ריפטו עם כל החלב שלו, ואני מדבר על בן אדם שעושה אותה בצורה נורמלית והכל , עדיין אין גירוי לאיזור העליון של החזה, ויש הרבה אנשים שהלחיצות שלהם חלשות והם נדפקים עם סקוואט כבד ולחיצות נמוכות ואז נוצר חוסר פורפורציות, הרגליים והתחת והגב גדולים יותר משאר הגוףאני לא ראיתי שריפטו רשם באופן גורף לאכול 5000 קלוריות ביום. יש לתוכנית שם רע בגלל אנשים שלא עושים אותה כמו שצריך (טכניקה לקויה, לא מעלים משקלים מאימון לאימון, משלבים תרגילי עזר מיותרים וכו') ובנוסף אוכלים מגש פיצה וחבילת ערגליות לקינוח עם סקוואט 70 ובנץ' 60.
אני לא מתכוון לדבר על איך שהבחור פה נראה , זה לא מכבד , אבל רוב האנשים שראיתי שעשו SS לא נראים משהו בכלל גם אחרי חיטוב , יש כאלה שהכתף האחורית שלהם והאמצעית לא מגיבה טוב בכלל לSS ולא גודלות בצורה שווה לקידמית ויש עוד מלא דוגמאות ורציתי לציין שיש אנשים שנראים אחרי אימוני כוח נהדר! פשוט זה תלוי מאוד איך הם מתאמנים ועוד מלא דברים ומה הם מוסיפים לאימון שלהם ואוכלים .תן לי דוגמה למישהו שעשה את התוכנית ונראה לא פרופורציונלי.
יש לך בפוסט הזה בחור שנראה מעולה ועשה SS.
SS היא התוכנית, התזונה תלויה בך. אם תאכל 5000 קלוריות של ג'אנק פוד, אתה תיראה כמו אחד שאוכל 5000 קלוריות של ג'אנק פוד.