הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה SS Before and After

מצב
השרשור נעול

daniel1212

משתמש פעיל
736
214
נק' מוניטין:
918
736
214
rtyrtyrtyrtyrty.jpg
rtyrtyrtytryr.jpg
rtytrytryrty.jpg
tryrtyrtyrtyrty.jpg
Starting at 4\8\13

Finish at 7\11\13

Bodyweight: 84 < 95

Squat: 125X5 < 150 3X5

Bench: 87.5X5 < 100X5

Press: 60X5 < 70 3X5

Deadlift: 135X5 < 165X5

איזה משקל היתה ואיזה עכשיו?

אתה לא נראה רע בכלל אני מאמין שאחרי חיטוב אתה תראה פצצה
הוכחה לכולם שSS זה לא לשמנים

שיפור ענק אחי, כשראיתי אותך במציאות לפניי ואחריי SS זה פשוט לא אותו בן אדם זה מטורף
חיטוב רק אחריי צבא, יש לך עוד הרבה לגדול לעשות חיטוב בצבא יהרוס לך את הכל כי אתה על אחוז שומן נמוך יחסית.

יפה מאוד, מהן התוכניות להמשך?

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד, מהן התוכניות להמשך?

תודה רבה 😃 ריסט קטן של 90 אחוז מהמשקלים של התרגילי בסיס, וכניסה ללינארית , מקווה שתביא אותי לסביב ה 4 פלטות בסקוואט, ואז טקסס

יפה מאוד, אחלה שינוי, אתה בכלל לא נראה 95 קילו... (בקטע טוב)

אבל אחעייי, SS יתן לך רק כוח וטכניקה!

כל הכבוד, שינוי מעולה!

כמה זמן השינוי הזה וזה נראה שהשמנתה דיי הרבה בבטן ובידיים
יש שינוי במסת שריר אני בטוח השאלה איך זה נראה אחרי החיטוב שם הייתה יותר חטוב אל תשכח אבל כל הכבוד על ההשקעה

לי הוא נראה אותו דבר בכול התמונות מה שנראה לכם שונה זה הפוזה השונה שלו בין התמונות.

בלי קשר לאיזה תוכנית עשית אתה נראה מעולה איך שאתה.

לי הוא נראה אותו דבר בכול התמונות מה שנראה לכם שונה זה הפוזה השונה שלו בין התמונות.

בלי קשר לאיזה תוכנית עשית אתה נראה מעולה איך שאתה.
למרות כמה שאני שונא SS הוא עשה שינוי אבל פשוט השמין גם דיי הרבה
אולי השומן נותן את המראה הגדול יותר באזורים מסויימים אבל לדעתי יש עליה בשריר אבל לא כזאת של וואו

שינוי יפה מאוד מה הייתה התזונה שלך?

למרות כמה שאני שונא SS הוא עשה שינוי אבל פשוט השמין גם דיי הרבה
אולי השומן נותן את המראה הגדול יותר באזורים מסויימים אבל לדעתי יש עליה בשריר אבל לא כזאת של וואו
למה אתה שונא את SS?

כי זה גורם לאנשים להיראות לא פורפורציונליים ומי שהמציא את התוכנית דוגל בסקוואט LB וממליץ לכולם לאכול כאילו אין מחר
תן לי דוגמה למישהו שעשה את התוכנית ונראה לא פרופורציונלי.
יש לך בפוסט הזה בחור שנראה מעולה ועשה SS.
SS היא התוכנית, התזונה תלויה בך. אם תאכל 5000 קלוריות של ג'אנק פוד, אתה תיראה כמו אחד שאוכל 5000 קלוריות של ג'אנק פוד.

• אהבתי
Reactions: DDT
כל הכבוד!!
ובקשר לחיטוב אתה צודק לגמרי, תסיים צבא קודם.

כי זה גורם לאנשים להיראות לא פורפורציונליים ומי שהמציא את התוכנית דוגל בסקוואט LB וממליץ לכולם לאכול כאילו אין מחר

אני לא ראיתי שריפטו רשם באופן גורף לאכול 5000 קלוריות ביום. יש לתוכנית שם רע בגלל אנשים שלא עושים אותה כמו שצריך (טכניקה לקויה, לא מעלים משקלים מאימון לאימון, משלבים תרגילי עזר מיותרים וכו') ובנוסף אוכלים מגש פיצה וחבילת ערגליות לקינוח עם סקוואט 70 ובנץ' 60.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית