הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלת חיטוב

• פותח/ת השרשור
אם אתה עושה אימוני כוח אתה שומר יותר על מסת שריר כלומר יותר אחוז מהמשקל שאתה מוריד הוא שומן ולא שריר.
אירובי שורף קלוריות כלומ אתה מגדיל את הגרעון ככה, אבל שים לב שגרעון גדול מדי זה לא תוצאות מהירות יותר. כלומר בהתחלה ולי זה ייראה ככה, אבל הגוף שלך יוריד יותר מסת שריר וגם יאיט את החילוף חומרים.

אתה 1.68, ובתמונה אתה נראה מאוד חטוב. נראה לי מיותר לגמרי לרדת עוד.

אממ איך אדע מהו הגירעון המקסימלי עבורי ? בנוסף לזאת אני עושה כל יום אירובי בוקר ואירובי ערב שבמהלכם בבוקר אני מוריד 500 קלוריות
ובערב 250 (לפי הצג על רמה 2 סטפר) והאם ביום העמסה יש "ההפך מגרעון גדול מדי" הכוונה ל השמנה ביום אחד יותר מדי ? עם כן מה המקסימום שאוכל לאכול ביום ההעמסה (כל יום שבת אני עושה העמסה)

לגבי ההמשך לרדת עוד משקל אני רוצה פשוט להיות יותר ויותר חטוב ואז להתחיל מסה , אם זאת אני רוצה גם לחזק את עצמי אחרי זה כדי שאוכל להצליח מתח ביד אחת (כמה שפחות משקל - כמה שיותר מסה אחרי זה נראה לי יחזק אותי הרבה..)

אממ איך אדע מהו הגירעון המקסימלי עבורי ? בנוסף לזאת אני עושה כל יום אירובי בוקר ואירובי ערב שבמהלכם בבוקר אני מוריד 500 קלוריות
ובערב 250 (לפי הצג על רמה 2 סטפר) והאם ביום העמסה יש "ההפך מגרעון גדול מדי" הכוונה ל השמנה ביום אחד יותר מדי ? עם כן מה המקסימום שאוכל לאכול ביום ההעמסה (כל יום שבת אני עושה העמסה)

לגבי ההמשך לרדת עוד משקל אני רוצה פשוט להיות יותר ויותר חטוב ואז להתחיל מסה , אם זאת אני רוצה גם לחזק את עצמי אחרי זה כדי שאוכל להצליח מתח ביד אחת (כמה שפחות משקל - כמה שיותר מסה אחרי זה נראה לי יחזק אותי הרבה..)
לא קראת אה?
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
רוב השאלות שלך אם לא כולן כתובות פה

אממ איך אדע מהו הגירעון המקסימלי עבורי ?
לא תדע. אין גרעון מקסימלי, כלומר בכל גרעון אתה צפוי להוריד גם שריר וגם שומן, וגם החילוף חומרים צפי להאיט עם הזמן, פשוט כמה שהגרעון גדול יותר אתה תוריד יותר שריר.
והאם ביום העמסה יש "ההפך מגרעון גדול מדי" הכוונה ל השמנה ביום אחד יותר מדי ? עם כן מה המקסימום שאוכל לאכול ביום ההעמסה (כל יום שבת אני עושה העמסה)
אתה לא תשמין מיום אחד של העמסה (אולי אם תאכל נגיד 30000 קלוריות ביום אבל אני מניח שאף באדם לא יגיע לספרים כאלה). בדיוק כמו שלא תתחטב מיום אחד של דיאטה.
לגבי ההמשך לרדת עוד משקל אני רוצה פשוט להיות יותר ויותר חטוב ואז להתחיל מסה
אתה נראה חטוב עכשיו, וככל שאחוז השומן שלך נמוך יהיה לך קשה יותר להוריד עוד שומן ושוב, אחוז גדול יותר מהמשקל שתוריד עשיו יהיה שריר.
וכן, תקרא את המאמר, הגיע הזמן

• פותח/ת השרשור
לא תדע. אין גרעון מקסימלי, כלומר בכל גרעון אתה צפוי להוריד גם שריר וגם שומן, וגם החילוף חומרים צפי להאיט עם הזמן, פשוט כמה שהגרעון גדול יותר אתה תוריד יותר שריר.

אתה לא תשמין מיום אחד של העמסה (אולי אם תאכל נגיד 30000 קלוריות ביום אבל אני מניח שאף באדם לא יגיע לספרים כאלה). בדיוק כמו שלא תתחטב מיום אחד של דיאטה.

אתה נראה חטוב עכשיו, וככל שאחוז השומן שלך נמוך יהיה לך קשה יותר להוריד עוד שומן ושוב, אחוז גדול יותר מהמשקל שתוריד עשיו יהיה שריר.

חח קראתי אותו לפני איזה שבועיים לא הבנתי הרבה דברים אמרתי פה יעזרו לי יותר
אז ככה אני אוכל בבוקר 50 גרם שיבולת שועל + קוטג 1% = 195+150 = 345 קלוריות
צהרים 200 גרם סייטן ו100 גרם אורז = 123+226 = 349
ביינים 75 גרם שעועית בובס ו 40 גרם טופו חלבון = 70+130 = 200
ערב 2 ביצים (חלבון) גזר ועגבניות שרי = 52+52 = 104
לילה ביצה + טונה במים = 52+100 = 152
הכל ביחד 1098 (נעגל 1100)
הירקות לא חושבו .. אני אוכל איזה 750 גרם עגבניות ביום (כולל עגבניות שרי) 500 גרם מלפפונים בערך וגזר אחד ביום
אני בגרעון של איזה 500 ככה לא? כאילו גם אם לא אעשה ספורט אוכל לרדת יפה באחוזי שומן ובמשקל וטיפה 500 זה נראה לי סביר
כשאני עושה אירובי אז אני צריך להחסיר עוד 750 ואז אני באמת בשלילי חח
מה אתם אומרים ? 😛

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

מה אתם אומרים על התפריט ,
אגב ההיתי בחנות טבע ושמעתי כמה פעמים את המשפט:
חלבון שנספג טוב בגוף

מזתומרת??? הסייטן או הטופו לא נספגים טוב בגוף? אם על המוצר רשום 25 גרם חלבון אז זה לא באמת נכנס \ נספג לי בגוף 25 גרם חלבון ???

מה אתם אומרים על התפריט ,
אגב ההיתי בחנות טבע ושמעתי כמה פעמים את המשפט:
חלבון שנספג טוב בגוף

מזתומרת??? הסייטן או הטופו לא נספגים טוב בגוף? אם על המוצר רשום 25 גרם חלבון אז זה לא באמת נכנס \ נספג לי בגוף 25 גרם חלבון ???
זה נכנס פשוט ממליצים ש70% מצריכת החלבון היומית תהיה מהחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית