הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה SS Before and After

מצב
השרשור נעול
אני לא ראיתי שריפטו רשם באופן גורף לאכול 5000 קלוריות ביום. יש לתוכנית שם רע בגלל אנשים שלא עושים אותה כמו שצריך (טכניקה לקויה, לא מעלים משקלים מאימון לאימון, משלבים תרגילי עזר מיותרים וכו') ובנוסף אוכלים מגש פיצה וחבילת ערגליות לקינוח עם סקוואט 70 ובנץ' 60.
ריפטו עם כל החלב שלו, ואני מדבר על בן אדם שעושה אותה בצורה נורמלית והכל , עדיין אין גירוי לאיזור העליון של החזה, ויש הרבה אנשים שהלחיצות שלהם חלשות והם נדפקים עם סקוואט כבד ולחיצות נמוכות ואז נוצר חוסר פורפורציות, הרגליים והתחת והגב גדולים יותר משאר הגוף
תן לי דוגמה למישהו שעשה את התוכנית ונראה לא פרופורציונלי.
יש לך בפוסט הזה בחור שנראה מעולה ועשה SS.
SS היא התוכנית, התזונה תלויה בך. אם תאכל 5000 קלוריות של ג'אנק פוד, אתה תיראה כמו אחד שאוכל 5000 קלוריות של ג'אנק פוד.
אני לא מתכוון לדבר על איך שהבחור פה נראה , זה לא מכבד , אבל רוב האנשים שראיתי שעשו SS לא נראים משהו בכלל גם אחרי חיטוב , יש כאלה שהכתף האחורית שלהם והאמצעית לא מגיבה טוב בכלל לSS ולא גודלות בצורה שווה לקידמית ויש עוד מלא דוגמאות ורציתי לציין שיש אנשים שנראים אחרי אימוני כוח נהדר! פשוט זה תלוי מאוד איך הם מתאמנים ועוד מלא דברים ומה הם מוסיפים לאימון שלהם ואוכלים .

SS יוצר חוסר פרופורציות מכמה סיבות:
תרגיל גב שהוא BOR מרכזי - ברגע שתעמיס משקל תאבד טכניקה והגב שלך לא יגדל מכו שצריך אלא אם כן הוא דומיננטי גנטית, גב זה שריר שדורש ריכוז ועבודה עם המוח ולא עם המשקל.
כתפיים- פרס לא יעבוד על הכתף האחורית שלך, כמה שתרצה.
חזה - גם אם תלחץ חזה חזק מאוד החזה עליון שלך שהוא חלק לדעתי יותר חשוב ומרשים מהחזה התחתון - לא יתפתח כמו שצריך.

תרגיל גב שהוא BOR מרכזי - ברגע שתעמיס משקל תאבד טכניקה והגב שלך לא יגדל מכו שצריך אלא אם כן הוא דומיננטי גנטית, גב זה שריר שדורש ריכוז ועבודה עם המוח ולא עם המשקל.
חזה - גם אם תלחץ חזה חזק מאוד החזה עליון שלך שהוא חלק לדעתי יותר חשוב ומרשים מהחזה התחתון - לא יתפתח כמו שצריך.
כל הקטע זה טכניקה , ואצל ליפטרים גם הרבה פעמים הם לא דואגים לזה

כי זה גורם לאנשים להיראות לא פורפורציונליים ומי שהמציא את התוכנית דוגל בסקוואט LB וממליץ לכולם לאכול כאילו אין מחר
אני רק אתייחס לקטע של ה-LB, מה הבעיה עם הצורה הזו של הסקוואט?
הרבה פחות עומס על הברך, ואם אתה מפצל לא אמורה להיות בעיה עם זה,
בסופו של דבר אתה מוסיף גם תרגיל שהקוואדס יותר דומיננטיים.
חוץ מזה, גם ב-LB הקוואדס עובדים לא מעט.

אני רק אתייחס לקטע של ה-LB, מה הבעיה עם הצורה הזו של הסקוואט?
הרבה פחות עומס על הברך, ואם אתה מפצל לא אמורה להיות בעיה עם זה,
בסופו של דבר אתה מוסיף גם תרגיל שהקוואדס יותר דומיננטיים.
חוץ מזה, גם ב-LB הקוואדס עובדים לא מעט.
התחת מקבל מלא מלא דגש זה מכוער לדעתי , גם לבילדר בכללי וגם לבן אדם ביום יום
זאת רק דעה

התחת מקבל מלא מלא דגש זה מכוער לדעתי , גם לבילדר בכללי וגם לבן אדם ביום יום
זאת רק דעה
אתה יודע, התחת זה חלק מהרגל.
ואם אתה עובד על גלוטס והאמסטרינגס גם התחת "ייגדל" ויתפוס צורה, אין אפשרות להמנע מזה.
סטיף לג דדליפט, כפיפות להאמסטרינגס, כל זה יגרום לתחת לגדול.
חוץ מזה, גם ב-HB יש עבודה של ה-Posterior Chain.

• פותח/ת השרשור
אתם דיי טועים עליתי רק 2 א״ש בערך , סתם לא ממש כיווצתי את הבטן בתמונה של ה אחרי , וגדלתי מצויין במסת שריר בכל הגוף ב 3 חודש בלבד , ואני אפילו לא ידבר על הצבא. ולגביי כל הדגשים המוזרים שלכם לשרירים עליון שמליון, מה זה עניין אותי בכלל , המטרה שלי הייתה להחזיר את הכוח שאיבדתי בצבא בדרך הכי מהירה! ו התוכנית הזאת עשתה את זה הכי טוב, גם מבחינת עלייה במסה, ועכשיו שהחזרתי את הבסיס אני יכול לשחק ולתת דגשים , ומרכיבי ״ היפרטרופיה״ , כי עכשיו יש בסיס! ושוב תודה ל SS (Haters gonna hate

אתם דיי טועים עליתי רק 2 א״ש בערך , סתם לא ממש כיווצתי את הבטן בתמונה של ה אחרי , וגדלתי מצויין במסת שריר בכל הגוף ב 3 חודש בלבד , ואני אפילו לא ידבר על הצבא. ולגביי כל הדגשים המוזרים שלכם לשרירים עליון שמליון, מה זה עניין אותי בכלל , המטרה שלי הייתה להחזיר את הכוח שאיבדתי בצבא בדרך הכי מהירה! ו התוכנית הזאת עשתה את זה הכי טוב, גם מבחינת עלייה במסה, ועכשיו שהחזרתי את הבסיס אני יכול לשחק ולתת דגשים , ומרכיבי ״ היפרטרופיה״ , כי עכשיו יש בסיס! ושוב תודה ל SS (Haters gonna hate
אם זו המטרה שלך - אני יותר מתומך שתעשה SS

אפשר ורצוי לעשות מתח ולא bor.
פרס כן עובד על הכתף האחורית שלך
למתאמן מתחיל אין מה לחשוב בכלל על חזה עליון\חזה תחתון

אני לא ראיתי שריפטו רשם באופן גורף לאכול 5000 קלוריות ביום. יש לתוכנית שם רע בגלל אנשים שלא עושים אותה כמו שצריך (טכניקה לקויה, לא מעלים משקלים מאימון לאימון, משלבים תרגילי עזר מיותרים וכו') ובנוסף אוכלים מגש פיצה וחבילת ערגליות לקינוח עם סקוואט 70 ובנץ' 60.

זה מה בסופו של דבר הם אוכלים בשביל להתקדם ולהתאושש מהאימונים , התוכנית תובענית מאוד .

• פותח/ת השרשור
אם זו המטרה שלך - אני יותר מתומך שתעשה SS
זהו נגמר, כמו שאמרתי עכשיו אני ישלב גם דגשים וטכניקות ״היפרטרופיה״ למיניהם , אבל על בסיס תוכניות כוח כמובן, בסגנון מה שדן גרין עושה.

זהו נגמר, כמו שאמרתי עכשיו אני ישלב גם דגשים וטכניקות ״היפרטרופיה״ למיניהם , אבל על בסיס תוכניות כוח כמובן, בסגנון מה שדן גרין עושה.
דן גרין נראה נהדר אבל אל תשכח שהוא על חומרים .. אבל כן ללא ספק תותח אמיתי

אבל עחי, אין לו פרופורציות 🤡

אפשר ורצוי לעשות מתח ולא bor.
פרס כן עובד על הכתף האחורית שלך
למתאמן מתחיל אין מה לחשוב בכלל על חזה עליון\חזה תחתון
??? הקשבתי לשטות הזאת בשנת אימונים הראשונה שלי ועד היום עוד לא הספקתי לפצות על החזה עליון שלי במאה אחוז.
גאונים בואו תהרסו פרופורציות לעוד מתאמנים מתחילים.

??? הקשבתי לשטות הזאת בשנת אימונים הראשונה שלי ועד היום עוד לא הספקתי לפצות על החזה עליון שלי במאה אחוז.
גאונים בואו תהרסו פרופורציות לעוד מתאמנים מתחילים.
איך בדיוק אתה מגדיר פרופורציה בין חזה עליון לתחתון?

איך בדיוק אתה מגדיר פרופורציה בין חזה עליון לתחתון?
שיש מספיק מסה בעליון כדי שיהיה ביניהם קו ישר ולא יותר נפח בחלק התחתון ואז זה גודם אשליה של חזה נפול

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית