

• פותח/ת השרשור
הארבעה קילו שעלית הם ברובם נוזלים. המדד הכי טוב לעלייה במסת שריר הוא עלייה במשקלי עבודה. אמנם אתה יכול לעלות במשקלי עבודה גם בגלל שיפור בטכניקה ובגיוס יחידות מוטוריות, אבל העלייה העיקרית היא עלייה במסה. חוץ מזה אל תפחד לבדוק משקל גוף. אם עלית במשקל גוף וגם במשקלי עבודה - אתה עולה במסת שריר, אם עלית רק במשקל גוף אז כנראה שהרוב זה שומן.
הבנתי תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית