הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית ABC - הצעות לייעול

dorcrystal

משתמש מתחיל
138
2
נק' מוניטין:
92
138
2
אהלן אז המאמן במכון שלי (גו-אקטיב) בנה לי תכנית ABC , עד היום עבדתי עם AB
רציתי לשאול פה את דעתכם על התכנית , על הפיצול והאם יש מקום לשפר לייעל את הכנית ?

תמונה של התכנית:

994386_697244950286281_1661807520_n.jpg

*שימו לב כל התרגילים עובדים בסטים של 4 כפול 8-10 אחד אחד אין מקום לתגובות ..

• פותח/ת השרשור
נראה בסדר.. למה אתה מחפש לייעל את התוכנית כשעוד לא התחלת אותה?
כי לפי מה שהבנתי מהמון אנשים ברשת שהמאמנים בחד''כ ליצנים ..

כמה פעמים בשבוע אתה מתכוון לעשות את התוכנית ?
מה המטרה שלך ?
למה בכלל ABC ??
כמה פעמים? 5 פעמים
והמטרה שלי לגדול אני במסה כרגע

למה לא תלך על תוכנית עם פחות פיצולים שיש לפחות יום מנוחה להתאוששות מרבית בין אימון לאימון ?

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
לדוגמא מה רע ב FBW ? יום כן יום לא?
אם אתה מתעקש על אותיות אז תעשה לפחות AB ...
למה שאני יעשה FBW ? זה תכנית למתחילים אני מתאמן כבר שנה עשיתי תתכנית הזו בחודש הראשון ועברתי לAB עד היום
אני רוצה להתקדם לABC ולשים יותר דגש

למה שאני יעשה FBW ? זה תכנית למתחילים אני מתאמן כבר שנה עשיתי תתכנית הזו בחודש הראשון ועברתי לAB עד היום
אני רוצה להתקדם לABC ולשים יותר דגש

מתחילים? אתה עושה צחוק או מה? מי קבע שזה למתחילים?! אתה יודע שהגוף מחקרית נבדק לא צריך יותר מתרגיל מורכב אחד באימון?! זה גם הבסיס של ה SS ושאר תוכניות מתקדמות.

מעבר לזה תוכניות הפיצולים האלה ABCDEFGH מיועדות למתאמנים שעל חומרים לא למתאמן הטבעי. אז אם אתה על חומרים תעשה פיצולים כאלה.

מתחילים? אתה עושה צחוק או מה? מי קבע שזה למתחילים?! אתה יודע שהגוף מחקרית נבדק לא צריך יותר מתרגיל מורכב אחד באימון?! זה גם הבסיס של ה SS ושאר תוכניות מתקדמות.

מעבר לזה תוכניות הפיצולים האלה ABCDEFGH מיועדות למתאמנים שעל חומרים לא למתאמן הטבעי. אז אם אתה על חומרים תעשה פיצולים כאלה.
מה פתאום
עוברים אחרי תקופה קצרה מאוד לAB כדי להוסיף עוד גירוי
ואחר כך ABC זה הכי אופטימאלי למתאמן הטבעי, אימון לא כדאי שיעבור את ה75 דקות אחר כך הוא פחות אפקטיבי, בABC יש לך מספיק זמן לעשות תרגיל לכל חלק של השריר ובנוסף לגמור את האימון כמו שצריך אם אתה יודע להתאמן.

• פותח/ת השרשור
מה פתאום
עוברים אחרי תקופה קצרה מאוד לAB כדי להוסיף עוד גירוי
ואחר כך ABC זה הכי אופטימאלי למתאמן הטבעי, אימון לא כדאי שיעבור את ה75 דקות אחר כך הוא פחות אפקטיבי, בABC יש לך מספיק זמן לעשות תרגיל לכל חלק של השריר ובנוסף לגמור את האימון כמו שצריך אם אתה יודע להתאמן.
מה דעתך על התכנית יש לך הצעות לשפר ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית